Processtærk akademiker med internationalt udsyn og flair for koordinering og metode

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du stærke kompetencer inden for processtyring og projektledelse, og vil du sætte nationale data og rammebetingelser på børne- og undervisningsområdet i internationalt perspektiv? Hos os kan du bidrage til udviklingen af større politiske beslutningsgrundlag samt nationale og internationale analyser, der gør en forskel på børne- og undervisningsområdet. Lyder det som noget for dig, så søg den ledige stilling i Styrelsen for It og Læring.

Bliv en del af et stærkt datafagligt miljø i STIL

Styrelsen for It og Læring (STIL) har et stærkt datafagligt miljø i styrelsens tre datakontorer, hvor vi indsamler, analyserer og formidler data på alle ministeriets områder: Dagtilbud, grundskoler, forberedende grunduddannelser, gymnasier, erhvervsskoler og voksenuddannelse.

Vores data og analyser bruges i national kontekst til kvalitets- og politikudvikling i ministeriet og på tværs af børne- og undervisningssektoren, og de bidrager til den internationale vidensopbygning i regi af bl.a. Eurostat og OECD.

Den ledige stilling er i Kontor for Data på Dagtilbud og Grundskole. Her vil du få knap 20 kollegaer, der arbejder med at udvikle data- og vidensgrundlaget specifikt på dagtilbuds- og grundskoleområdet. I kontoret løser vi også en række opgaver, som går på tværs af ministeriets fagområder, hvilket bl.a. omfatter bidrag til internationale undersøgelser samt surveyopgaver på hele børne- og undervisningsministeriets område.

Du vil få en hverdag med spændende og udfordrende opgaver

Vores arbejde med data sker i tæt samspil med den øvrige organisation, og du får en vigtig rolle i at understøtte en række tværgående opgaver, hvor dine kompetencer inden for processtyring, koordination, interessenthåndtering, kvalitetssikring og sparring med chefer og kollegaer bliver centrale. Samtidig skal du have interesse for internationalt samarbejde, da du skal være tovholder for styrelsens samarbejde med en række internationale organisationer. Vores bidrag til de internationale rapporter mv. vil både være deskriptive i forhold til bl.a. rammer og regler på børne- og undervisningsområdet, men de vil også være data- og analyserettede, og det vil derfor være en fordel, hvis du har god tal- og metodeforståelse.

Konkret skal du i tæt samarbejde med dine kollegaer:

  • Koordinere samarbejdet på tværs af dataområdet, fx i forbindelse med vores Product Management Board, ministeriets tværgående analysefora samt løbende udarbejde og indhente input til tværgående sager, udviklingsopgaver mv.
  • Indhente og kvalitetssikre tekst- og databidrag fra kollegaer og andre bidragsydere til internationale undersøgelser og varetage dialogen med bl.a. OECD og Eurostat
  • Indgå i drøftelser om definitioner og indikatorer, udformning af spørgeskemaer mv. i forbindelse med internationale sammenligninger
  • Bidrage til at gennemføre surveys på hele ministeriets fagområde og opdyrke data- og vidensgrundlaget på særligt dagtilbudsområdet

Du vil passe godt ind, hvis du har flere af nedenstående kompetencer og interesser:

  • Du har en relevant akademisk uddannelse – gerne inden for samfundsvidenskab og med vægt på kvantitative metoder
  • Du har særlig interesse for data, internationalt samarbejde og tværgående koordination i politisk styrede organisationer
  • Du er struktureret, vedholdende og analytisk, og du har stærke kompetencer inden for styring af processer og/eller projektledelse, og du er god til at navigere på tværs af fagligheder og organisatoriske skel
  • Du er en stærk formidler, og du formår at omsætte komplekse problemstillinger til letforståelige budskaber samt klare bestillinger og beslutningsoplæg
  • Du har gode engelskkundskaber
  • Du kan have kendskab til børne- og undervisningsområdet eller et af de øvrige velfærdsområder, og du kan lide at arbejde i en politisk styret organisation, hvor tempoet til tider er højt, og dagsordener kan skifte

Det vil være en fordel, hvis du har et par års relevant erfaring fra centraladministrationen eller en anden politisk ledet organisation, fx fra en sekretariatsfunktion. Vi modtager dog også gerne ansøgninger fra nyuddannede, som har lyst til at lære nyt og har mod på at arbejde med data- og koordineringsopgaver med et internationalt perspektiv.

Vi tilbyder

STIL er en arbejdsplads med mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og med generel fleksibilitet, under hensyn til opgaverne og i overensstemmelse med kollegager i dit team.

Vi tilbyder et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi understøtter opkvalificering og oplæring i de vigtigste værktøjer, som anvendes hos os. I STIL arbejder vi agilt, og det betyder blandt andet, at vi arbejder teambaseret med en høj grad af transparens i opgaveløsningen. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at løse vores opgaver.

Om os

STIL er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. STIL beskæftiger ca. 350 medarbejdere i København og Aarhus. STIL har som vision at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi laver på www.uvm.dk/statistik og på hjemmesiden for ministeriets datavarehus www.uddannelsesstatistik.dk

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du ansættes enten som fuldmægtig eller – med de rette kvalifikationer og erfaring – som specialkonsulent.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest d. 1. juni 2022.

STIL har hovedkontor i København og har derudover en afdeling Aarhus. Arbejdsstedet vil være Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Lyder det som noget for dig?

Send os elektronisk din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse (eksamensbevis) inden ansøgningsfristen d. 3. april 2022. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 14 og 16.

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, vil du blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer og en kognitiv test (omtanke-test).

Hvis du vil høre mere om stillingerne er du er velkommen til at kontakte kontorchef Jacob Hartmann tlf. 4019 9583 eller e-mail [email protected] eller chefkonsulent Line Steinmejer Nikolajsen tlf. 3587 8514 eller e-mail [email protected]

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København V
  • Søndag den 03. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København V over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0