Ledende klinisk akademiker, Patologiafdelingen, SUH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vi søger en samarbejdsstærk og fagligt velfunderet ledende klinisk akademiker

Patologiafdelingen, SUH, i Region Sjælland søger en ledende klinisk akademiker med start 1. oktober eller snarest derefter.

Er du samarbejdsstærk og fagligt velfunderet, har lyst til at anvende dine organisatoriske evner og personlige indsigt på en af landets største patologiafdelinger, så har vi en spændende stilling ledig.

Vi ønsker en tydelig, struktureret og dialogorienteret leder med en stærk motivation for at sikre afdelingens fortsatte høje kvalitet indenfor molekylærbiologiske analyser, og som vil indgå i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige ledelse. Da afdelingsledelsen er ny, arbejdes der i ledelsesteamet med ny organisering af afdelingen og nyt grundlag for ledelse. Vi lægger vægt på åbenhed, tillid, samarbejde og stor selvstændighed i opgaveløsning. Derfor tager vi udgangspunkt i at være nysgerrige, modige og fælles - altså hvorfor gør vi som vi gør, prøve nye tiltag af og i fællesskab, får vi det til at lykkes.

Patologiafdelingen er en stor, varieret og spændende afdeling, der leverer et bredt spektrum af diagnostiske analyser, og er den eneste af sin slags i Region Sjælland. Afdelingens kerneopgave er at levere præcise og rettidige svar af højeste kvalitet, så vores kliniske samarbejdspartnere kan sikre patienterne den bedst mulige behandling. Afdelingen er inde i en omfattende udvikling, og der er store forandringer forude i form af en flytning til det nye Sjællands Universitetshospital i Køge, en forestående akkreditering af afdelingen, øget niveau af digitalisering, samt en betydningsfuld forsknings- og udviklingsindsats indenfor personlig medicin.

Af vores kommende leder ønsker vi nedenstående kvalifikationer:

  • En relevant naturvidenskabelig kandidat og ph. D. grad
  • Erfaring med personaleledelse og rekruttering, samt basisniveau af teoretisk ledelsesuddannelse eller lyst til at gennemføre en sådan – du skal have lyst til at udvikle denne side af dig selv
  • Du er visionær og ambitiøs - fagligt og ledelsesmæssigt
  • Du indgår aktivt i ledelsesteamet til gavn for hele afdelingen, herunder understøtter fælles læring og udvikling
  • Du har overblik og kan foretage en afvejning af driftsmæssige udfordringer, kvalitet, økonomi og svartider i en presset hverdag
  • Du har fokus på høj forsknings- og driftsmæssig aktivitet og kvalitet
  • Du er i stand til at udfordre vanetænkning og kultur, men med et balanceret overblik, struktur og klare mål
  • Du medinddrager og motiverer dine medarbejdere, så de ser mening og får lyst til arbejde proaktivt for samarbejdet og løsning af kerneopgaven
  • Du har en synlig og anerkendende ledelsesstil og kan inspirere, involvere og udvikle den enkelte såvel som gruppen, herunder fastholde og rekruttere medarbejdere
  • Du har gode tværfaglige samarbejdsevner med fokus på fælles løsninger til gavn for patienten
  • Du er god til at planlægge, skabe overblik og træffe beslutninger
  • Du evner at kommunikere klart og motiverende, både skriftligt og mundtligt
  • Vi forventer, at du behersker eller har indsigt i de analysemetoder vi benytter, samt har erfaring med tolkning og svarafgivelse
  • Det vil være en stor fordel, hvis du har specialekendskab indenfor patologi
  • Det vil være en fordel med erfaring i at arbejde strategisk i en politisk ledet organisation og i at indgå i dialog med andre sundhedsorganisatoriske instanser

Ansvarsområder og opgaver:

  • Personaleledelse for gruppen af kliniske akademikere
  • Faglig ledelse og sikring af kvaliteten og udviklingen heraf, herunder kontinuerlig opgradering af apparatur
  • Udvikling og sikring af de nødvendige kompetencer hos dine medarbejderes ift. nuværende og fremtidige behov
  • Driftsledelse; herunder planlægning af hensigtsmæssige arbejdsgange og arbejdstilrettelæggelse som giver flow – også tværfagligt - og motiverede medarbejdere
  • Fokus på det gode og engagerende arbejdsmiljø
  • Bidrage aktivt i ledelsesteamet til det tværfaglige samarbejde i og den kontinuerlige udvikling af afdelingen

Organisering og profil

Patologiafdelingen er en regional funktion og betjener derfor alle, der sender prøver i regionen fx hospitaler, almen og privat praksis, tandlæger ol. Vi er center for Folkeundersøgelsen for Livmoderhalskræft i regionen, bidrager til Dansk CancerBiobank, og er ved at indføre Digital Patologi; tre funktioner, der delvist er ansvarsområder for den ledende kliniske akademiker. Analysespektret omfatter bla. følgende metoder: Next-Generation Sequencing v/Illumina, ddPCR (BioRad), Fluorescent In-Situ Hybridization og flowcytometri indenfor hæmatologi, HPV-genotypning v/ Cobas6800 + Prime samt v/ VisionArray, ekspressionsanalyse v/Nanostring, rtPCR v/ Biocartis Idylla, samt DNA/RNA-ekstraktion fra FFPE-væv (herunder mikrotomi).

Du vil blive en del af lederteamet, som består af afdelingsledelsen (cheflæge og ledende overbioanalytiker), 5 ledende bioanalytikere, repræsentanter for speciallæger og kliniske akademikere, og ledende lægesekretær og være med til at sætte retning og rammer for patologi i Region Sjælland. Hvert af de to geografisk adskilte afsnit ledes af en afsnitsledelse bestående af en til to ledende bioanalytikere. Afdelingen består i dag af ca. 170 dygtige og engagerede medarbejdere (ex bioanalytikere, læger, lægesekretærer, molekylærbiologer). Der er 6 medarbejdere i gruppen af kliniske akademikere med baggrunde indenfor biologi, molekylærbiologi, farmaci og medicinalbiologi. Der er til afdelingen knyttet et professorat indenfor molekylærbiologi, flere lægelige lektorater og netop nu 11 Phd studerende.

Kort fortalt vil du komme til en aktiv og fagligt stærk afdeling, hvor der er en rigtig god stemning og mulighed for både rutinearbejde, undervisning/uddannelse, forskning og ledelsesudvikling.

For nuværende omfatter afdelingen to afsnit, hhv. beliggende i Roskilde og Næstved, og afdelingens kliniske akademikere er tilknyttet begge afsnit, hvorfor der kan forventes fysisk fremmøde begge steder, samt aktiviteter udenfor afdelingen.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, samt lokale aftaler med mulighed for forhandling af relevante tillæg.

Svarfrist:

Seneste ansøgningsfrist er 12. september 2022, kl 12.00. Der vil blive afholdt samtaler d. 16. og/eller 19. september.

Hvis du vil vide mere, så kontakt:

Cheflæge: Bettina Filtenborg-Barnkob (24 98 76 59)

Ledende overbioanalytiker: Mette Weidinger Nordmann (24 98 77 28)


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Forsker", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Forsker
  • Roskilde
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Forsker i Roskilde

    Er du drevet af at gøre en forskel for mennesker og vil du gøre det inden for klinisk genetik og bidrage til fremtidens præcisionsmedicin, -diagnostik og -patientbehandling? Har du en baggrund..
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info
  • Forsker (studiejob) i Slagelse

    En tidsbegrænset stilling som forskningsassistent/Ph.d.-studerende ved Psykiatrien i [xxxxx] er ledig til besættelse pr. 1.9.2024 i 3 år og 3 mdr. til 30.11.2027. Der søges en kan..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Slagelse

    The Department of Agroecology at Aarhus University, Denmark, offers an attractive career opportunity for promising and skilled researchers. We invite applications for a position as Tenure Track Ass..
    • Forsker
    • Slagelse
    Få mere info
  • Forsker i Roskilde

    Forsker søges til organisation/virksomhed i 4000 Roskilde
    • Forsker
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som forskere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte forsker i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal forskere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte forskere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som forskere
7. juli 2024 17
6. juli 2024 17
5. juli 2024 17
4. juli 2024 16
3. juli 2024 16
2. juli 2024 15
1. juli 2024 12
30. juni 2024 15
29. juni 2024 15
28. juni 2024 14
27. juni 2024 16
26. juni 2024 14
25. juni 2024 15
24. juni 2024 18
23. juni 2024 17
22. juni 2024 16
21. juni 2024 15
20. juni 2024 15
19. juni 2024 14
18. juni 2024 12
17. juni 2024 13
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 14
12. juni 2024 14
11. juni 2024 14
10. juni 2024 14
9. juni 2024 15
8. juni 2024 16
7. juni 2024 16