Fysioterapeut og ergoterapeut til Kalundborg kommunes Forebyggelses- og genoptræningscenter.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg

Om jobbet Er du optaget af at sikre genoptræning og rehabilitering, der øger borgeres selvstændige livsførelse og kvalitet i hverdagen, og arbejder du allerede i feltet. Så er dette job en mulighed for dig, til at bringe dine kvalifikationer og din faglighed et skridt nærmere på ønsket om, at skabe sunde og gode livsvilkår i samarbejde med borger, kollegaer og foreningslivet i Kalundborg. Vi søger en ny kollega til at varetage rehabilitering, genoptræning og vedligeholdelsestræning i træningsteamet I teamet får du 21 kollegaer med ergoterapeutfaglige, fysioterapeutfaglige og ernæringsfaglige kompetencer. Teamet samarbejder på tværs af fagligheder og kompetencer i den daglige opgavevaretagelse. Lige som der også er et tæt samarbejde med den kommunale sygepleje, hjemmeplejen og øvrige personer omkring borgeren. Afsættet for det daglige arbejde er forankret i den biopsykosociale forståelsesramme med fokus på aktivitets og deltagelses mål i borgerens hverdagsliv. Teamets opgave er at bidrage med: * Genoptrænings efter sundhedsloven * Rehabilitering på specialiseret niveau efter sundhedsloven. * Genoptræning og vedligeholdelsestræning efter Serviceloven * Hverdagsrehabilitering efter Serviceloven * Vederlagsfri fysioterapi * Tvær- og flerfagligt samarbejde om kerneopgaven * Faglig udvikling Opgaverne omfatter børnebehandling, dysfagi behandling, palliation, lymphødem, bækkenbunds træning og samtlige øvrige diagnoser, der kan udløse en genoptræningsplan fra sygehuset. Arbejdsopgaverne udføres derfor både i vores lokaler i Kalundborg, Gørlev, i borgeres hjem og på akut og midlertidige pladser i Høng.

Din profil For at komme i betragtning til stillingen skal du have en uddannelse på professionsbachelor niveau som ergoterapeut eller fysioterapeut. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra det rehabiliterende område og genoptræningsområdet i kommunen og har opnået formelle kompetencer herfra, så du kan indgå i opgaver med både børn og voksne. Herudover forventer vi at du er * Engageret i det genoptrænende og rehabiliterende arbejde i en borgercentreret kontekst. * Uhøjtidelig, nærværende og nysgerrig på borgerens perspektiv og situation * Foretrækker at arbejde tværfagligt og borgernært * Har et indgående kendskab til syge og raske menneskers livsvilkår * Kan danne professionelle relationer med enkeltpersoner, grupper og kollegaer * Kan faciliterer netværk mellem mennesker og kontakt til foreninger og netværk * Kan arbejde selvstændig med blik på fællesopgaven i teamet. * Er fleksibel og stabil * Evner at prioritere dine opgaver i en travl hverdag * Er indstillet på at udvikle din faglighed i forhold til den kommunale kerneopgave. * Har kørekort og er rutineret i anvendelse af teknologiske dokumentationssystemer

Derfor skal du vælge os Vi kan tilbyde en arbejdsplads med højt til loftet og stor rummelighed. Et selvstændigt og spændene arbejdsmiljø med udfordringer og gode muligheder for at præge området. Der er et højt fagligt niveau og vi komplimenterer hinanden med specialviden og nuanceret kompetencer. Vi prioriterer et arbejdsmiljø med rum til sparring og vidensdeling. * Engagerede og passioneret kollegaer * Et stort tværgående §83a projekt på tværs af ældre og sundhedsområdet * Kulturudvikling så vi matcher de forandrede krav i det nære sundhedsvæsen. * Fokus på borgerinddragelse og det frivillige foreningsliv * Indflydelse på etablering af et nyt trænings- og rehabiliteringscenter i forbindelse med kommunens døgnophold i Høng. * En solid og varieret frivilligheds kultur * Et arbejdsfelt i konstant udvikling * Gode muligheder for at påvirke arbejdsopgaver og planlægning af arbejdsdagen * Fokus på kompetenceudvikling og vidensopbygning * Opmærksomhed på god Work-Life balancen

Løn og ansættelsesvilkår Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Kortere arbejdstid kan aftales. Stillingen ønskes besat snarest. Løn efter overenskomst med danske fysioterapeuter og ergoterapeutforeningen.

Hvis du vil vide mere Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte Lone 5953 5937 / Jakob 5953 5158

Ansøgning Der forventes samtaler i uge 43 Din ansøgning skal være modtaget senest d. 21/10-2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Kalundborg
  • Torsdag den 21. oktober 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
23. september 2024 1
22. september 2024 1
21. september 2024 1
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1