Vikarstilling: Fysioterapeut til barselsvikariat i det neurologiske område

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Vi søger en dygtige fysioterapeut med kompetencer inden for det neurologiske speciale, til et barselsvikariat med start 1.januar 2022. Stillingen er på 34 timer om ugen.

Varigheden af vikariatet afhænger af hvor lang tid den nybagte mor ønsker barselsorlov – typisk 10-12 måneder.

Vi er et tværfagligt team bestående af fysioterapeuter og ergoterapeuter, vi er fordelt i tre grupper; ortopædkirurgi, neurologi og geriatri. Vi hjælper ofte hinanden på tværs af funktioner.

Den gruppe hvori vikariatet er, varetager genoptræning og rehabilitering på de midlertidige pladser.

På de midlertidige pladser kan borgernes diagnoser spænde vidt, men er typisk i de geriatriske, neurologiske eller ortopædkirurgiske specialer. Borgerne på de midlertidige pladser har typisk et væsentligt funktionsfald efter akut sygdom, og fokus er ofte en kombination af træning og kompensationsstrategier, så borgeren kan vende tilbage til egen bolig og fortsætte genoptræningen derfra.

Ved de neurologiske diagnoser er der selvfølgelig et større fokus på rehabilitering, inden borgeren udskrives og genoptræningen evt. fortsætter.
Selve genoptræningen kan foregå i forbindelse med de midlertidige pladser, men der vil også være opgaver som udendørs færden, træning i borgers hjem og hjemmebesøg i forbindelse med udskrivelse.

Vi søger en fysioterapeut der:
  • kan arbejde selvstændigt med genoptræning og rehabilitering.
  • har interesse for det tværfaglige samarbejde, både med ergoterapeuter, plejepersonale og andre faggrupper eller funktioner, der skal hjælpe borgeren tilbage til egen bolig.
  • har et godt fagligt fundament, gerne med erfaring og interesse inden for geriatri og/eller neurologi
  • arbejder med udgangspunkt i evidens og kan foretage vurderinger og planlægge træningsforløb med udgangspunkt i borgerens mål og ressourcer og de muligheder, der er i samspillet med civilsamfundet.


Personlig profil:
Vi har brug for en person, der både er kreativ og idérig i opgaveløsningen og samtidig er struktureret og med et godt overblik over arbejdsopgaverne.
Du skal trives i en foranderlig hverdag, med komplekse og spændende opgaver.
Da vi har et stort fokus på brobygning til det omkringliggende civilsamfund, skal du være i stand til at forene faglig udvikling og implementering af ny viden med empowerment og sundhedsfremme hos borgerne.

Vi kan tilbyde:
En arbejdsplads hvor der i stor udstrækning er indflydelse på egen hverdag og den organisation, du arbejder i sammen med dygtige og engagerede kolleger.

Vi arbejder for et godt tværfagligt arbejdsmiljø, med en god omgangstone og plads til et godt grin i hverdagen. Det er vigtigt for os, at alle i teamet bidrager til den fælles opgave.
Vi lægger vægt på - og giver mulighed for - faglig og personlig udvikling gennem intern/ekstern undervisning, mono- og tværfaglig sparring, udviklingsarbejde og faglige diskussioner.

Lidt om afdelingen:
Sundhedsfremme & Genoptræning er en del af Sundhed og Rehabilitering i Herlev Kommune. Vi består af 3 tværfaglige teams placeret på 3 forskellige matrikler, med en fælles teamleder. Vi er i alt 11 ergoterapeuter, 15 fysioterapeuter, en klinisk diætist og en idrætsfaglig konsulent. Derudover er der ansat en faglig koordinator, en hjerneskadekoordinator samt en klinisk underviser i fysioterapi.

Vi arbejder ud fra et aktivt fokus, hvor borgerne forventes at tage ejerskab for deres forløb, der i høj grad skal tilrettelægges, så det kan foregå som en naturlig del af borgernes hverdag. Det vil sige, at det i løbet af et genoptræningsforløb skal vurderes om det træningsbehov borgeren har, kan varetages på anden vis end vi traditionelt har gjort det, f.eks. i eksisterende foreninger eller andre frivillige tilbud.

Vi varetager genoptræning efter Sundhedslovens §140 og Servicelovens §86.1 Målgruppen er primært borgere over 18 år med ortopædkirurgiske, neurologiske, reumatologiske, geriatriske og medicinske diagnoser. Derudover varetager vi den sundhedsfremmende indsats i Herlev Kommune. Borgerne trænes i målrettede forløb på hold eller individuelt, enten ambulant på træningscenter, i eget hjem og nærmiljø eller under indlæggelse på midlertidige pladser.

Afdelingen er selvvisiterende til vores døgnpladser samt til genoptræning efter servicelovens §86.1.

I Herlev Kommune arbejder vi ud fra en vision om at borgeren er ”kaptajn i eget liv”. Det betyder, at vi bestræber os på at inddrage borgeren mest muligt i planlægning og udførsel af forløbet, samtidig med at vi har en forventning om, at borgeren deltager aktivt i den genoptræning vi tilbyder.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til teamleder Linda Hergott Andersen på telefon 4452 6268 eller 5144 1895.
Vi oplever desværre, at vores automatisk generede mails kan have en tendens til at havne i spam-filteret hos modtageren, så hvis du ikke har hørt fra os, kan mailen måske findes der.

Løn i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: den 10.november 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 18. eller 19. november 2021. Indkaldes du til samtale sker det via mail.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Herlev
  • Onsdag den 10. november 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Er du autoriseret fysioterapeut, og har du lyst til at arbejde med børn og unge med særlige behov? Så har du nu muligheden for at blive en del af vores store og engagerede fysio- og ergoterapeutgru..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Ballerup

    Er du praktiserende fysioterapeut med eget CVR-nummer eller tilknyttet en klinik? Har du både erfaring, den videre uddannelse, og mest af alt en stor lyst til at arbejde med klienter med kroniske o..
    • Fysioterapeut
    • Ballerup
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Storkøbenhavn

    Vil du være med til at sætte fokus på en kropslig tilgang til børns udvikling og deltagelsesmuligheder i legende fællesskaber i dagtilbud og indskoling? Så søg endelig en af de nye stillinger hos o..
    • Fysioterapeut
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Hvidovre

    En af vores kolleger har fået nye opgaver i Visitationen og derfor har vi en ledig stilling pr. 1. september 2024 og gerne før. Har du lyst til at være en del af en dejlig arbejdsplads, hvor faglig..
    • Fysioterapeut
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Herlev over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1