Erfaren User Experience Lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Inspectly søger erfaren UX Lead
Er du fagligt velfunderet, kan sikre kvaliteten af UX-afdelingens leverancer og har erfaring med lead-rollen? …Så er det måske dig, vi søger som User Experience Lead til vores UX-afdeling i Inspectly ApS

Om jobbet
Vi søger et User Experience Lead, der har erfaring, ansvarsfølelse, godt humør og som trives med varierede arbejdsopgaver.

Du kommer til at fungere som UX Lead i vores UI&UX-afdeling og skal i denne rolle forestå udvikling og implementering af workflows og design i vores software jf. vores kravsspecs samtidig med, at du fintænker, hvordan kravene bedst muligt implementeres i brugergrænsefladen og er nysgerrig på produktet.

Som UX Lead vil du skulle varetage og fordele opgaverne indenfor opbygning af prototyper og workflows til forbedring af brugeroplevelsen på baggrund af metoder, brugerindsigter og viden. Dette sker i samarbejde med teamet, så du samtidig agerer mentor og bidrager til teamets faglige udvikling.
Derfor søger vi en profil, der foruden at have erfaring med prototypeudvikling og brugerforståelse, kan sikre afdelingens leverancer til det færdige produkt og har erfaring med lead rollen.

Vi forventer af dig

  • At du er erfaren og har arbejdet med UX i en årrække, så du ud fra din faglighed kan sætte retning og navigere produktet sikkert videre indenfor dine fagområder
  • Gerne har en relevant uddannelse
  • At du er nysgerrig på vores kunders use-cases og er super skarp på, hvordan du som UX’er giver værdi og hvad, der er ”need to have” og ”nice to have” for vores kunderAt du har erfaring med både apps og hjemmesider og et komplekst software-system og desuden en god forståelse for generelle UX-principper, metoder og processer
  • At du har erfaring med brugen af designtools såsom Sketch, Figma og/ellerAdobes design programmer
  • At du er detaljeorienteret og ser det fede i at få lov til at dykke helt ned i detaljerne på et komplekst system, brugeroplevelse og samtidig beholde overblikket.
  • At du er tydelig i din kommunikation og aktivt kan indgå i det tværfaglige samarbejde i virksomheden, specielt mellem QA og udvikling og indgå i diskussioner om produktet ud fra din faglighed
  • At du er selvstændig og proaktiv, men samtidig er bevidst om at det gode resultat kommer af samarbejde og dialog med dine kollegaer.

Af konkrete opgaver kan nævnes

  • Ansvaret for afdelingens udarbejdelse af protyper
  • Sikre at UX-opgaver leveres inden for tidsrammen gennem arbejde i små iterationer og derved sikre små men hurtige fremskridt
  • Opgavekoordinering og uddelegering internt i teamet og kvalitetssikring
  • Feedback på afsluttede opgaver fra udviklingsafdelingen
  • Optimering af interne teamprocesser og bidrag til forbedring tværgående processer mellem UX, OA og udvikling
  • Intern sparring og idégenerering
  • Vedligeholdelse og udvikling af komponentbibliotek og designguides samt sikre overholdelse heraf


Vi tilbyder..
..de allerbedste rammer, der gør, at du kan udvikle dig professionelt og personligt og med god work-life balance. Du vil få et solidt indblik i bygge- og anlægsbranchen og vil kunne sparre med vores mange dygtige kollegaer, også på tværs af huset.
Som arbejdsplads går vi meget op i at alle går glade på arbejde. Derfor er åbenhed, humor og sparring iblandt kolleger en vigtig del af hverdagen.
Vi har et fantastisk sammenhold og en social hverdag, med mange grin og med lysten til en fokuseret indsats. Vi tilbyder dig en sund hverdag for krop og sjæl, med frugtordning, frokostordning samt løbeklub. Herudover latter med kollegaerne over et spil bordtennis, bordfodbold, dart eller en omgang arkadespil.
Om virksomheden
Inspectly er en softwarevirksomhed, som udvikler og sælger en softwareplatform henvendt til bygge- og anlægsbranchen. Vores mission er at understøtte vores kunder i deres arbejde med kvalitet . Vi ønsker at være vores kunders virtuelle kvalitetschef og derigennem sikre værdifuld viden på baggrund af den dataindsamling der løbende sker på byggeprojekterne . Vi understøtter registrering af dokumentation, kommunikation, dokumenthåndtering mellem virksomhedens ansatte på både kontor og byggeplads.

Inspectly ApS er beliggende i Viby, til juni 2022 flytter vi til vores egen nye bygning i Lystrup nord for Aarhus og er pt. 27 glade medarbejdere.

Lyder det som noget for dig? Så send os en motiveret ansøgning
Ansøgningsfrist: 6. maj 2022
Ansættelse: hurtigst muligt

Ansøgning: Via mail til [email protected] inkluder motiveret ansøgning, CV og gerne din portfolio.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Frontendudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Frontendudvikler
  • Viby J
  • Fredag den 06. maj 2022

Lignende jobs

  • Structural Design Engineer

    Are you a Structural Design Engineer with good creative solutions to design challenges? Then we’ve got the opportunity for you! Power Solutions Aerodynamic & Mechanical Modularized Nacelle .
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Lead Integration Engineer

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for a Lead Integration Eng..
    • Frontendudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Senior SAP Integration Consultant

    JYSK’s global growth continues, and the most important task of their IT department is to support their continued expansion by delivering IT solutions for the entire corporation. At present, JYSK ha..
    • Frontendudvikler
    • Brabrand
    Få mere info
  • UI / UX Designer for Mobaro

    For our customer Mobaro we are looking for a UI / UX Designer for their office in Viby J, Aarhus. Mobaro offers the Leisure, Sport and Entertainment industry a software and consultancy service .
    • Frontendudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som frontendudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte frontendudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal frontendudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte frontendudviklere i Viby J over tid

Dato Alle jobs som frontendudviklere
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 2
20. august 2024 2
19. august 2024 2
18. august 2024 2
17. august 2024 2
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 2
11. august 2024 2
10. august 2024 2
9. august 2024 2
8. august 2024 2