Vikarstilling: Fysioterapeut Slagelse Sygehus, barselsvikariat.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Slagelse

Fysioterapeut, barselsvikariat. Fysioterapien Slagelse Sygehus.

En afdeling i bevægelse – med patienten i fokus

Vi søger en barselsvikar i vores Akut gruppe med start 1. oktober 2021.

Afhængig af ansøgeres profiler vil arbejdsområdet være fordelt mellem Akut modtagelsen og Ortopædkirurgisk afsnit. Du skal indgå i et tværfagligt team, som er med til at modtage, vurdere, i mindre grad træne, lave genoptræningsplaner og gøre patienterne klar til udskrivelse. Du skal være i stand til faglig formidling til patienter, mono- og tværfaglige samarbejdspartnere, samt på tværs af sektorer. Vi lægger vægt på, stærke faglige kompetencer inden for vurdering, planlægning, tværfagligt samarbejde, patient- og fagligkommunikation. Du skal være indstillet på, at arbejde med skiftende arbejdstider, i både dag, sen- og weekendvagter. Du skal være parat til en omskiftelig hverdag, hvor dagens opgaver ofte ikke kendes i forvejen. På Ortopædkirurgisk afsnit skal du varetage funktionsvurdering og træning af patienter med underekstremitets eller overekstremitets brud samt multitraume og amputations patienter. Du skal være indstillet til at være tovholder på varetagelse af hurtige træningsforløb samt sikre at patienten udskrives til trygge omgivelser. Du skal være åben for at indgå i meget tæt tværfaglig samarbejde.

Desuden skal du være åben og beredt på nye opgaver og arbejdsområder, som ligger i støbeskeen, men som du kan være med til at videreudvikle.

Som fysioterapeut på Slagelse Sygehus vægter vi selvfølgelig dine faglige kompetencer højt. Men forudsætningen for at patientbehandlingen bliver så god som muligt er, at du besidder kompetencer i forhold til selvstændigt arbejde, tværfagligt samarbejde og i høj grad evnen, at kunne kommunikere effektivt med patienten.

Vi er 13 fysioterapeuter, som arbejder i Fysioterapiens Akut gruppe. Gruppen af fysioterapeuter, der varetager Skadestue, Akut afdelingen og Ortopædkirurgisk afsnit, sætter samarbejde, højt fagligt niveau, kollegial sparring, støtte og fleksibilitet meget højt. Det vil sige, vi forventer at vi kan have tillid til, at du vil holde dig fagligt opdateret, og er fleksibel i forhold til at aflaste og afløse kollegaer.

Vi har i fysioterapien fokus på at skabe et trygt arbejdsmiljø, hvor der skal være plads til forskelligheder og humor. I trygge rammer kan vi udfordre hinanden og vores vanlige praksis, og derigennem skabe udvikling.

Du kommer til at indgå i et team, der sætter rammerne og retningen for faglig og personlig udvikling. Vi er en afdeling med et stærkt sammenhold, stærke relationelle kompetencer og et stærkt fokus på kerneopgaven – Det gode patientforløb.

Et varieret arbejdsliv

Du skal være indstillet på, at udvise stor omstillingsparathed og fleksibilitet i en uforudselig hverdag med skiftende arbejdsopgaver.

Stillingen er på 37 timer pr uge, fordelt på vagter alle ugens syv dage. Typisk i tidsrummet 800-1800.

Dette kan dog ændres efter hvilket behov der er present.

Vi forventer at du:

  • Tager initiativ og er åben for tværfagligt samarbejde og kan håndtere korte akutte forløb
  • Er åben og indstillet på at deltage i udviklingstiltag

Som fysioterapeut i Akut afdelingen og Ortopædkirurgien skal du:

  • Kunne medtænke både den faglige og den patientoplevet kvalitet ind i det faglige arbejde
  • Kunne arbejde selvstændigt
  • Have gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Være tryghedsskabende i forhold til patienter
  • Være nysgerrig og positiv
  • Være visionær og initiativrig

Du vil selvfølgelig få en grundig introduktion til sygehuset, arbejdsgange og dine nye samarbejdspartnere.

I Fysioterapien på Slagelse Sygehus er vi 50 medarbejdere, her af 3 specialansvarlige fysioterapeuter, 2 kliniske undervisere, 2 SSA, 2 sekretærer, 1 souschef og 1 overfysioterapeut. Vi er en dynamisk afdeling med fokus på faglighed, sparring, udvikling og trivsel. Vi lægger vægt på, at have respekt for hinanden og at der skal være plads til forskelligheder, tolerance og humor i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Professionel udvikling vægtes højt, og vi er gode til at etablere udviklingsprojekter og processer, for at højne og optimere vore patientforløb, hvilket giver vore medarbejdere en indholdsrig, spændende og udfordrende dagligdag. Slagelse Sygehus er et akut sygehus, hvilket betyder, at hverdagen sjældent er forudsigelig; Det skal du være parat til.

På afdelingen vil du udføre fysioterapeutisk undersøgelse og interventioner i tæt tværfagligt samarbejde med ergoterapeuter, plejepersonale, logopæder og læger. Dine opgaver er, at foretage vurdering af patienternes funktionsniveau, påbegynde rehabiliteringen samt vurdere behov for hjælpemidler, tilpasset den enkelte patients ønsker, ressourcer og behov. Du vil ligeledes indgå i den tværfaglige planlægning af patientens udskrivelse og videre træning efter udskrivelsen, herunder udarbejdelse af genoptræningsplaner.

Har du lyst til:

  • Et spændende og udfordrende arbejde
  • En meget varieret arbejdsdag
  • Gode muligheder for kompetenceudvikling
  • Et godt arbejdsmiljø
  • En afdeling, hvor forskning og udvikling vægtes

Vi lægger vægt på, at du:

  • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
  • Har relevante kurser og efteruddannelse
  • Er fagligt velfunderet og holder dig opdateret
  • Er engageret og aktiv i faglig udvikling
  • Kan arbejde selvstændigt
  • Er nysgerrig og positiv
  • Har høj arbejdsmoral

Forskning i Fysioterapien

I samarbejde med vores tværfaglige forskningsenhed, PROgrez, lægges der vægt på praksisnær forskning, og stræber efter implementering af forskningsresultater i den kliniske virkelighed. PROgrez inkludere mere end 8 professioner, mere end 30 personer er involveret i en lang række projekter støttet af diverse fonde, Regionen, EU og afdelingen. Der er ansat PhD’ere, Postdocs og nogle af afdelingens fysioterapeuter.

Ansøgningsfrist 20. august 2021 kl. 1200.

Vi forventer, at afholde ansættelsessamtaler i uge 34.

Løn ifølge gældende overenskomst.

Har vi vakt din nysgerrighed kan du eventuelt lære mere på følgende links:

http://www.regionsjaelland.dk/nyheder/pressemeddelelser/Sider/Fysioterapeuter-hjaelper-dig-p%C3%A5-skadestuen.aspx

https://www.regionsjaelland.dk/slafys

https://www.youtube.com/watch?v=CSDXIjvgqFA

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overfysioterapeut Kim Poulsen, tlf. 25 60 34 28


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Fysioterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Fysioterapeut
  • Slagelse
  • Fredag den 20. august 2021

Lignende jobs

  • Fysioterapeut i Ringsted

    MARSELISBORG (En del af Carelink Gruppen) søger fysioterapeut til vores center i Ringsted. Vi søger en fysioterapeut som kan undervise i motion, funktionel træning, mindfulllnes og mestring på .
    • Fysioterapeut
    • Ringsted
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Roskilde

    Har du et velfærdsteknologisk gen og vil du træne borger i eget hjem. Så har vi stillingen til dig. Vi søger en kollega som har stor interesse for træning af ældre, har fokus på det gode senior..
    • Fysioterapeut
    • Roskilde
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Holbæk

    Vores osteopat har alt for travlt. Vi har derfor brug for en ny dygtig kollega. Vi søger en kollega der er osteopat eller osteopatstuderende, der brænder for osteopati også anvender trænin..
    • Fysioterapeut
    • Holbæk
    Få mere info
  • Fysioterapeut i Roskilde

    Er du optaget af ledelse, vil du bidrage til super aktive patientforløb og vil du være en del af et stærkt og engageret ledelsesteam? Har du lyst til at være med til at skabe aktivitet for pati..
    • Fysioterapeut
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som fysioterapeuter i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte fysioterapeut i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal fysioterapeuter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte fysioterapeuter i Slagelse over tid

Dato Alle jobs som fysioterapeuter
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2