Postdoc i uddannelse for bæredygtig udvikling (UBU) ved [xxxxx]s Center for Grundskoleforskning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

I Center for Grundskoleforskning på Syddansk Universitet opslås en 1-årig postdoc-stilling med mulighed for forlængelse inden for feltet uddannelse for bæredygtig udvikling (UBU). Stillingen er med tiltrædelse 1. februar 2022 eller snarest derefter. Der opfordres til, at der i ansøgningen anlægges et bestemt forskningsfokus inden for dette brede felt. Det kan fx være forskning i økoskoler, klimapædagogik, bæredygtighed i og på tværs af fag, skoleledelse og skoleudvikling eller det gode børneliv i en bæredygtig verden.

Ansøgere til stillingen skal vedlægge beskrivelse af et eller flere konkrete forskningsprojekter (vedlagt som bilag, max 3 sider), som de mener falder inden for opslagets interessefelt. Beskrivelsen skal rumme overvejelser om videnskabelige publikationer og andre typer af outputs. Ansøgere, der forsker transdisciplinært og har modet til at gå nye veje i dialog med forsknings- og vidensmiljøer på tværs af fakulteter, universiteter, professionshøjskoler og skolepraksis, prioriteres.

Ud over at arbejde med et til flere konkrete forskningsprojekter forventes den, der tilbydes stillingen, at indgå i og aktivt bidrage til centerets forskningsmiljø og videre aktiviteter.

Stillingen er knyttet til SDUs Center for Grundskoleforskning og vil – anhængig af ansøgers profil – være forankret ved Institut for Kulturvidenskaber, Institut for Idræt og Biomekanik eller Institut for Matematik og Datalogi ved Syddansk Universitet. Center for Grundskoleforskning er et strategisk forskningscenter på SDU, der åbnede august 2020. Det fungerer som et tværfakultært samarbejde mellem Det humanistiske Fakultet, Det naturvidenskabelige Fakultet og Det sundhedsvidenskabelige Fakultet. Centret bedriver praksisrettet forskning om, med og for grundskolen i tæt samarbejde med professionshøjskoler og andre vidensmiljøer nationalt og internationalt. Post.doc’en vil indgå i et fokusområde om Bæredygtighed. Læs mere om centeret på www.SDU.dk/cfgrund.

Stillingsindholdet vil overvejende være forskning. Hertil kommer undervisning i et vist omfang. Desuden kan, i begrænset omfang, komme varetagelse af andre opgaver.
Universitetet fastlægger den nærmere fordeling mellem de forskellige opgaver. Vægtningen mellem de forskellige opgaver kan variere over tid.

Kontakt centerledelsen – professor Nikolaj Elf, [email protected], lektor Thomas Skovgaard, [email protected], eller professor Connie Svabo, [email protected] – for yderligere information.

Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.
Ansættelsen som Postdoc er midlertidig (max. 4 år) og ophører uden yderligere varsel ved periodens udløb. I stillingen indgår ikke pædagogisk opkvalificering. Ansættelse som Postdoc kan derfor ikke alene kvalificere til senere ansættelse som lektor/seniorforsker.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019.

Kvalifikationskravet er en erhvervet ph.d-grad på ansættelsestidspunktet.

Ansøgningen skal indeholde:

  • Ansøgning
  • CV
  • Eksamensbeviser
  • Oplysninger om tidligere undervisningserfaring, vedhæftes under undervisningsportefølje
  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes.
  • Op til 3 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil

Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ansøger. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale.

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse.

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 5
25. juni 2024 5
24. juni 2024 5
23. juni 2024 5
22. juni 2024 5
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 6
12. juni 2024 6
11. juni 2024 6
10. juni 2024 6
9. juni 2024 6
8. juni 2024 6
7. juni 2024 4
6. juni 2024 4
5. juni 2024 4
4. juni 2024 4
3. juni 2024 6
2. juni 2024 6
1. juni 2024 6
31. maj 2024 6