Medarbejder til borgerrettet forebyggelse og sundhedsfremme Kalundborg kommunes Forebyggelses- og genoptræningscenter.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet Er du optaget af at, det er bedst at forebygge frem for at helbrede, og arbejder du allerede i feltet. Så er dette job en mulighed for dig til at bringe dine kvalifikationer og din faglighed et skridt nærmere på ønsket om at skabe sunde livsmuligheder i samarbejde med borger, kollegaer og foreningslivet i Kalundborg. Vi søger en ny kollega til de forebyggende og sundhedsfremmende indsatser i det forebyggende team. I teamet får du 8 kollegaer med sygeplejefaglig, ergoterapeutfaglig, fysioterapeutfaglig, ernæringsfaglige, sundhedspædagogiske og administrationsfaglige kompetencer. Teamet samarbejder på tværs af faglighed og kompetencer i den daglige opgavevaretagelse. Teamets opgave er at udføre: * Forebyggende hjemmebesøg * Forebyggende cafemøder * Sundhedssamtaler * Lær at tackle * Samarbejde med frivillige foreninger * Undervisningsforløb i * Hverdagslivet * Fysisk aktivitet * Gå skole * Diagnose specifik undervisning for Diabetes, Hjertesygdom, Kol, Hjerneskade, Kræft. * Rygestop * Lev livet lettere * Hjerterehabilitering Arbejdsopgaverne udføres derfor både i vores lokaler i Kalundborg, Høng og Gørlev og i borgeres hjem.

Din profil For at komme i betragtning til stillingen skal du have en uddannelse på professionsbachelor niveau inden for det sundhedsfaglige eller det socialfaglige område. Det vil være en fordel hvis du har erfaring fra det forebyggende og sundhedsfremmende område og har opnået formelle kompetencer herfra. Herudover forventer vi at du er * Engageret i det forebyggende og sundhedsfremmende arbejde i en borgercentreret kontekst i den kommunale kerneopgave * Uhøjtidelig, nærværende og nysgerrig på borgerens perspektiv og situation * Foretrækker at arbejde tværfagligt og borgernært * Har et indgående kendskab til syge og raske mennesker livsvilkår * Holder af at undervise og kan danne professionelle relationer med enkeltpersoner og med grupper * Kan faciliterer netværk mellem mennesker og kontakt til eksisterende foreninger og netværk * Kan arbejde selvstændig med blik på at samarbejde i teamet. * Er fleksibel og stabil * Evner at prioritere dine opgaver i en travl hverdag * Er indstillet på at udvikle din faglighed i forhold til den kommunale kerneopgave. * Har kørekort og er rutineret i anvendelse af teknologiske dokumentationssystemer

Derfor skal du vælge os Vi kan tilbyde en arbejdsplads i forebyggelse hvor der er særligt fokus på den tidlige indsats og forebyggelse i et tværfagligt samarbejde. Vi tilbyder faglig sparring og tæt samarbejde med kollegaer og relevante parter. Et arbejde i en organisation der altid forsøger på at være et skridt foran. * Et fagområde i konstant udvikling * Engagerede og passioneret kollegaer * Fokus på borgerinddragelse og det frivillige foreningsliv * Et stort tværgående §83a projekt på tværs af ældre og sundhedsområdet * Kulturudvikling så vi matcher de høje krav i det nære sundhedsvæsen. * Indflydelse på etablering af et nyt trænings- og rehabiliteringscenter i forbindelse med kommunens døgnophold i Høng. * En solid og varieret frivillighedskultur * Gode muligheder for at påvirke arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen * Fokus på kompetenceudvikling og vidensopbygning * Opmærksomhed på god Work-Life balancen * Relevant kompetenceudvikling * Medlemskab af Sundby netværk * Fokus på tværkommunalt- og sektorielt samarbejde

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Kortere arbejdstid kan aftales. Stillingen ønskes besat snarest. Løn efter overenskomst med relevant faglig organisation.

Hvis du vil vide mere Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Heidi på 5953 5931.

Ansøgning Der forventes samtaler i uge 43. Din ansøgning skal være modtaget senest d. 21.10.2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Kalundborg
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1