Rekrutteringsfirma

Enterprise Arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Vil du sætte retning for udviklingen af store, moderne it-løsninger, der har vidtrækkende betydning for forretningsudviklingen i de danske pengeinstitutter? Har du stærke evner for at udarbejde og drive arkitektur i den rigtige retning? Lyder det interessant med gode muligheder for kompetenceudvikling og udfordrende arbejdsopgaver? Så kan du blive den nye enterprise arkitekt i BEC.


Du skal være med til at skabe en stærk og fremtidssikret enterprise arkitektur
Du bliver en del af Enterprise Architecture, og får en høj grad af indflydelse på den transformation, som vi er i gang med, hvor processerne og platformen moderniseres – alt sammen med den øverste ledelses fulde opbakning. Vi har ansvar for, at BEC både nu og i fremtiden har en stærk arkitektur, der giver nye muligheder både for os selv og pengeinstitutterne. Som enterprise arkitekt får du en central rolle i at påvirke og videreudvikle BEC’s inderste kerne. Pengeinstitutterne har et voksende behov for en arkitektur, der kan rumme datatung regulatory compliance, og som går på tværs af BEC’s forretningsområder. BEC har optimale betingelser for at skabe en kompleks og værdiskabende arkitektur – vi har et agilt setup, organiseret efter SAFe rammeværket, som giver os mulighed for at trække på viden på tværs af forretningsområder, ART’er (Agile Release Train), teams, kunder og IT-faglighed. Du kan se frem til et job med en bred berøringsflade. Du får base i Roskilde, men skal regne med rejser til vores lokationer i Herning og Polen.

Jobbet som Enterprise Arkitekt hos BEC byder på at:
• planlægge, udvikle og løbende forbedre BEC’s enterprise arkitektur og sikre forankring internt og hos kunderne
• sikre, at vi trækker i den rigtige retning i aftalt tempo, og sikre forankring og samarbejde mellem ART, teams og Enterprise Architecture
• udarbejde strategi, målbilleder og roadmap for Risk & Finance, Capital Markets og Data & Analytics samt deltage i det generelle EA- og strategiarbejde
• tage ansvar for, at udviklingsporteføljen har den rigtige tekniske og økonomiske sammensætning
• proaktivt arbejde med effektiviseringer og konsolideringsanbefalinger
• reviewe krav og projektleverancer i forhold til påvirkning på arkitektur, planer og pris i tæt samarbejde med system arkitekt og andre vigtige interessenter.

Profilen der søges


Du har lyst til at stå i spidsen for at sikre sammenhæng og vise vejen. Du er en udpræget teamplayer, der er visionær og innovativ og har stærke formidlingsevner. Du brænder for at arbejde med forretningsværdi og rådgive forretningen – og så er du god til at overskue kompleksitet, se helheden og bygge bro mellem teknik og forretning. Din arbejdsstil er struktureret, analytisk og effektiv, samtidig med at du er åben, empatisk og engageret. Blandt dine styrker er også, at du motiveres af at gøre en positiv forskel – også når du møder modstand. Du vil trives med at færdes blandt kunder, fordi du ser stor værdi i det, og du har pondus og power nok til at tage lederskab og ansvar.

Vi forventer at du:
• er ingeniør, datalog, datamatiker eller har en anden kvalificerende baggrund
• har flere års erfaring med arkitektur, enterprise arkitektur og strategiarbejde i en større organisation
• har praktisk erfaring med IT-arkitektur, herunder applikation-, information- og infrastruktur
• har erfaring med forandringsledelse
• har erfaringer med at udarbejde og drive arkitektur i den rigtige retning og kan kommunikere og ’sælge’ en god faglig idé gennem tæt samarbejde med kollegaer
• har erfaring med at være i dialog med kunder om forretning, arkitektur, leverancer og forandringer
• kan kortlægge et systemlandskab og pege på muligheder eller konsolideringer
• har kendskab til finansielle produkter og finansielle virksomheder
• måske er certificeret i SAFe eller inden for arkitektur

En særlig arbejdsplads


Enterprise Architecture er i vækst, og vi er aktuelt 12 system- og enterprise arkitekter, der arbejder tæt sammen med mange interessenter på tværs af forretningsområderne i BEC og hos vores kunder. Vi vægter sparring og faglig interesse, og stemningen er rigtig god og løsningsorienteret. Vi har et sundt arbejdsklima, hvor vi har fokus på faglighed og kundernes behov. Omgangstonen er uformel, og du får nogle professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi, som medarbejdere, har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Søg jobbet


Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BEC’er, så glæder vi os til at få din ansøgning og CV. Du kan sende det til [email protected] mærket “Enterprise Arkitekt”. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Peter Rasmussen fra iHeadHunt på tlf. 22 59 38 00 eller [email protected]. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Om BEC


BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Roskilde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1