Erhvervsassurandør til Sjælland – Segment Selvstændige

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Erhvervsassurandør til Sjælland – Segment Selvstændige

Hos Topdanmark får du et stærkt forsikringsbrand på visitkortet og en professionel organisation i ryggen.

Har du erfaring med salg og rådgivning af forsikringer til erhvervsmarkedet - motiveres du af at levere gode kundeoplevelser, og drives du af at skabe stærke resultater, så er jobbet som Erhvervsassurandør i Segment Selvstændige måske noget for dig?

Vi satser benhårdt på at være det foretrukne forsikringsselskab for erhvervskunderne, og vi har succes med at tilbyde kunder i dette segment både liv og skade.

Det unikke ved denne stilling er, at du får frit spil til at skabe resultater, og du bliver belønnet for det. Hos os får du nemlig fast løn med både provision og bonus.

Segment Selvstændige

Topdanmark har set muligheden for at segmentere markedet endnu skarpere med udgangspunkt i kundens behov, karakteristika og risikoprofil og på den måde ramme vores kunder mere præcist og samtidig indfri et større vækstpotentiale. I Segment Selvstændige rådgiver vi virksomheder med typisk 0-14 ansatte i forhold til afdækning af deres behov inden for erhvervs- og privatforsikringer, samt individuel liv- og firmapension. Vores assurandører har derfor en stor faglig bredde, som skal sikre "One point of contact" til kunderne, og at de tre hovedområder sælges til alle kunder (Erhverv, Privat og Liv). De kunder der har behov for det, vil også blive en del af din egen portefølje, som skal passes og serviceres løbende. Erhvervsassurandører i Segment Selvstændige er ligeledes kendetegnet ved højt aktivitetsniveau og mange møder, hvor Topdanmark hjælper med ca. 4 ugentlige møder booket via vores eksterne callcenter.

Frihed til at skabe resultater

Med base fra et af vores kontorer rundt i landet får du til opgave at sælge komplette forsikringsløsninger til virksomheder med 0-14 ansatte. Udover dine egne salg har du også mulighed for at tegne nye kunder i samarbejde med dine kollegaer. Samtegning betyder, at du også kan drage nytte af kundeemner, der ligger uden for dit normale segment. Vi samarbejder med hinanden på tværs af divisioner og kundesegmenter.

Mindre administration - mere tid til kunderne

Vi gør meget for løbende at minimere den tid, du bruger på administrativt arbejde og processer for at sikre mest mulig tid til kunderne. Vores nye emnesøgningsrobot hjælper dig f.eks. hurtigt med at indsamle den nødvendige information om potentielle nye kunder, så du derved får frigivet en masse ekstra tid til udringning og med Sales Force som CRM-platform, har du hurtigt og nemt et overblik over dine kunder og din pipeline. Derudover har du en fast supporter tilknyttet, der hjælper dig og dine kunder – det er helt unikt og giver dig tid til det, du er bedst til.

Vi sikrer din professionelle udvikling

Du har løbende kontakt med din salgschef, der giver dig feedback, fejrer dine resultater og følger op på din fremgang. Topdanmark sørger for, at du altid er klædt rigtig godt på til at rådgive dine kunder, hvor vi anvender både uddannelse via Forsikringsakademiet og løbende intern efteruddannelse.

En social arbejdsplads

Som assurandør har du altid en plads på et af vores kontorer, hvor der er storrumskultur og frie pladser. Der er et godt socialt miljø på kontorerne og der er ligeledes tid til sparring og en kop kaffe.

Sælger med et vindergen og smag for samarbejde

  • Du er eksamineret assurandør eller som minimum på vej til at blive det
  • Du er en dygtig sælger, der altid spørger ind til kundens behov og altid leverer gode kundeoplevelser
  • Du motiveres af salget, har lyst og indlevelse til at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder
  • Du er konstant på udkig efter nye salgsmuligheder, dit aktivitetsniveau er højt, og du trives med en tempofyldt hverdag
  • Du er opsøgende og er god til at skabe nye relationer til potentielle kunder
  • Du værdsætter værdien af en fælles indsats og kan lide at samarbejde og vidensdele med dine kollegaer
  • Du trives med selv at planlægge og strukturere din hverdag
  • Du er i besiddelse af et godt humør og kendt som en person, der tager initiativ og bidrager til godt samarbejde
  • Du ser muligheder frem for begrænsninger, og det er en af dine grundværdier

Interesseret?

Sende din ansøgning og CV via linket her på siden senest den 3. april 2022. Vi holder samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede nu – Jobstart hurtigst muligt (aftales nærmere).

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgschef Charlotte Schønecker på telefon 51 18 53 32.

Fokus på kunden og plads til dig selv
Som assurandør sætter du ansigt på Topdanmark. Her belønner vi dine gode resultater og din udvikling prioriteres. Du har mandat og råderum, fordi du får lov til at tage ansvar af ledere, der stoler på din faglighed og professionalisme. Du har frihed til selv at planlægge dit arbejde, og så arbejder du for et større formål. Det er vores opgave at sikre mennesker, deres liv og helbred, deres hjem, virksomheder og ejendele, og at stå klar med hjælp, når der skal bygges op igen. Vi har landets største kørende assurandørkorps og er i front, når det gælder vores fokus på den personlige kontakt.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsikringsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsikringsmedarbejder
  • Ballerup
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forsikringsmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsikringsmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forsikringsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forsikringsmedarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som forsikringsmedarbejdere
16. september 2024 4
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 2
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 2
17. august 2024 2