Pædagog til Løve børnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Høng

Om jobbet

VIL DU VÆRE MED TIL AT SÆTTE DIT EGET PRÆG PÅ EN INSTITUTION I RIVENDE UDVIKLING? - VI SØGER EN PÆDAGOG PÅ 32 TIMER, SOM VIL NETOP DET!

I Løve børnehave søger vi en pædagog til vores børnehave pr. 01.11.2021 eller snarest derefter, som vil være medskaber af en udviklende børnekultur og som har lyst til at videreudvikle på den pædagogiske praksis. Løve børnehave ligger i dejlige naturskønne omgivelser, med marker og skov som vores naboer. Vi vægter udelivet højt og hertil også, at vores små nye verdensborgere lærer at begå sig i naturen, men også i relation til hinanden.

Vi er en lille institution, som er normeret til 44 børn, hvoraf de 5 pladser er småbørnspladser. Forældresamarbejdet vægtes højt og vi ser forældrene som aktive medspillere, for at skabe den bedste udvikling hos børnene.

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang og ønsker at skabe en tryg, understøttende og udviklende hverdag for alle vores børn.

Din profil

  • Du er faglig velfunderet, har et positivt livssyn og brænder for at arbejde med børn.
  • Du udviser arbejdsglæde og finder det spændende at skabe udviklende læringsmiljøer for børn i alderen 3-6 år.
  • Du er en holdspiller og søger at spille din leder og kollegaer gode. Du er stærkt i din evne til at samarbejde og er imødekommende overfor alle du møder.
  • Du kan arbejde selvstændigt, har et godt overblik og kan bevare roen, når der er travlt.
  • Du er fleksibel, hjælpsom og omstillingsparat.
  • Du vægter forældresamarbejdet højt. Er en god formidler - både skriftligt og verbalt, og ønsker at tage ansvar for den daglige dialog med forældrene, som er essentiel for samarbejdet mellem institutionen og hjemmet.
  • Du er indstillet på at arbejde på tværs i hele huset og kan dække vagter i husets åbningstid, som ligger mandag-fredag fra kl. 6.30 - 17.00.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde:

  • En institution i rivende udvikling.
  • Et godt arbejdsmiljø, hvor det gode samarbejde er altafgørende.
  • En arbejdsplads, hvor man som pædagogisk personale har medindflydelse og medansvar, hvor du får mulighed for at være medskaber af en ny kultur og udvikle på den pædagogiske praksis.
  • Et sted, hvor der er plads til nye initiativer, nye idéer og udvikling.
  • En arbejdsplads, med mulighed for faglig udvikling og fælles refleksion med fokus på stærkere læringsfællesskaber.
  • Et spændende pædagogisk arbejdsliv, hvor vi vægter leg, nærvær og børneperspektivet højt.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Har du under 6 års erfaring som pædagog, så er startlønnen i Kalundborg Kommune på løntrin 29. Jfr. forhåndsaftalen hvor vi forlods giver 3 løntrin på baggrund af grunduddannelsen.

Løntrinene bortfalder når de centrale løntrin for 6 års beskæftigelse opnås.

Hvis du vil vide mere

Kan du genkende dig selv i ovenstående profil, og ønsker du at bidrage aktivt til udviklingen af det pædagogiske arbejde og det gode børneliv i Løve børnehave, så vil vi se frem til at modtage din ansøgning.

Skulle du have spørgsmål til ovenstående eller blevet nysgerrig for at høre mere, skal du være velkommen til at kontakte pædagogisk teamleder, Cecilie Lous, på tlf. 40157430. Hvis du tænker at jobbet er noget for dig, så vil vi gerne byde dig velkommen til en rundvisning i vores skønne hus. Du er ligeledes velkommen til at orientere dig på vores hjemmeside https://love-kalundborg.aula.dk/

Ansøgning

Ansøgning, cv. samt relevante bilag bedes sendes via nedenstående digitale links og kun elektroniske ansøgninger vil komme i betragtning.

Ansøgningsfrist er fredag den 22. oktober 2021.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt tirsdag den 26. oktober 2021.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Høng.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Høng
  • Fredag den 22. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Høng

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Høng over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Høng over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0