Landinspektør eller lignende til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Landinspektør eller lignende til rettighedserhvervelse og lodsejerkontakt


Vær med til at sikre Energinets samfundsansvar i forbindelse med vores store anlægsprojekter. Som vores nye kollega får du ansvar for rettighedserhvervelsen og indgåelse af erstatningsaftaler med lodsejere, som berøres af vores projekter. Du bliver en del af vores rettighedsgruppe, som består af 10 kollegaer med bred erfaring inden for rettighedserhvervelse. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Tværgående samarbejde med interne og eksterne interessenter


Afdelingen Arealer og Rettigheder varetager alle opgaver vedrørende rettigheds- og myndighedsforhold. En af de store opgaver er at sikre alle de nødvendige rettighedserhvervelser til vores anlægs- og reinvesteringsprojekter på tværs af landet. I afdelingen har vi desuden ansvaret for at indhentede nødvendige myndighedstilladelser og miljøscreeninger inden etablering af vores anlæg. Afdelingen indgår i tæt samarbejde med flere afdelinger på tværs af Energinet, og har tæt kontakt med både kommuner, borgere og andre eksterne interessenter.

Du får et selvstændigt job i en dynamisk afdeling, hvor du varetager en vigtig opgave i rettighedserhvervelsen hovedsagelig rettet mod vores landanlæg. Du bliver en del af vores rettighedsgruppe, som består af 10 kolleger med bred erfaring inden for rettighedserhvervelse. Som en væsentlig del af arbejdet sikrer du, at de nødvendige lodsejeraftaler bliver indhentet, i hovedregel ved styring af eksterne konsulenter og i enkelte tilfælde ved direkte forhandling med lodsejerne. Lodsejeraftalerne indgås i overvejende grad ved frivillige aftaler, men også om nødvendigt ved ekspropriation. Du hjælper i samarbejde med vores myndighedsgruppe vores anlægsprojekter med at finde de bedst mulige tracéer for placering af anlæggene, ligesom du følger op på lodsejeraftaler ved anlægsarbejdernes opstart og udførelse samt sikrer, at de opnåede rettigheder tinglyses.

Glæd dig til at arbejde i en organisation, som vægter din faglige og personlige udvikling højt. Du kommer til at indgå i et stærkt fagmiljø med fokus på vidensdeling i et projekt- og udviklingsorienteret miljø i tæt samarbejde med tekniske, juridiske og kommunikative fagkompetencer.

Samarbejdsorienteret akademiker med interesse for miljø


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har sikkert en uddannelse som landinspektør eller lignende. Vi forventer, at du har 2-3 års erhvervserfaring, hvor du har arbejdet med rettighedserhvervelse, erstatningsfastsættelse og lodsejerkontakt. Du får en bred snitflade både eksternt og internt og formår med dit stærke og flydende sprog at kommunikere erstatnings- og rettighedsmæssige emner både skriftligt og mundtligt.

Som person er du struktureret og systematisk og i stand til at bevare det store overblik. Du har en velovervejet tilgang i dit arbejde og formår at se en sag fra flere vinkler. Desuden er du forhandlingsvant og samarbejdsorienteret samtidig med, at du er ansvarsbevidst og kan arbejde selvstændigt.

Ansøgning og kontakt


Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 25. marts 2021. Vi forventer at holde samtaler 7. og 8. april 2021 (1. samtale – online) og 13. april (2. samtale – onsite). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Peter Kruse Ibsen på telefon 24 79 61 06 eller gruppeleder Troels Bjørn Hansen på telefon 30 67 47 64. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.

Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • Fredericia
  • Torsdag den 25. marts 2021

Lignende jobs

  • Praktik - Kort- og Landmålingstekniker

    Nærmer du dig 3. semester, og har du lyst til at starte din karriere som kort- og landmålingstekniker med en praktikperiode hos [xxxxx], så vil vi gerne have en ansøgning fra dig. Vi er hele tid..
    • Geograf/geolog
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator til Psykiatrisk Afdeling A...

    Har du erfaring med at arbejde med og udvikle et godt arbejdsmiljø, som bygger på systematiske tilgange? Har du lyst til at arbejde i en velfungerende stab? Så læs videre og lad os høre fra dig.V..
    • Geograf/geolog
    • Aabenraa
    Få mere info
  • Landinspektør

    Kunne du tænke dig at tage ansvar for komplekse infrastrukturprojekter med fokus på bæredygtighed? Vil du være med til at lede projekter fra start til slut og sikre, at Danmarks jernbaneinfrastrukt..
    • Geograf/geolog
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i Fredericia over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 2
31. august 2024 2
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 2
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1