Rekrutteringsfirma

Bliv Frontend Developer hos Ordrestyring!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Er du interesseret i at arbejde med den nyeste teknologi og nogle super spændende projekter? Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i rivende vækst? Ordrestyring står og mangler en kvalificeret Senior Front End Developer til deres udviklingsteam, hvor du vil få branchens dygtigste kolleger samt spændende og udfordrende opgaver, der hele tiden tager dig til næste niveau! Søg allerede i dag!

Om stillingen


På vegne af Ordrestyring søger Academic Work efter en erfaren Front End Developer, der gerne har erfaring med JavaScript, Angular og TypeScript. Du vil blive en del af et mindre team, der arbejder på tværs af landegrænser, hvorfor den daglige sparring med kolleger vil foregå primært internationalt. I teamet vil du blive mødt af forskellige personligheder, der er medvirkende til at skabe den gode og sjove stemning i hverdagen.

I teamet vil du samtidig opleve en stor villighed fra dine kollegaer, hvor hver mandag starter ud med at aligne i teamet om, hvordan den kommende arbejdsuge kommer til at se ud. Hos Ordrestyringen løfter de i flok og skaber resultater i fællesskab!

Du vil blive mødt af et detaljeret samt velstruktureret onboardingsforløb med introduktion til opgaverne, så du derefter føler dig tryg ved arbejdet. Derudover vil du få kendskab til hele afdelingen samt forståelse for Ordrestyrings målsætninger for fremtiden.

Resultatet af dit arbejde vil blive en essentiel del af den strategiske udvikling hos Ordrestyring. Du vil samtidig få en alsidig hverdag, hvor fleksibilitet vægtes højt, og du kan bruge din erfaring og dine færdigheder til at udvikle virksomheden yderligere.

Du bliver tilbudt

  • At blive del af en virksomhed med fokus på medarbejderne, hvilket afspejler sig i Ordrestyrings organisationskultur samt deres værdier.
  • Et arbejde hvor fællesskab på kontoret vægtes højt, og der investeres i medarbejdernes udvikling.
  • At blive del af en positiv og inkluderende arbejdskultur, hvor der indgår attraktive personalegoder, såsom firmabetalt pension, frokostordning, sundhedsforsikring og mulighed for telefon og internet.
  • Et miljø hvor du vil blive mødt af frihed under ansvar, da Ordrestyring sætter en ære i at udvise tillid til deres medarbejdere.
  • Tilgå en stilling med en stejl læringskurve, hvor du vil få mulighed for at udvikle dine faglige samt personlige kompetencer - og naturligvis få mulighed for efteruddannelse til videreudvikling.


Arbejdsopgaver


I dinne stilling vil du arbejde tæt sammen med Ordrestyrings andre Front- og Back End Developers om at bygge markedets bedste og mest brugervenlige it-løsninger. Som passioneret Front End Developer synes du det er fedt at lave en lækker ny brugergrænseflade, baseret på de nyeste teknologier og de nyeste metoder. Angular og TypeScript er noget af det Ordrestyrings udvikler-teams leger med.

Ift. arbejdsopgaverne er der tale om Front End Development fra ende til anden, dvs. fra refinement af stories i samarbejde med Product Owner og UI/UX, til deployment ud til kunderne. Du vil endvidere tage ejerskab af løsningen efter deployment.

Din arbejde vil bla. indebære design og sammenhæng til Ordrestyrings design-standard og deres arkitektur roadmap, i tæt samarbejde med udviklere i teamet. Derudover vil du arbejde tæt med Ordrestyrings backend team samt UI/UX-teamet.

Test kommer vi heller ikke uden om - faktisk er produkter i høj kvalitet noget Ordrestyring tager meget seriøst. Endvidere vil du i denne stilling også have til opgave at inspirere i og udenfor teamet med nye teknologier, metoder og smartere måder at gøre tingene på.

Vi søger dig, som


  • Har god erfaring med Java script, angular og type script - gerne inden for større frameworks, såsom Angular, React, Vue eller lignende
  • Gerne erfaring med API’er
  • Flydende i skriftlig og mundtlig engelsk, da dette er en del af det daglige koncernsprog - dansk er ikke et krav, men en fordel
  • Har relevant ehvervserfaring fra lignende stilling
  • Har nemt ved at sætte dig ind i nye emner samt IT-systemer

Det vil desuden være en fordel, hvis du har haft erfaring inden for abonnementsforretning/Software-as-a-Service.

Som person er du:

  • Fleksibel
  • Løsningsorienteret
  • Ansvarlig
  • Samarbejdsvillig

Yderligere information:

  • Start: Hurtigst muligt
  • Løn: Efter kvalifikationer
  • Arbejdsudtrækning: Fuldtid
  • Lokation: Lyngbyvej 28, 2100 København Ø

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Ordrestyring, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi er nået frem til screenings- eller interviewfasen.

Da vi løbende kalder kandidater til samtale, anbefaler vi, at du sender din ansøgning afsted allerede i dag. Vi gør desuden opmærksom på at jobopslaget fjernes, i tilfælde af at stillingen besættes, selvom den eventuelle ansøgningsfrist endnu ikke er udløbet.

Anden information


Ordrestyring startede i 2011 som et timesagsstyringssystem, og har siden udviklet sig til at være Danmarks førende timesagsstyrings-platform, med +23.000 håndværkere koblet på.

Med Ordrestyring opnår elektrikere, tømrere, murere, malere, VVS’ere, kloakmestre m.fl. store tidsbesparelser og effektiviseringsgevinster på grund af automatiserede arbejdsgange – bl.a. overføres timer og materialer fra svende automatisk til fakturaer, og det er nemt at integrere til andre systemer, f.eks. flådestyring, grossister, kalkulation m.fl.

Ordrestyring er virksomhed i rivende vækst på ca. 300 medarbejdere fordelt på - foruden Danmark - nordiske søstrevirksomheder i hhv. Finland, Sverige og Norge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • København Ø

Lignende jobs

  • Frontendudvikler i København

    Frontend-udvikler til IDAs Team FastholdelseKollegerne i afdelingen Digital Udvikling & Arkitektur savner endnu en dygtig frontend-udvikler, som vil være med fra idé til implementering og har lys..
    • Frontendudvikler
    • København
    Få mere info
  • Frontendudvikler (studiejob) i København S

    <p>Are you interested in playing an important role in building new features in a scalable platform that empowers and enables organisations to drive sustainability initiatives? </p>.
    • Frontendudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    Vil du spille en central rolle i [xxxxx]s digitale udvikling? Er du motiveret af at udvikle arkitekturområdet sammen med dygtige kolleger og med en ny leder ved roret? Så har du chancen nu, da..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Frontendudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Frontendudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1