Fysioterapeut til Aalborg Fysioterapi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SØ

Klinikken søger en aut. fysioterapeut til en fast fuldtidsstilling pr. 01/06-21.

Vi har nogle klare ønsker til den faglige profil for vores kommende nye kollega:

1) Ansøger skal have stor interesse og gerne erfaring inden for muskuloskeletal behandling. Da hoveddelen af fysioterapeutens konsultationer vil have udgangspunkt heri.

2) Er et must, at ansøger har et personligt fagligt drive og vilje til kontinuerlig efteruddannelse. Dette understøttes af klinikken med intern opkvalificering og ekstern efteruddannelse.

3) Har ansøger erfaring med arbejde på klinik er det en klar fordel og vil blive prioriteret i ansøgningsprocessen.

4) Ansøgere, der gerne vil være med til at varetage Erektil Dysfunktion behandling https://www.aalborgfysioterapi.dk/speciale/impotens/ , vil også blive prioriteret. Forventlig vil op mod 10% af fysioterapeutens konsultationer kunne bestå af ED behandlinger.
Aktuelt varetages disse behandlinger af kollega på klinikken, som man vil indgå i team med. Der tilbydes efteruddannelse i behandlingsmetoden.

Fagområder udover ovennævnte er helt op til ansøgers egne faglige interesser samt kompetenceprofil. Derfor være optimalt, at lade det skinne igennem i sin ansøgning.

Det forventes, at man har/opbygger et stærkt drive til, at være med i processen om kontinuerlig optimering og udvikling på tilbud til kunderne inden for sine faglige arbejdsområder.

Ansættelse på funktionærvilkår, jf. Danske Fysioterapeuters basiskontrakt, med fast månedsløn.

Klinikken består aktuelt af 15 fysioterapeuter med hvert sit arbejdsområde, som gør at klinikken kan spænde bredt med sit tilbud til kunderne på et højt fagligt niveau.

Generelt set er vi en klinik, som arbejder 'hands on' for at fremme kundernes aktive rehabilitering hurtigst muligt.
I vores behandlingstilbud arbejder vi overordnet ud fra 4 hovedpunkter:
Manuel behandling - Træning - Elterapi - Information & vejledning.

Stillingen vil primært være arbejde på klinikken, mens udebehandlinger kan forekomme i varierende omfang. Derfor fordel at have egen bil, som kan benyttes i arbejdstiden.

Der vil være en fast ugentlig arbejdstid med åbne og lukkevagter på lige vilkår med de andre ansatte på klinikken. Frokostpauser indgår i arbejdstiden og er betalt af klinikken.

Ansøgninger accepteres kun i elektronisk form sendt pr. e-mail. Evt. spørgsmål til stillingen bedes også stillet pr. e-mail.

Jobsamtaler vil foregå i uge 17.

P.S. Skulle ansøger ønske lidt færre ugentlig timer end en fuldtidsstilling (min. 30 timer), så er man ikke diskvalificeret på forhånd.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SØ.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Aalborg SØ
  • Lørdag den 24. april 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Aalborg SØ

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Aalborg SØ over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Aalborg SØ over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
18. september 2024 1