Senior Frontend Developer – SAFe, React & TypeScript

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Senior Frontend Developer – SAFe, React & TypeScript

Vil du have en ledende rolle i et nyt team på en fantastisk arbejdsplads?

Har du solid erfaring med frontend-udvikling, og kunne du tænke dig et job, hvor du stadig har alle de spændende opgaver, men uden at skulle arbejde solen sort og nærmest kun se dine unger, når de sover? Hvis du samtidig har evner for og lyst til at have en ledende rolle i arbejdet med både at sætte retning, og spille kollegerne gode, så har vi et super job klar til dig. At du også får yderst fornuftige vilkår på tværs af pension, ferie, barn syg etc. skal ikke være din afgørende motivation, men det er da helt ok, at det er med på din tjekliste for det gode job.

Udvikling af best-in-class selvbetjeningsløsninger i React & TypeScript

Du og dine kolleger i det nye team skal fokusere på digitale selvbetjeningsløsninger med den klare ambition altid at levere ekstraordinære og personlige kundeoplevelser. Det gør du konkret i form af React apps i TypeScript baseret på en moderne micro-front-end arkitektur, der kører på AWS.

Kunden/brugerne skal i centrum i hvert eneste led, og alle løsninger skal være intuitive, nemme og logiske. Som udvikler er dit primære fokus selvfølgelig det tekniske og koden. Som senior profil regner vi imidlertid også med, at du kan tænke lidt bredere og herunder udfordre forretningen, hvis du kan se, at noget kan gøres smartere. Dine primære opgaver bliver at:

  • Udfolde al din viden i udviklingsopgaver – på tværs af teknisk analyse og udvikling af løsninger
  • Kode løsninger i React og Typescript – i agilt SAFe setup
  • Deltage i arbejdet med at få gjort user stories mere håndgribelige
  • Være aktiv deltager i vores udvikler-community, fx ved udvikling af best pratices
  • Være sparringspartner for arkitekterne
  • Være mentor for mindre erfarne kolleger

Dit nye team kommer til at bestå af fire udviklere, hvoraf to sidder på vores kontor i Kuala Lumpur. Dertil kommer en Business Analyst samt en Product Owner og en Scrum Master, der begge er meget erfarne både generelt og i Topdanmark regi. Sammen skal I sikre, at den faglige ambition er i top samtidig med, at miljøet bliver klassisk Topdanmark med højt til loftet, stor lyst til at hjælpe hinanden, plads til at have det sjovt og al det andet, der skaber en rigtig god arbejdsplads.

Videregående uddannelse og 8+ års erfaring med frontend udvikling

Skal du have succes i dette job, skal du være motiveret for at arbejde i en enterprise-arkitektur, hvor rammesætningen er givet, og der tænkes meget i genbrug på tværs. Du skal være lidt nysgerrig og ikke være bange for at stille de såkaldt dumme spørgsmål, der trækker bukserne af ”plejer”. Du skal også have lyst til at tage ansvar, for hos os leder vi på basis af tillid frem for micro management. I forlængelse af det skal du elske at skabe løsninger på basis af dialog og gensidig sparring, hvor du også gør, hvad du kan for at gøre dine mindre erfarne kolleger dygtigere og mere vidende. Derudover rummer dit CV:

  • En videregående IT-orienteret uddannelse
  • 8+ års erfaring med frontend-udvikling
  • Dokumenterbare resultater ift. at skrive kode, der performer godt på klienter
  • Være vant til at tænke i sikkerhed og muligheder for genbrug

Kontakt og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 12. december, 2021.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Solution Team Lead, Rasmus Thorup Windfeldt på [email protected] eller +45 3023 8866. Vi glæder os til at høre fra dig.

Et move, der er mere dig!

En teknologisk arbejdsplads i konstant udvikling
Som tech-profil i Topdanmark bliver du en del af en arbejdsplads med 400 dygtige fagkolleger, der har modet til at gå nye veje. Vi er med helt fremme på teknologivalg og domæner, og du får stor indflydelse på løsningerne, sparring med dygtige specialister – og et job der giver mening hele vejen rundt. Modsat de fleste store virksomheder er teknologi og it ikke noget, vi outsourcer, men et omdrejningspunkt i vores forretning.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 12. december 2021

Lignende jobs

  • UX Researcher

    Are you motivated by conducting UX research and testing to inform design decisions? Are you passionate about ensuring best-in-class user experience by deeply understanding user needs and behaviors..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Systemkonsulent

    Er du skarp på lønadministration og et teknisk geni, når det kommer til systemvedligeholdelse og optimering? Ønsker du at være en del af et dynamisk og ambitiøst team? Så er Azets Perspektiv stedet..
    • Frontendudvikler
    • Herlev
    Få mere info
  • UX Researcher med erfaring inden for product disco...

    UX Researcher med erfaring inden for product discovery & design Er du passioneret omkring at forstå brugernes behov og adfærd? Trives du med at arbejde tæt sammen med product teams for at ska..
    • Frontendudvikler
    • Ballerup
    Få mere info
  • Product & Application Engineer

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • Frontendudvikler
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
10. september 2024 4
9. september 2024 2
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 3
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1