Forsker søges til ny forskningsenhed i børne- og ungdomspsykiatrien i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Stillingen har fleksibel tilrettelæggelse af funktionen som forsker begyndende med ansættelse en dag om ugen i 2022, hvorefter stillingen opskaleres til en halvtidsstilling. Der gøres opmærksom på, at stillingen er tidsbegrænset med ansættelse fordelt over ca. 6 år.

Vi tilbyder

En stilling, hvor du som læge og forsker får ansvar for at designe og gennemføre et postdoc studie med fokus på forskning i epidemiologi og psykoterapi samt opgaver med vejledning af ph.d.-studerende og forskningsårsstuderende i samarbejde med den kliniske professor og andre forskere i Forskningsenheden i Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Roskilde.

Vi tilbyder en spændende og udviklende arbejdsplads i et lille og spirende forskningsmiljø med kollegaer med uddannelsesmæssig baggrund som læge, psykolog, biolog, m.fl. Forskningsenheden er under opbygning, og målet er 5-10 forskere fordelt på alle niveauer (1 professor, 1 seniorforsker, 1-2 postdocs, 2-3 Ph.d.-studerende samt yngre forskningsassistenter i løbet af de første par år). Forskningsenheden vil arbejde på at styrke forskningssamarbejdet med børne- og ungdomspsykiatrien, voksenpsykiatrien og tværfagligt, både regionalt, nationalt og internationalt.

Stillingen ønskes besat pr. 1. april 2022 eller snarest derefter.

Kvalifikationer

Der vil blive lagt vægt på følgende kvalifikationer:

  • Læge under uddannelse i børne- og ungdomspsykiatri.

  • Erhvervet Ph.d.-grad indenfor børne- og ungdomspsykiatri.

  • Har publiceret et betydeligt antal videnskabelige artikler.

  • Erfaring med epidemiologi og psykometriske måleredskaber indenfor børne- og ungdomspsykiatri.

  • Erfaring med forskning på tværs af diagnosegrupper.

  • Bred forskningsbaseret viden om psykosesårbarhed og neuroudviklingsforstyrrelser.

  • Erfaring med at supervisere yngre forskere og medicinstuderende

  • Gode statistiske kompetencer

  • Samarbejde og kontakter til universitetsmiljøer og forskningsinstitutioner

  • Gode evner for mundtlig og skriftlig formidling på både dansk og engelsk.


Du er engageret, ambitiøs og en dedikeret vejleder samt venlig og imødekommende i kontakten med børn, forældre og kollegaer. Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt og bidrage til udviklingen af den nye forskningsenhed i tæt samarbejde med kollegaer, både i forskningen og i de kliniske afsnit. Vi forventer desuden, at du vil bidrage med egne ideer til relevante kliniske interventionsstudier, fx med afsæt i viden om forekomsten og fordelingen af risikofaktorer for mentale helbredsproblemer og sygdomme og psykologiske forståelsesmodeller for mulige mekanismer i sygdomsudviklingen, som afsæt for udviklingen og evalueringen af psykologiske interventioner.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en tidsbegrænset deltidsstilling med fleksibel arbejdstilrettelæggelse. Løn fastsættes i henhold til overenskomst mellem Region Sjælland og Yngre Læger. Ansættelse sker ved Forskningsenheden i Forskningsenheden i Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Roskilde, Psykiatrien Region Sjælland.

Aktuel adresse for arbejdsstedet: Forskningsenheden, Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Lille Poppelhus, 1. sal, Smedegade 16, 4000 Roskilde.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning sendes elektronisk. Følg nedenstående link. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk professor Pia Jeppesen, [email protected], mobiltelefon 23 96 99 29, som stillingen refererer til.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning

  • CV

  • Dokumentation for prægraduat undervisning og vejledning af forskningsårsstuderende


  • Eksamensbeviser
  • Dokumentation for erhvervet ph.d.-grad
  • Publikationsliste og andre relevante dokumenter

Ansøgningsfrist er fredag d. 17. marts kl. 12.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 21. marts (eller efter aftale med ansøger).

Der indhentes, efter aftale med ansøger, referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Om Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Psykiatrien Region Sjælland

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 8 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde. Forskningsenheden i Børne- og Ungdomspsykiatrien samarbejder med Psykiatrisk Forskningsenhed i Psykiatrien Region Sjælland.

Forskningens overordnede målsætning er, at den skal kunne omsættes til forbedring af patientbehandlingen og brugernes integration i nærmiljøet, være på internationalt niveau samt foregå i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger.

Web-adresser: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/om_psykiatrien/organisering/afdelinger/Sider/Afdeling-for-Boerne--og-Ungdomspsykiatri.aspx

https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/om_psykiatrien/psykiatrisk-forskningsenhed/ompsykiatriskforskningsenhed/Sider/default.aspx

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Holbæk
  • Torsdag den 17. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1