Adjunkt eller lektor i audiologopædi til videreuddannelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du en dygtig og engageret underviser, og synes du, at uddannelse af pædagoger, lærere og andre fagprofessionelle er spændende? Så er det måske noget for dig at blive vores nye kollega.

På Københavns Professionshøjskoles Videreuddannelse, afdelingen for Skole, Undervisning og Læring søger vi en dygtig og ambitiøs kollega til at varetage undervisning og konsulentopgaver i videreuddannelsen primært inden for det logopædiske område.

I videreuddannelsen er vi optaget af at etablere en kultur med fokus på at skabe en fælles tilgang til undervisning, hvor omdrejningspunktet er Københavns Professionshøjskoles strategiske retning ”Fælles om fremragende undervisning”. Vi har stor aktivitet på den pædagogiske diplomuddannelse, hvor vi på uddannelsesretningen PD i logopædi uddanner studerende til varetagelse af logopædiske indsatser (på 0-18 års området) inden for såvel det alment pædagogiske som det specialiserede område.

Jobbet
Vi søger en adjunkt eller lektor til at varetage undervisnings-, konsulent- og udviklingsopgaver primært inden for det audiologopædiske område. Herudover forventes du også at kunne varetage opgaver inden for kompetenceudvikling af pædagogisk personale i dagtilbud og skole – i tilknytning til børns sproglige og kommunikative udvikling. Arbejdsopgaverne i videreuddannelsen omfatter bl.a. koordinering og undervisning på PD i logopædi og PD i Børns sprog samt kommunalt rekvirerede kompetenceudviklingsforløb, dvs. konsulentopgaver vedr. faglig og didaktisk kompetenceudvikling på området. Hertil kommer udviklingsopgaver i samarbejde med kolleger i videreuddannelsen, ministerier, universiteter og andre interessenter.

Din profil
Vi lægger vægt på, at du har en stærk faglig profil inden for det børnelogopædiske område samt, at du er interesseret i at indgå i et arbejdsfællesskab med kollegaer. Viden og erfaring med det audiopædiske område vil være en fordel.

Vi forventer, at du har kendskab til praksisfeltet og en relevant uddannelse på kandidatniveau samt, at du har viden om og erfaring med kompetence- og praksisudvikling gerne også med udviklingsopgaver.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • er bekendt med og holder dig opdateret på den nyeste udvikling og viden inden for det audiologopædiske fagområde
  • kan bidrage til udviklingen af det audiologopædiske område, fx ved at udvikle kurser og kompetenceudviklingsforløb for fagprofessionelle
  • har undervisningserfaring og lyst til at uddanne og efteruddanne fremtidens audiologopæder på professionsbachelorniveau
  • kan gøre din undervisning praksisrelevant
  • har erfaringer med og kompetence inden for forskning og/eller udvikling
  • har en vis fortrolighed med digitalt understøttede undervisnings- og arbejdsformer
  • har lyst til at indgå i et tæt samarbejde med ledelse, kolleger og studerende.

Din arbejdsplads
Københavns Professionshøjskole blev etableret i marts 2018 gennem en fusion mellem professionshøjskolerne UCC og Metropol, og vi leverer praksisnær uddannelse og forskning til store dele af samfundet. Vi har en ambition om at tilbyde studerende og kursister uddannelse af højeste kvalitet.

Stillingen er organisatorisk placeret i Afdelingen Skole, Undervisning og Læring, hvor der er 26 ansatte. I videreuddannelsen er afdelingen for Skole, Undervisning og Læring (SUL) organiseret i området Pædagogik og Skole, hvor vi har ca. 1500 studerende og kursister pr. halvår og er 65 ansatte. Vi har adresse på Tagensvej 18, 2200 København NV, hvor vi har kontorfaciliteter og undervisningslokaler.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er med start den 1. oktober 2021 og arbejdstiden er på 37 timer om ugen.

Som adjunkt/lektor bliver du ansat efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1065 af 4. juli 2016 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættes du som adjunkt, vil du indgå i et lektorkvalificeringsforløb.Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse ved en professionshøjskole. jf. Bekendtgørelse nr. 1227 af 23. oktober 2018 om lektorkvalificering, lektorbedømmelse og docentbedømmelse af undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler, Danmarks Medie og Journalisthøjskole og visse maritime uddannelsesinstitutioner.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte videreuddannelsesleder Helle Marstal på tlf. 4189 7187 eller mail [email protected] eller lektor Bente Reimann Jensen på tlf. 4189 8680 eller mail [email protected].

Interesseret?
Send os din ansøgning og et CV med angivelse af hvilken stilling du søger via ansøgningsknappen senest den 17. august.

Samtaler afholdes i uge 34, august 2021.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Du kan læse herom på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen.

Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i København over tid

Dato Alle jobs som forskere
5. juli 2024 204
4. juli 2024 198
3. juli 2024 197
2. juli 2024 190
1. juli 2024 185
30. juni 2024 185
29. juni 2024 185
28. juni 2024 188
27. juni 2024 185
26. juni 2024 182
25. juni 2024 185
24. juni 2024 173
23. juni 2024 182
22. juni 2024 182
21. juni 2024 182
20. juni 2024 177
19. juni 2024 187
18. juni 2024 173
17. juni 2024 174
16. juni 2024 187
15. juni 2024 194
14. juni 2024 199
13. juni 2024 192
12. juni 2024 199
11. juni 2024 208
10. juni 2024 206
9. juni 2024 207
8. juni 2024 211
7. juni 2024 215
6. juni 2024 217
5. juni 2024 219

Værd at vide når du søger job som forsker i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer