Fagansvarlig webutvikling / frontend

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Uansett hva du jobber med hos oss får du gjennomført både viktige prosjekter, jobbet i interessante team og oppnådd dine ambisjoner. Oppgavene er mange, ofte langsiktige og ikke minst samfunnsviktige.

Vi jobber blant annet med digitalisering av produkter og tjenester, design, Robotics & AI, integrasjon og prosessautomatisering og forretningsutvikling. Vi både utvikler nye løsninger, og jobber med å forbedre de vi allerede har.

Er du en dyktig utvikler som ønsker deg en lederrolle i et spennende fagmiljø?

I Gjensidige skal vi ha markedets beste digitale kundeopplevelser, og til det trenger vi smarte og engasjerte folk som elsker faget sitt, har spennende tanker, og er god på å engasjere og begeistre andre. Er du den vi ser etter? Søk i dag!

Hva kommer du å drive med?
Du vil være en drivkraft og pådriver i den videre utviklingen av fagmiljøet vårt. Vi har allerede et sterkt og engasjert fagmiljø, men vi kan alltid forbedre oss. Du sikrer at vi har rom, struktur og arenaer for å dele erfaringer og kompetanse på en stadig bedre måte. Du er også sentral i å representere, synliggjøre og profilere oss både internt og eksternt.

Du er tett på faget og jobber med hands-on utvikling, sparring og rådgivning i deler av tiden din. Både fordi du er oppriktig glad i faget, men også fordi du dermed kan ta pulsen på utfordringer og muligheter i teamene våre. Og du er selv en aktiv del av fagmiljøet.

Vi har flere godt etablerte produktteam i både Norge, Sverige og Danmark. Vårt kjerneteam (Builders) har hovedansvar for designsystemet vårt og vår skybaserte plattform for frontend-applikasjoner og web. Du vil samarbeide tett med våre dyktige utviklere i disse teamene, og dere vil ha stor glede av å spille hverandre gode. Gjennom tett dialog med teamene finner og løfter du forbedringsmuligheter slik at vi øker total kvalitet og hastighet i leveransene våre.

Du vil også bistå personallederen med kompetanseplaner for de andre utviklerne i avdelingen, og være involvert i rekruttering og onboarding av nye utviklere. Målet er at vi som fellesskap bygger den rette kompetansen for oss selv, Gjensidige og fremtiden.

Hva er viktig for å lykkes?
Du liker å jobbe med både mennesker og teknologi. Du ser sammenhenger og er en brobygger. Du er en trygg og erfaren utvikler innen frontend/fullstack, og gjerne med forkjærlighet for skyteknologi og gode brukeropplevelser. Nysgjerrighet og sult for ny teknologi og faglig utvikling er sentralt i denne rollen. Du evner å motivere og engasjere både utviklere og ikke-tekniske kolleger. Du liker å strukturere og arrangere, og ønsker å gå i front for å ta vårt fagmiljø til det neste nivået. Og ikke minst: Du elsker programmering, utvikling og det å skape markedets beste digitale kundeopplevelser.

Det vil bli lagt stor vekt på personlig egnethet, og du vil også få være med på å forme rollen og hvordan den skal samspille med andre nøkkelroller hos oss. Stillingen har ikke personalansvar.

Vi tilbyr
Du blir en del av et område hvor vi er godt over 150 dyktige personer innenfor utvikling og design av digitale kundeopplevelser. Vi leverer forretningskritiske løsninger gjennom våre godt etablerte produktteam i både Norge, Sverige og Danmark. Spennende utfordringer står i kø og venter på deg!

Gjensidige er en virksomhet som virkelig satser på teknologi og du vil få gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. I tillegg tilbyr vi:
• Konkurransedyktige betingelser med særlig god pensjonsspareordning
• Gode forsikringsordninger, blant annet behandlingsforsikring, samt gode personalrabatter
• Firmahytter
• Aksjespareordning
• Treningsmuligheter i eget treningsstudio samt bedriftsidrettslag og andre sosiale grupper
• Sommertid

Vi holder til i moderne lokaler sentralt i Oslo med svært godt kollektivtilbud. Selv om kontoret er vårt hjem, har vi det siste året også erfart hvor greit det går å jobbe fra barnerommet, kjøkkenbordet og hytta. Ja, til og med på tur med en kollega på øret. Vi tror på fleksibilitet i arbeidshverdagen, noe vi legger til rette for gjennom gode digitale samhandlings- og arbeidsverktøy.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet, og den du er er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.

Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Du kan også lese mer om hvordan det er å jobbe hos oss på våre karrieresider: https://www.gjensidige.no/konsern/jobb/it-og-forsikring/ og om vår skyplattform: https://gap.gjensidige.io/ .

Lyst til å bli en av oss?

Vi hører gjerne fra deg. Fortell oss hva som motiverer deg! Vi vurderer søknader fortløpende.

Har du spørsmål, kan ta kontakt med Sebjørn Rundereim Birkeland via https://grabacoffee.io/gjensidige eller tlf 982 19 301.

Vi ber om at oppført kontaktperson ikke skal kontaktes i forbindelse med salg, men kun mottar henvendelser fra kandidater.

*Vi er blitt gjort oppmerksom på "phishing-forsøk" via ulike rekrutteringssystemer og vil informere om at vi aldri spør etter Bank-ID pålogging i vår søknadsprosess.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Udlandet
  • Søndag den 09. januar 2022

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0