Rekrutteringsfirma

Systemarkitekt til Capital Market Risk & Data

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Systemarkitekt til Capital Market Risk & Data


Kan du sikre sammenhæng mellem BEC’s overordnede strategiske, arkitekturmæssige rammer og pengeinstitutternes fremtidige behov for fremtidssikrede IT-løsninger? Vil du udvikle store, moderne it-løsninger med vidtrækkende betydning for brugerne i en kompleks, agil organisation? Trives du med teknisk lederskab og at være med der, hvor beslutningerne tages?

Så kan det være dig vi søger.

Du skal bygge IT-arkitekturen til fremtidens banksystemer

Du kommer til at arbejde med Capital Markets Risk & Data ART’en (agile release train), hvor du kan se frem til en spændende arbejdsdag, hvor du samarbejder bredt med både de agile teams, dine kollegaer i ART-management, kunder, ledere, entreprise- og system arkitekter.

Du er en del af den agile ledelse i din ART, hvor du er med til at sikre, at der leves op til den fælles tekniske og arkitekturmæssige vision. Du bruger dine faglige lederkompetencer til at uddelegere ansvar og hermed styrke de agile teams, og samtidig er du en aktiv bidragsyder til samarbejde både på medarbejder- og ledelsesniveau.

Du er på forkant med den teknologiske udvikling for dit faglige område og bruger dit overblik til at sætte teknisk og arkitekturmæssig retning for arkitekturen i ART’en, hvor du samtidig sikrer, at der er sammenhæng med BEC’s tværgående arkitekturinitiativer, hvori du ligeledes har en vigtig rolle.

Du skal bl.a. arbejde med at:


  • Udføre teknisk ledelse via din rolle i ART-management og gennem koordinering, coaching, sparring, opbygning af netværk og samspil med dine arkitektkollegaer i resten af organisationen
  • Sikre operationelle tekniske og arkitekturmæssige målbilleder for ART’en
  • Sikre sammenhæng mellem de tekniske og arkitekturmæssige rammer i ART’en og BEC’s overordnede tekniske og arkitekturmæssige rammer
  • Medvirke i design af nye løsninger og afklare forretningsmæssige behov inden for Capital Market Risk & Data
  • Varetage ansvaret for Capital Markets Risk & Data domænet, der både omfatter handel med finansielle instrumenter for såvel de enkelte banker som for deres kunder samt en platform for risikostyring af den enkelte bank.

BEC har optimale betingelser for at udvikle en værdiskabende arkitektur. Vi har et agilt setup, organiseret efter SAFe rammeværket, som giver os mulighed for at trække på viden på tværs af organisationen.

Hvem er du?
Først og fremmest har du lyst til at stå i spidsen for at sikre god, solid arkitektur i ART’erne. Du er en udadvendt, kommunikerende teamplayer, der er god til at opbygge relationer til både kunder og kolleger – og så kendetegner det dig også, at du tænker visionært og innovativt. Din arbejdsstil er struktureret, og du arbejder effektivt fremad – også hvis du møder modstand. Andre oplever dig som én med lederevner og gennemslagskraft, og som et aktiv, fordi du tænker holistisk og formår at bygge bro mellem mennesker, faggrupper og teknologi.

Vi forventer at du:


  • Er IT Ingeniør, datalog eller har en anden kvalificerende baggrund
  • har erfaring med teknisk ledelse og stort kendskab til struktureret opgaveløsning og metodeanvendelse i en agil organisation
  • Har erfaring med at være i dialog med kunder om arkitektur og leverancer
  • Har stærke kompetencer inden for Capital Markets domænet
  • Har erfaring med løsningsarkitektur i et distribueret systemlandskab, med mange systemer på forskellige platforme, der spiller sammen
  • Har bred teknisk erfaring og kan indgå i dialog med udviklere og løsningarkitekter i ART’en om Java, DevOps, PaaS, MQ etc.
  • Behersker dansk og engelsk skriftligt/mundtligt på forhandlingsniveau
  • Er interesseret i at arbejde i SAFe rammeværket

Hvem er vi?


Organisatorisk kommer du til at tilhøre området enterprise arkitektur. Her har vi ansvaret for den tværgående arkitektur i BEC, og vi skal sikre, at der er sammenhæng i de forskellige udviklingsområders arkitektur. Dette sikrer vi blandt andet med arkitekturprincipper og fælles målbilleder. I området indeholder både systemarkitekter og enterprise arkitekter som hver især hjælper BEC’s udviklingsområder. Vi arbejder tæt sammen gennem sparring, fælles faglig interesse og fælles governance processer.

Interesseret?


iHeadHunt er rekrutteringspartner, og du kan rette henvendelse til Peter Rasmussen, [email protected], tlf. 22 59 38 00 hvis der er spørgsmål til stillingen.

Om BEC


BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Vi er 800+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Roskilde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Roskilde over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. september 2024 5
19. september 2024 5
18. september 2024 5
17. september 2024 5
16. september 2024 5
15. september 2024 6
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 5
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 5
31. august 2024 5
30. august 2024 5
29. august 2024 5
28. august 2024 5
27. august 2024 5
26. august 2024 5
25. august 2024 4
24. august 2024 5
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 4