En konsulent og to adjunkter/lektorer med konsulentfunktioner til sundhedsområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København N

Videreuddannelsen på Københavns Professionshøjskole oplever i disse år en øget efterspørgsel på vores uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb indenfor sundhedsområdet.

Vi søger nye kolleger, der har lyst til at bidrage til udviklingen af velfærdssamfundet gennem efter- og videreuddannelse til sundhedsområdet. Aktuelt søger vi særligt profiler med interesse for det sygeplejefaglige og terapeutfaglige område.

Stillingerne er en del af Videreuddannelsens område for Sundhed, Social og Beskæftigelse, hvor du bliver en del af Sundhedsafdelingen, der består af 17 konsulenter, adjunkter og lektorer samt to studentermedhjælpere og en videreuddannelsesleder.

Vi udvikler og leverer sundhedsfaglige uddannelser og skræddersyede udviklingsforløb til fagprofessionelle i samarbejde med stat, kommuner og regioner samt den private sektor. Vores ambition er at understøtte et sammenhængende og effektivt sundhedsvæsen.

Vi søger:
En adjunkt/lektor til funktionen som uddannelsesansvarlig for vores nye specialuddannelse i borgernær sygepleje. Der er et tæt samarbejde med regionens kommuner og landets øvrige professionshøjskoler om planlægning, udvikling og gennemførsel af specialuddannelsen. Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som sygeplejerske samt kendskab til det kommunale sundhedsvæsen.

En adjunkt/lektor til funktionen som fag- og modulansvarlig på den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig uddannelsesmæssig baggrund samt kendskab til det kommunale og regionale sundhedsvæsen.

En konsulent til funktionen som ansvarlig for moduler på den sundhedsfaglige diplomuddannelse. Vi forestiller os, at du har en sundhedsfaglig uddannelsesmæssig baggrund samt kendskab til det kommunale og regionale sundhedsvæsen.

Fælles for de 3 stillinger
I samarbejde med afdelingens øvrige medarbejdere og kolleger fra vores grunduddannelser og studieadministrationen indgår du i arbejdet med at tilrettelægge og sikre gennemførelse af moduler på den sundhedsfaglige diplomuddannelse, kurser og skræddersyede forløb for og i samarbejde med kommuner og hospitaler.

Opgaverne inkluderer alt fra planlægningsmæssige og administrative opgaver til opgaver af mere didaktisk karakter. Konkret kommer du til at arbejde med planlægning, tilrettelæggelse og opfølgning på diplommoduler, kurser og praksisnære kompetenceudviklingsforløb.

Du vil blandt andet komme til at:

  • planlægge og tilrettelægge undervisningsaktiviteter samt rekruttere undervisere
  • udarbejde lektionsplaner og uploade lektionsplaner på læringsplatformen
  • fungere som modul- og kursusansvarlig, herunder stå for kontakten til de studerende/kursister og undervisere igennem forløbet
  • stå for kvalitetssikring og evaluering af aktiviteterne
  • bidrage til udvikling og styring af aktiviteterne gennem udarbejdelse af og opfølgning på budgetter, tilbud og kontrakter
  • bidrage til salg og markedsføring, bl.a. gennem dialog med faglige fora og netværk af ledere og konsulenter på sundheds- og ældreområdet i kommuner, på hospitaler, i faglige organisationer mv.

Om dig
Du har en uddannelsesbaggrund som f.eks. sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut eller anden relevant sundhedsfaglig uddannelse kombineret med f.eks. en voksenpædagogisk master- eller kandidatuddannelse samt erfaring fra hospital og/eller kommune.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • har erfaring med at udvikle og drive uddannelses- og kompetenceudviklingsforløb samt drive forandringsprocesser på sundhedsområdet
  • er god til at samarbejde og opbygge relationer
  • arbejder systematisk og løsningsorienteret med at nå egne og fælles mål - også når der er mange aktiviteter i gang på samme tid
  • trives i en udadvendt og opsøgende funktion og er lyttende, dialogskabende og god til at opbygge relationer
  • har god organisatorisk forståelse og trives med at arbejde i komplekse sammenhænge
  • har lyst til at arbejde i en forretningsorienteret organisation.

Vi tilbyder:

  • en spændende arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på din arbejdsdag og gode muligheder for kollegialt samarbejde, faglig sparring og udvikling
  • stor variation i arbejdsopgaverne og en unik mulighed for at kombinere dine sundhedsfaglige og pædagogiske kompetencer
  • en udadvendt funktion med mange interne og eksterne samarbejdsflader
  • en afdeling og et område med gode og ambitiøse kollegaer, der holder humøret højt - også når det går stærkt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på fuld tid med tiltrædelse 1. maj 2020, eller snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem den forhandlingsberettigede organisation og Finansministeriet.

Særligt vedr. adjunkt-/lektorstillingerne:
Du bliver ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb, samt deltage i vores ambitiøse adjunktuddannelse. Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Særligt vedr. konsulentstillingen:
For den rette kandidat til konsulentstillingen er der mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Vi løser primært opgaver i hovedstadsregionen, og din primære arbejdsplads forventes at være Tagensvej 18, 2200 København N, men du må også påregne at skulle varetage opgaver fra Carlsbergvej 14 i Hillerød, hvor vi også har uddannelses- og kursusaktiviteter, og hvor nogle af os har vores daglige gang.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om visionen og ambitionen for Københavns Professionshøjskole på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Katrine Risgaard Pedersen på tlf. 2373 3325.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest fredag den 28. februar 2020.

Vi forventer at afholde 1. runde samtaler fredag den 13. marts og 2. runde samtaler tirsdag den 17. marts.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København N
  • Fredag den 28. februar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København N

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København N over tid

Dato Alle jobs som forskere
19. september 2024 21
18. september 2024 20
17. september 2024 22
16. september 2024 23
15. september 2024 31
14. september 2024 31
13. september 2024 31
12. september 2024 29
11. september 2024 29
10. september 2024 29
9. september 2024 29
8. september 2024 28
7. september 2024 28
6. september 2024 28
5. september 2024 25
4. september 2024 25
3. september 2024 23
2. september 2024 23
1. september 2024 24
31. august 2024 25
30. august 2024 25
29. august 2024 23
28. august 2024 22
27. august 2024 21
26. august 2024 20
25. august 2024 19
24. august 2024 19
23. august 2024 19
22. august 2024 16
21. august 2024 16
20. august 2024 16