Fysioterapeut med erfaring inden for det ortopædkirurgiske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Vi søger en erfaren fysioterapeut, der brænder for at arbejde med ortopædkirurgi, hos både unge og gamle og som trives i en foranderlig hverdag med spændende og komplekse opgaver.

Stillingen har udspring i de opgaver, der varetages i teamet på Lærkegaard Center, som dels er behandling af borgere med ortopædkirurgiske diagnoser; primært i skulder, knæ og ankel samt benamputation og dels behandling af borgere indlagt på vores midlertidige pladser.

Den ortopædkirurgiske genoptræning varetages enten på hold eller individuelt, afhængigt af borgerens diagnose og empowerment. Behandlingen tager udgangspunkt i borgernes individuelle behov og mål for genoptræningen og er typisk en kombination af træningsterapi og manuelle behandlingsmetoder. Henvisningen kan både være på baggrund af planlagt kirurgi og akutte skader. Borgerne er typisk fra 16 år og op.

På de midlertidige pladser varetager vi bl.a. rehabilitering og genoptræning af borgere med ortopædkirurgiske og/eller geriatriske problemstillinger. Fokus er typisk en kombination af træning og kompensation, så borgeren kan vende tilbage til egen bolig og herfra fortsætte den videre genoptræning.
Også her tager indsatsen udgangspunkt i borgernes individuelle behov og mål.

Om dig
Du er en erfaren og ambitiøs fysioterapeut, der har et solidt fagligt fundament og som arbejder kreativt og idérigt i opgaveløsningen. Vi forestiller os, at du har erfaring med genoptræning og rehabilitering af ortopædkirurgiske og geriatriske diagnoser på avanceret niveau, gerne inden for de områder vi primært beskæftiger os med i teamet.

Vi søger en person, der kan arbejde selvstændigt, struktureret og med et godt overblik over opgaverne.
Du kan se mulighederne for at udvikle på egen og teamets arbejdsgange - også tværfagligt.
Du skal trives i en foranderlig hverdag, med spændende opgaver, der spænder bredt og hvor vi tager udgangspunkt i den enkelte borgers behov og de muligheder, vi har til rådighed.

Da vi har et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, skal du være i stand til at forene faglig udvikling samt implementering af ny viden med empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Din hverdag hos os
I teamet lægger vi vægt på at have øje for hinanden, så vi kan tilbyde hjælp og sparring, når det er nødvendigt. Vi forventer, at du indgår aktivt i samarbejdet internt i teamet, og også bidrager konstruktivt til et tværfagligt fællesskab, hvor den monofaglige kerneopgave ikke nødvendigvis er prioriteret højest, men er et afgørende element i det endelige resultat.

Vi tilbyder
  • Et dygtigt og engageret team, bestående af 7 ergoterapeuter og 9 fysioterapeuter
  • Stor indflydelse på egen hverdag og den organisation, du arbejder i
  • Et stort fokus på social kapital, hvor vi arbejder kontinuerligt for et godt psykisk arbejdsmiljø. Dette ses bl.a. ved, at der prioriteres tid og rum til dialog og sparring, både om faglige opgaver, men også om trivsel, prioritering og planlægning af opgaver
  • En arbejdsplads, der lægger vægt på, og giver mulighed for, faglig og personlig udvikling, både igennem intern og ekstern undervisning, sparring og faglige diskussioner
  • Mulighed for at deltage i videreudvikling af kommunens træningstilbud
  • En god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen


Lidt om afdelingen
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af funktionen Sundhed og Rehabilitering<br /og består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 10 ergoterapeuter, 17 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Deriblandt er der en faglig koordinator og en hjerneskadekoordinator. Derudover er vi klinisk undervisningssted for fysioterapeutstuderende.

Vi varetager sundhedsfremme og genoptræning efter Sundhedslovens §119 og §140 og Servicelovens §86.1. Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser eller livsstilssygdomme.
Borgerne trænes i målrettede forløb på hold eller individuelt, enten ambulant på træningscenter, i eget hjem og nærmiljø eller under indlæggelse på midlertidige pladser.
Afdelingen er selvvisiterende til vores døgnpladser samt til genoptræning efter servicelovens §86.1.

Det praktiske
Stillingen er til besættelse 1. oktober 2021 eller snarest derefter og er på 32 timer om ugen. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst. Du vil blive ansat som selvtilrettelæggende.

Ansøgning og samtaler
Ansøgningsfristen er den 8.august 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 17. august 2021. Indkaldes du til samtale sker det via den mail, du oplyser i ansøgningsformularen. Desværre oplever vi indimellem at mails fra Herlev Kommune havner i spam-filteret.

Få mere at vide
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 4452 6268 eller 5144 1895 fra d. 3. august 2021.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7098430f)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Er du autoriseret fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores store og engagerede fysio- og ergoterapeutgru..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i København K

    We are expanding and are therefore looking for a massage therapist to work 4 or 5 days per week. Working hours are 11-17/18 on both weekdays and weekends. We have two locations in the centre of..
    • Fysioterapeut
    • København K
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Har du lyst til at arbejde på tværs af to specialiserede afsnit på Psykiatrisk Center Amager, ældrepsykiatrisk og affektiv afdeling. På begge afsnit vil du være del af en tværfaglig personalegruppe..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1