Adjunktur i Kunstnerisk Udviklingsarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Ved Rytmisk Musikkonservatorium (RMC) er 1-2 stillinger som adjunkt i faget kunstnerisk udviklingsarbejde (KUA) ledig til besættelse pr. 1. august 2022.

Stillingen
Kunstnerisk udviklingsarbejde udgør det centrale fagområde på konservatoriets uddannelser for musikere og komponister og rummer vejledning i relation til de studerendes kunstneriske produktion med vægt på værkskabelse, performance, refleksion, kontekstualisering og projektarbejde. For uddybende information om fagområdet henvises til fagbeskrivelserne for faget Kunstnerisk Udviklingsarbejde og Bachelorprojekt på bacheloruddannelserne Musiker og Komposition samt for fagene Music Performance og Music Creation og Kandidatprojekt på kandidatuddannelserne Music Performance og Music Creation. Fagbeskrivelserne fremgår af uddannelsernes studieordninger som kan findes på konservatoriets hjemmeside (www.rmc.dk).

Stillingen omfatter:

  • Undervisning i fagene Kunstnerisk Udviklingsarbejde, Bachelorprojekt, Music Creation, Music Performance og Kandidatprojekt;
  • Videnproduktion inden for kunstnerisk udviklingsvirksomhed og/eller pædagogisk udviklingsvirksomhed;
  • Faglig koordinering og prøvemedvirken.

Kvalifikationer
Der foretages en samlet vurdering af ansøgerens kvalifikationer, hvor der lægges vægt på, at ansøgeren har:

  • En betydelig kunstnerisk karriere på højt niveau båret af et selvstændigt kunstnerisk udtryk
  • Omfattende erfaring som kunstnerisk projektejer og derigennem erfaring med at udvikle og lede større, nyskabende kunstneriske projekter på højt niveau
  • Evne til at formidle refleksioner over kunstneriske processer og resultater på et højt niveau
  • Evne til at formulere en overbevisende vision for fagområdet

Ansøgningen
Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning (højst 5.000 anslag)
  • Curriculum Vitae (CV), der bl.a. rummer en oversigt over ansøgerens kunstneriske karriere inden for rytmusk samtidsmusik, samt en kort redegørelse for ansøgerens erfaring som kunstnerisk projektejer med at udvikle og lede større, nyskabende kunstneriske projekter på højt niveau (højst 7.500 anslag)
  • Kopi af eventuelle eksamensbeviser
  • Tre udgivelser/værker der ønskes taget i betragtning ved bedømmelsen, ledsaget af en refleksion over de kunstneriske processer der ligger bag værkerne, og over det kunstneriske resultat (højst 2.500 anslag).
  • Redegørelse for ansøgerens vision for fagområdet, som også skal indeholde overvejelser om, hvordan ansøgeren i sin undervisning vil arbejde med:
    - Performance
    - Værkskabelse
    - Udvikling af den studerendes selvstændige kunstneriske profil, herunder undervisning af studerende med andre æstetiske orienteringer end ansøgerens egne
    - Refleksion over kunstneriske processer og resultater samt disses formidling
    - Kontekstualisering af det kunstneriske arbejde
    - Projektarbejde, -samarbejde og -ledelse
    (højst 7.500 anslag)

Ansøgninger, hvor påkrævet dokumentation mangler, afvises.

Udgivelser/værker skal vedhæftes som et link via feltet ”Link URL”, når ansøgningen uploades online. Bemærk, at der kun kan indsættes ét link. Ønsker du at vedhæfte flere filer, anbefales det at samle disse i én mappe i din cloudtjeneste (fx Google Drive) og linke til hele mappen. Ønsker du at linke til din egen hjemmeside eller musikkanal, angiv da venligst i din ansøgning, hvilke produktioner, du ønsker skal indgå i bedømmelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelsen er en deltidsstilling på halv tid.

Ansættelsen er tidsbegrænset for en periode på op til 6 år. Opnår adjunkten en positiv lektorbedømmelse efter en ansættelsesperiode svarende til 3 år på fuld tid overgår denne til ansættelse som lektor i en tidsubegrænset ansættelse. Det ugentlige timetal for en evt. lektoransættelse vil blive forhandlet i forbindelse med overgangen til lektor.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten samt cirkulære af 4. februar 2022 om stillingsstruktur for kunstnerisk/videnskabeligt personale ved musikkonservatorierne under Kulturministeriet. Lønindplacering afhænger af din anciennitet og kvalifikationer. Evt. tillæg forhandles særskilt.

Bibeskæftigelse vil være tilladt i det omfang, det er foreneligt med ansættelsen på RMC.

Bedømmelse af ansøgere sker i henhold til Kulturministeriets bekendtgørelse nr. 1123 af 22. august 2018 om ansættelse af kunstnerisk/videnskabeligt personale ved visse uddannelsesinstitutioner under Kulturministeriet. Rektor udpeger sagkyndige personer til at foretage en faglig bedømmelse af de modtagne ansøgninger. Når bedømmelsen foreligger, modtager ansøgeren den del af bedømmelsen, som angår den enkelte ansøger. De ansøgere, der indkaldes til ansættelsessamtale, deltager i sammenhæng hermed i en undervisningsprøve.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til rektor Henrik Sveidahl, tlf. 4188 2517. Oplysninger om konservatoriet kan findes på www.rmc.dk.

Ansøgning, bilag og de markerede udgivelser/værker skal indsendes senest søndag den 3. april 2022. Ansættelsessamtaler, herunder undervisningsprøve, forventes afholdt i juni måned.

RMC er en videregående kunstnerisk uddannelsesinstitution under Kulturministeriet. Konservatoriet arbejder i de kommende år på at indfri følgende vision:

RMC er en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik. På RMC udvikler studerende og ansatte sig i et dynamisk miljø baseret på inspirerende dialog og nyskabende udforskning. RMC uddanner fremtidens innovatorer, som skaber musik og musikopleveler, der beriger og bevæger. Båret af dyb indsigt og højt udviklet kunnen træder RMC’s dimittender aktivt ind i samfundet og forløser potentialer i et mangfoldigt netværk af relationer, både lokalt og globalt.

Rytmisk Musikkonservatorium ser et mangfoldigt uddannelses- og udviklingsmiljø som en forudsætning for at kunne indfri sin vision om at være en pionér blandt uddannelses-, videns- og kulturinstitutioner inden for samtidsmusik, der uddanner fremtidens kunstneriske innovatorer. RMC opfordrer derfor alle kvalificerede uanset alder, køn, kunstnerisk baggrund, social baggrund, etnisk baggrund og nationalitet samt individuelle psykiske og fysiske forudsætninger til at søge de ledige stillinger.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København K
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København K over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0