Nettredaktør

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. Vi er Norges største forsikringsselskap for bedrifter og landbruket, og har en ambisjon om å være det mest kundeorienterte forsikringsselskapet. Det krever at vi profesjonaliserer hvordan vi kommuniserer med kundene, både nye og eksisterende. Vi søker derfor en nettredaktør som skal jobbe med innholdsproduksjon, kommunikasjon og nettsider.

Om jobben
For å møte forbrukernes forventninger om gode kundeopplevelser er vi avhengige av å ha full kontroll på hvordan vi til enhver tid kommuniserer i alle relevante kanaler. Som nettredaktør skal du optimalisere nettsider for bedrifts- og landbruksmarkedet på bakgrunn av analyser, brukertesting, søkemotoroptimalisering og forretningsmål.
Stillingen inngår i divisjonsområdet «Næringsliv», og er plassert i avdelingen «Kundeutvikling» i teamet Marked. Du vil jobbe selvstendig, men også i tverrfaglige produktteam sammen med andre markedskonsulenter, nettredaktører, analytikere, forretningsutviklere, prosjektledere, produkteiere og andre fagspesialister.

Dette er noe av det du kommer til å jobbe med:

  • produsere og optimalisere innhold til nettsider som understøtter salgs- og markedsaktiviteter
  • gjennomføre effektevalueringer i henhold til målsetninger for nettsidene og nettrafikk på bakgrunn av analyser, brukertesting, søkemotoroptimalisering og forretningsmål
  • sikre en god brukeropplevelse gjennom hele kundereiser på tvers av kanaler
  • sikre at nettsidene følger krav til universell utforming, sikkerhet, personvern og andre lovkrav.
  • planlegge, koordinere og bistå med innhold til, og distribusjon av, nyhetsbrev til bedrifts- og landbrukskundene våre
  • produksjon av annet relevant innhold til CRM-kommunikasjon i ulike kanaler
  • forvalte og utvikle kundemateriell
  • bistå med koordinering av materiell til messer

Om deg
Vi ser etter deg som kommuniserer godt på en klar, presis og strukturert måte. Dine kollegaer i dag vil beskrive deg som en dyktig og inspirerende formidler av budskap. I tillegg til å samarbeide godt med andre; dele kunnskap og støtte andre for å nå teamets mål, evner du å jobbe selvstendig og får ting til å skje på en effektiv måte. Hverdagen vil være hektisk med flere parallelle oppgaver, og for å lykkes i denne jobben må du ha mye energi, gjennomføringskraft og stor arbeidskapasitet.
Du har god forretningsforståelse og gjerne erfaring fra forsikring eller B2B-markedet. Du har en naturlig forståelse for det digitale og kunnskap om bruk av digitale flater. Det er en fordel om du har kjennskap til publiseringsverktøyene Enonic XP, og praktisk erfaring med webanalyse og søkemotoroptimalisering. Du kjenner også gjerne til analyseverktøyene Google Analytics, Mappy, Siteimprove og Google Optimize. Du har relevant høyere utdanning fra høyskole eller universitet, gjerne innen kommunikasjon og markedsføring. Det er fint om du kjenner til designmetodikk/tjenestedesign og har jobbet i agile team.

Hva vi kan tilby deg
Hos oss får du utfordrende arbeidsoppgaver i en virksomhet som satser, og en samfunnsnyttig jobb i en bransje som er langt mer spennende enn du tror. Du får jobbe i et veldig hyggelig og kompetent arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som heier deg frem. Her tar man plass, deler kunnskap og trigger hverandre.
I tillegg har vi flere goder som blant annet særdeles god pensjonsordning, forsikringsordninger med helseforsikring, bedriftshytter, aksjespareordning, sommertid osv.
Du får mulighet til å jobbe i et flott kontor («Huset vårt») sentralt i Oslo sentrum med svært godt kollektivtilbud, men også fleksibilitet til å arbeide delvis fra hjemmekontor etter avtale.

I Gjensidige ønsker vi å gjenspeile bredden av mangfoldet i samfunnet, og den du er er viktig for oss. Hos oss får alle like stor plass, og mangfoldet vårt beriker både oss selv og kundene våre. Gjennom å være deg selv, og få muligheten til å utvikle ditt fulle potensial, kan du utnytte evnene dine langt bedre.
Se fremover. Skap verdier. Bli en av oss.

Vi har gått bort i fra det tradisjonelle søknadsbrevet og ønsker at du svarer på noen utvalgte spørsmål, i tillegg til at du laster opp din CV.

Spørsmål? Ta kontakt med Ane Frigstad, på 413 21 002 eller send en e-post til [email protected]

Vi er blitt gjort oppmerksom på "phishing-forsøk" via ulike rekrutteringssystemer og vil informere om at vi aldri spør etter Bank-ID pålogging i vår søknadsprosess.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kommunikationsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kommunikationsmedarbejder
  • Udlandet
  • Søndag den 09. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som kommunikationsmedarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte kommunikationsmedarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal kommunikationsmedarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte kommunikationsmedarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som kommunikationsmedarbejdere
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 3
27. juni 2024 3
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2