Videnskabelig assistent med lyst til at udvikle sine evalueringskompetencer i et projekt, der skal motivere unge til ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Har du erfaring med at arbejde med unge og lyst til at udvikle dine metodiske kompetencer ved at evaluere et ungeprojekt? På Institut for Idræt og Biomekanik, SDU, er en 1-årig stilling som videnskabelig assistent ledig til besættelse snarest muligt i et stort EU-HORIZON projekt (Project ID 101095423) med forventet fortsættelse i et 3-årigt PhD forløb i projektet.

Om projektet

Projektet hedder YoPAAPE og har til formål at samskabe bevægelsesfremmende byrum med unge bosat i socialt belastede boligområder samt evaluere effekten. Projektet involverer fire lande: Holland, Nigeria, Sydafrika og Danmark, hvor der i hvert land skal samskabes et bevægelsesfremmende boligområde sammen med unge. Evalueringen vil være ens i de fire lande og udføres ud fra et, i projektet udviklet, evalueringsværktøj, der indeholder både kvalitative og kvantitative metoder. Det danske projekt gennemføres i udvalgte boligområder i Aalborg.

Vi søger

En videnskabelig assistent, som har lyst og mod på at fortsætte i et ph.d.-forløb efter et år. Dit primære arbejdsfelt vil være indsamling og analyser af både kvantitative og kvalitative data i forbindelse med evalueringen af projektet. Desuden er der mulighed for at bistå i facilitering og samskabelse med de unge. Det vil derfor være en fordel, hvis du har viden om forskellige dataindsamlingsmetoder samt erfaringer med at arbejde med unge. Det vil desuden være en fordel, hvis du kan arbejde systematisk i produktionen af viden og er fortrolig med både at udtrykke dig mundligt og skriftlig på engelsk. Der vil være projektmøder, som foregår på engelsk og videnskabelige artikler, der skrives på engelsk.

Kvalifikationer

  • Relevant sundheds- eller samfundsvidenskabelig kandidatgrad (fx i Idræt, Folkesundhedsvidenskab, Statistik, Sociologi)
  • Viden om og/eller erfaring med projektevaluering (erfaringer med både kvantitative og kvalitative metoder foretrækkes)
  • Erfaring med at arbejde med unge - fx fra foreningsarbejde
  • Er udadvendt og samarbejdsorienteret
  • Kan arbejde systematisk med vidensproduktion
  • Gode engelske mundtlige og skriftlige formuleringsevner.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

Projektet i Danmark består af et mindre team af forskere, som ledes af en senior forsker, som koordinerer den danske del med projekterne i de øvrige lande. Faciliteringen af projektet vil ske i samarbejde med eksterne parter. Partnere i Aalborg Kommune udgør vigtige samarbejdspartnere.

Du ansættes på Institut for Idræt og Biomekanik (IOB), Syddansk Universitet, Campus Odense, og bliver en del af forskningsenheden Active Living. Der vil i perioder også være en del arbejde i Aalborg. De p.t. godt 30 medarbejdere i Active Living er fælles om ambitionen om at skabe bedre rammer for det aktive liv for alle. Vi kan tilbyde dig en spændende stilling i et inspirerende forskningsmiljø, hvor du får mulighed for faglig udvikling og sparring med dygtige og engagerede kollegaer med forskellige forsknings- og uddannelsesmæssig baggrunde.

Om IOB

IOB ser sig selv som en del af SDU’ strategi og værdier. Vi er kendt for at arbejde på tværs af fagligheder og organisatoriske enheder. Medarbejderne understøtter dette ved deres aktive deltagelse i instituttets sociale og professionelle liv, hvor gode og åbne samarbejdsrelationer er nøgleord. Vi foretrækker derfor kandidater med personlige kompetencer, der matcher dette

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til lektor Charlotte Skau Pawlowski, [email protected], forskningsleder Thomas Skovgaard, [email protected] eller institutleder Jens Troelsen, [email protected].

Samtaler forventes at blive afholdt den 24. og 27. februar 2023


Ansøgning, løn, ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Bedømmelse af ansøgninger vil ske i henhold til gældende ansættelsesbekendtgørelse for universiteter.

Ansøgninger skal sendes elektronisk via linket "Søg stilling online" nederst på denne side. Vedhæftede filer skal være i Adobe PDF eller Word format. Hvert felt i ansøgningsskemaet kan kun indeholde én fil af max. 10 Mb.

Ansøgningen skal indeholde (som pdf.- eller docx.-filer ):

  • Motiveret ansøgning
  • Curriculum vitae
  • Kopi af eksamensbeviser inclusiv dokumentation for erhvervelse af kandidatgraden.
  • Øvrigt relevant materiale, som underbygger kvalifikationer

Ufuldstændige ansøgninger vil ikke blive bedømt.
Bedømmelsesudvalget vil få mulighed for at shortliste ansøgere.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Odense M
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som forskere i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Odense M over tid

Dato Alle jobs som forskere
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 2
15. september 2024 2
14. september 2024 2
13. september 2024 2
12. september 2024 2
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2