Vikarstilling: Adjunkt/lektor (årsvikariat) i almen dannelse/KLM ved læreruddannelsen i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Haderslev



Har du lyst til at være med til at etablere en kultur med fokus på en fælles tilgang til undervisning, og hvor omdrejningspunktet er kvalitet, attraktivitet og samskabelse med praksis? Motiveres du af at bruge din faglighed til at sætte aftryk på uddannelsen af kommende lærere? Så er læreruddannelsen i Haderslev muligvis stedet for dig.

Dit arbejdssted er Campus Haderslev, men der vil være opgaver på UC SYDs campus i Esbjerg og på skoler i de kommuner, vi samarbejder med.

Om jobbet
Stillingen er på fuld tid og tidsbegrænset til et år. Dine undervisningsopgaver vil ligge inden for modulerne ”Almen dannelse og undervisning” samt ”Dannelse i den mangfoldige skole” ved læreruddannelsen (se evt. modulbeskrivelserne i vores studieordning). Dine opgaver omfatter ud over undervisning også vejledning, prøveafholdelse, praktikansvar og lignende. Praktik, praksissamarbejde og holdundervisning er integrerede aktiviteter, der sigter mod at både undervisere, studerende og samarbejdspartnere på skolerne arbejder undersøgende og eksperimenterende. Det betyder, at du skal arbejde med studerende på tilknyttede skoler med supervision og med deltagelse i professionelle læringsfællesskaber. Se eventuelt https://universitetskolen.dk.

En del af undervisningen vil finde sted på læreruddannelsens digitale og delvis digitale uddannelse.

Din profil og baggrund

  • Du er uddannet cand.mag., cand.pæd., cand.theol. eller tilsvarende med religionsvidenskab eller lignende som fag. Du har gerne ph.d.-graden, men det er ikke et krav.
  • Du har indgående kendskab til folkeskolen, dens aktuelle praksis og aktuelle udfordringer.
  • Du har lyst til at arbejde sammen med lærere, lærerstuderende, forskere og læreruddannere.
  • Du har indsigt i lærerprofessionen og det at uddanne til en profession.
  • Du kan undervise på engelsk.
  • Du holder af at samarbejde konstruktivt med både kolleger og studerende på tværs af organisationen og uden for organisationen.

UC SYD ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, etnisk tilhørsforhold, religion, handicap eller seksuel orientering til at søge ledige stillinger hos os.

Vi tilbyder
Du bliver en del af et dynamisk og udviklingsorienteret miljø med fokus på den internationale og digitale undervisningsform. Alle arbejder sammen om planlægning og gennemførelse af undervisning, og hverdagen foregår i tæt kontakt med studerende og undervisere. Vi lægger vægt på et stærkt samarbejde med praksis i grundskolen såvel som praksistilknytning i undervisningen, efter- og videreuddannelsesopgaver og udviklingsprojekter.

Ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst samt bekendtgørelse om stillingsstruktur ved bl.a. professionshøjskoler. Stillingen er formelt en stilling som adjunktvikar uden krav på opkvalificering eller som lektorvikar. Ansættelse som lektorvikar kræver forudgående positiv lektorbedømmelse efter stillingsstrukturen af 2013. Lektorer, som har fået merit for eller er bedømt efter tidligere stillingsstruktur, kan ved stillingsskifte vedlægge ansøgningen en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5. Du kan finde en handout med råd om denne anmodning på Sådan rekrutterer vi | UC SYD.

Ansøgningsfristen er den 23. juni 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 26.

Mere information
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte studieleder Jacob Buris Andersen på mail [email protected] eller telefon 7266 5037.

Om os
UC SYD er den største videregående uddannelses- og vidensinstitution i Syd- og Sønderjylland. Vi uddanner lige nu ca. 6.200 studerende på 16 grunduddannelser. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller socialrådgivere, som er de fire største. Eller på en af de mindre som lyddesigner, bioanalytiker, administrationsbachelor eller professionsbachelor i skat. Mange af dem vender tilbage til os for at videreuddanne sig og f.eks. tage en diplom- eller akademiuddannelse senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os. Vi er 700 ansatte på fire campusser i Esbjerg, Haderslev, Aabenraa og Kolding. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer. Læs mere om os på ucsyd.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Haderslev
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Aabenraa

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Forsker i Tønder

    Drømmer du om at blive selvstændig, og har du erfaring med enten rekruttering, salg, ledelse eller måske alle tre dele? Hos KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i kandidater, kunder – og men..
    • Forsker
    • Tønder
    Få mere info
  • Forsker i Kolding

    PhD position within the area play and design focusing on materials and spaces in children's transitions from kindergarten to schoolDesign School Kolding hereby invite proposals for a PhD r..
    • Forsker
    • Kolding
    Få mere info
  • Forsker i Sønderborg

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 6400 Sønderborg
    • Forsker
    • Sønderborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Haderslev over tid

Dato Alle jobs som forskere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0