Forsker - Uddannelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

VIVE - DET NATIONALE FORSKNINGS- OG ANALYSECENTER FOR VELFÆRD

VIVE søger en forsker, som gennem kvantitativ forskning og analyser af høj kvalitet brænder for at være med til at udvikle uddannelsesområdet som forsknings- og analyseområde i VIVE.

VIVE er et uafhængigt nationalt forsknings- og analysecenter, som udfører samfundsforskning på højt internationalt niveau. I VIVE har vi til formål at udvikle og formidle viden om velfærdsområderne og nationale og internationale samfundsforhold med betydning for befolkningens levevilkår. Centeret skal desuden bidrage til at styrke vidensgrundlaget for udvikling af velfærdssamfundet og beslutningsgrundlaget for lovgivning og forvaltning.

VORES FORVENTNINGER OG DINE KVALIFIKATIONER

Ansættelse som forsker forudsætter, at du har en ph.d.-grad eller viden­skabelige kvalifikationer på tilsvarende niveau inden for et VIVE-relevant samfundsvidenskabeligt område.

I forbindelse med ansættelsen lægger vi vægt på, at du:

  • Har stærke kvantitative kompetencer og solid erfaring med registerdata, indsamling og analyse af surveydata, samt arbejde med at kombinere af register- og surveydata
  • Har stor erfaring med forskellige økonometriske modeller og har desuden erfaring med at designe innovative forskningsideer
  • Har betydelig indsigt i forskningen på uddannelsesområdet og særligt de videregående uddannelser. Derudover bør du have en solid indsigt i uddannelsesområdet generelt
  • Har potentiale til under ansættelsen som forsker at publicere videnskabeligt på adjunkt-/forskerniveau for at meritere dig som seniorforsker
  • Har erfaring med at skaffe ekstern finansiering til forsknings- og analyseopgaver fra råd, fonde og eksterne kunder. Vi ser også gerne, at du har erfaring med at bidrage til ansøgninger, tilbud og projektbeskrivelser
  • Kan formidle din forskning og analyser til interessenter, i videnskabelige fora, til presse og i særdeleshed til VIVEs målgrupper
  • Er - og især kan udvikle dig til – en kompetent projektleder for forsknings- og analyseopgaver, herunder kunne være i dialog med bevillingsgiver og interessenter


VI TILBYDER

VIVE kan tilbyde dig at blive en del af Danmarks største velfærdsforskningsmiljø. Vi lægger vægt på at have et levende og flerfagligt forsknings- og analysemiljø, og vi prioriterer, at vore vidensproducenter indgår i relevante internationale forskningsmiljøer og i samarbejdsrelationer med f.eks. universiteter.

Du får desuden gode rammer for faglig udvikling og videnskabelig meritering og vi har et dynamisk miljø, hvor vi vægter at arbejde med de enkelte projekter i et tværfagligt i samarbejde.

En forskerstilling er en videreuddannelsesstilling og ansættelse som forsker sker i en tidsubegrænset stilling (tenure track), som indebærer overgang til seniorforskeransættelse uden opslag, men med en sædvanlig fagkyndig bedømmelse af kvalifikationer svarende til seniorforskerniveau. Bedømmelsen sker efter normalt 4 år og maksimalt efter 6 års ansættelse som forsker.

Yderligere oplysninger kan fås af forsknings- og analysechef Carsten Strømbæk Pedersen tlf. 41932427, e-mail: [email protected] eller på vores hjemmeside www.vive.dk.

ANSÆTTELSESPROCEDUREN

Hvis VIVE modtager et stort antal ansøgere vil vi bruge short-listing. Det betyder at efter ansøgningsfristens udløb vil formanden for det kommende bedømmelsesudvalg og forskningsdirektøren udvælge, hvilke ansøgere der går videre til bedømmelse af det fagkyndige bedømmelsesudvalg.

Bedømmelsesudvalget udarbejder en skriftlig bedømmelse og tager stilling til, hvilke ansøgere der anses for forskningsmæssigt og fagligt kvalificerede. Det er ledelsen, der træffer beslutning om, hvilken ansøger, der tilbydes ansættelse. Hver ansøger får tilsendt den del af bedømmelsen, som angår den enkelte.

I bedømmelsesgrundlaget indgår dette stillingsopslag og stillingsbeskrivelsen for forskere i VIVEs stillingsstruktur - http://www.vive.dk/media/2090/stillingsstruktur-for-forsknings-og-analysemedarbejdere-i-vive.pdf

Til bedømmelse som forsker, kan der maksimalt medsendes 4 videnskabelige arbejder. Kun videnskabelig produktion, der sendes sammen med ansøgningen inddrages i bedømmelsen.

VILKÅR

Du ansættes i henhold til overenskomsten for akademikere i staten og med baggrund i protokollatet til overenskomsten for akademikere i staten for videnskabeligt personale med forskningsopgaver ved sektorforskningsinstitutionerne.

Stillingerne opslås med base i VIVE København eller VIVE Aarhus efter ansøgerens valg.

ANSØGNING

Du søger stillingerne via vores elektroniske rekrutteringssystem og bilag sendes (uploades) sammen med ansøgningen. Ansøgningsfrist: mandag den 25. maj 2020, kl. 12.00!

Ansøgning, CV, fuldstændig publikationsliste, eksamensbeviser og skriftlige arbejder, der skal indgå i bedømmelsen vedhæftes ansøgningen. Hvis der er medforfattere ved påberåbte arbejder, skal der medfølge en medforfattererklæring om din andel i fællesarbejdet.

VIVE ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge.

OM VIVE

VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd er en uafhængig statslig institution, som producerer og formidler forskning og analyser om velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, uddannelse, børn og unge, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi, offentlig ledelse og andre emner, der har relevans for borgernes velfærd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Mandag den 25. maj 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København K over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0