Medarbejder til vejtilsyn i Kalundborg Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kalundborg


Om jobbet
Har du sans for kvalitet, er du god til at kommunikere med andre, kan du agere som myndighed, og har du lyst til et spændende og alsidigt arbejde? Så har du nu muligheden for at søge en nyoprettet stilling som vejtilsynsmedarbejder i Kalundborg Kommune.

På kommunens vej- og parkområde har vi ansvaret for at drifte og udvikle kommunens veje, fortove og stier til gavn for brugere, borgere og erhvervsliv. Vi har cirka 1.000 km veje, hvoraf de cirka 250 km ligger i byerne.

Der er stor aktivitet i kommunen, og hvert år giver vi cirka 1.600 gravetilladelser og/eller rådighedstilladelser til blandt andet ledningsejere og entreprenører. Det vil blive din opgave at følge op på disse tilladelser og føre tilsyn med de gravearbejder, der udføres på kommunens vejarealer.

Tilsynet med gravearbejderne skal bidrage til at øge sikkerheden og fremkommeligheden for alle, der færdes på kommunens veje, fortove og stier, og tilsynet skal medvirke til at sikre, at vejkapitalen på de offentlige veje fastholdes eller forbedres.

Stillingen som tilsynsmedarbejder vil være forankret i Team Vej og Park, som i det daglige står for blandt andet at tilrettelægge drift og vedligehold af kommunens infrastruktur. I Team Vej og Park er vi i dag 14 medarbejdere med forskellig uddannelses- og arbejdsmæssig baggrund og med en bred vifte af opgaver inden for vej- og parkområdet, herunder opgaven som myndighed på vejområdet.

Vi bestræber os på at være en løsningsorienteret og servicerende myndighed, der med faglig indsigt fokuserer på optimale resultater – også når det handler om de midlertidige forhold på kommunens vejarealer. Når der midlertidigt graves i kommunens veje, fortove eller stier skal det samtidigt være muligt for borgere, erhvervsliv og trafikanter at komme let og sikkert rundt. Det vil du skulle være med til at sikre.

Du vil både arbejde selvstændigt og sammen med andre og skal derfor trives med begge dele.

Din profil
Helt overordnet er du en initiativrig og ansvarstagende person. Derudover har du en helhedsorienteret tilgang og kan sætte opgaven i midten.

Det er vores ønske, at du har håndværksfaglige kompetencer, som du kan bringe i spil i jobbet. Vi forestiller os, at du for eksempel er anlægsstruktør, brolægger, kloakmester eller lignende med anlægsteknisk erfaring inden for vejområdet. Det er vigtigt, at du har et indgående kendskab til opbygning af veje, fortove og stier.

Det er en fordel, at du har gennemført "Vejen som arbejdsplads" trin I og II – eller at du er indstillet på at tage kurset. Det er også positivt, hvis du har kendskab til vejlovgivningen og LER.

Som person kan du optræde med både venlighed, autoritet og myndighed, og du er god til at kommunikere med andre – både skriftligt og mundtligt. Det er også en forudsætning, at du kan samarbejde og have en god og konstruktiv dialog med de mange forskellige aktører på kommunens veje – for eksempel borgere, erhvervsliv, ledningsejere og entreprenører. Samtidig skal du kunne træde i karakter, når det er nødvendigt. Du skal kunne tåle at stå i en konflikt og kunne håndtere denne som repræsentant for kommunen som myndighed.

Vi glæder os til at se din ansøgning og til at høre om dine tanker i forhold til ovenstående.

Derfor skal du vælge os
Team Vej og Park er en del af afdelingen Vej, Ejendom og Affald.

Vej, Ejendom og Affald er en afdeling med en bred opgaveportefølje inden for både affaldsområdet, vej- og parkområdet og ejendomsområdet. Vi løser både myndighedsopgaver, driftsopgaver og anlægsopgaver. Vi rummer derfor mange forskellige kompetencer og fagligheder. Generelt er der tale om en afdeling, hvor engagement er stort, og hvor vi lægger vægt på vidensdeling og faglig og personlig udvikling. Strukturen er flad, og omgangsformen er uhøjtidelig og præget af godt humør.

Hos os er der generelt højt til loftet og rig mulighed for at udvikle sig personligt og i opgaveløsningen. Du kommer til at prøve kræfter med en vigtig og betydningsfulde opgave, og du får lov til at spille en afgørende rolle i forhold til beslutninger og løsninger. Vi i ledelsen står bag dig, når du fra start tager ansvar for dine opgaver og får udnyttet dine styrker.

Du får altså masser af ansvar og handlerum fra start, samtidig med, at vi har fokus på, at der skal være balance mellem arbejdsliv og fritidsliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastlægges efter forhandling med den relevante faglige organisation.

Der er tale om en fast stilling, der er normeret til 37 timer pr. uge.

Arbejdsstedet vil principielt være på kommunens rådhus, Holbækvej 141B, 4400 Kalundborg. Du vil imidlertid komme til at bruge en stor del af din arbejdstid på kommunens veje.

Du skal have kørekort til almindelig bil.

I Kalundborg Kommune er det ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.

Hvis du vil vide mere
Alle interesserede er velkomne til at kontakte os med spørgsmål om stillingen og en eventuel drøftelse af personlige kvalifikationer i forhold til stillingen. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Henvendelse kan rettes til teamleder Charlotte Jørgensen på telefon 30 71 14 56 eller afdelingschef Lone Himmelstrup på telefon 20 54 08 39.

Ansøgning
Ansøgning med CV, eksamensbevis og eventuelle udtalelser skal være modtaget hos os senest den 31. oktober 2021.

Vi forventer, at de første samtaler vil blive afholdt den 8. november 2021, og at der herefter udvælges et antal kandidater, der går videre til en eventuel anden samtale den 12. november 2021.

Vi forventer, at du kan begynde den 1. december 2021 eller snarest muligt herefter.

Om os
Kalundborg Kommune er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotekproduktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere, og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde uddanne sig og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dbfb9bd5)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Gartner", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Kalundborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Gartner
  • Kalundborg
  • Søndag den 31. oktober 2021

Lignende jobs

  • Gartner i Roskilde

    [xxxxx] søger anlægsfolkVi har travlt og søger nu anlægsfolk, gerne sjak, med opstart hurtigst muligt.Arbejdsområder:Arbejdsområder:Jord-, beton- og kloakarbejde..
    • Gartner
    • Roskilde
    Få mere info
  • Gartner i Køge

    For kunde i Køge søger vi grønne fingrer til pleje og vedligeholdelse af grønne områder, så som græsslåning, lugning, hækkeklip og lignende opgaver Køge området. Man skal være selvstændig da man sk..
    • Gartner
    • Køge
    Få mere info
  • Gartner i Roskilde

    Faglig dygtig håndmand til anlægsgartner inden for det grå Vi søger en erfaren, dygtig, fleksibele og pligtopfyldende håndmand til grå anlægsgartner, som kan arbejde selvstændigt og i team..
    • Gartner
    • Roskilde
    Få mere info
  • Gartner i Skibby

    Virksomheden løser alle typer anlægs- og entrepriseopgaver.Dertil laves der også specialopgaver som bestilles uanset om bestillingen er fra private eller offentlige.Virksomheden har beligge..
    • Gartner
    • Skibby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som gartner i Kalundborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte gartner i Kalundborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal gartner.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte gartner i Kalundborg over tid

Dato Alle jobs som gartner
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1