Landmålingstekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Byerne i Hovedstadsområdet har gennem de seneste år gennemgået en stor byudvikling og fortætning. Udviklingen fortsætter og HOFOR skal også fremover skabe fremtidens forsyningsløsninger. Gennem anlægsprojekterne skal vi sikre en grøn og bæredygtig byudvikling. Vi gennemfører flere anlægsprojekter end nogensinde før, og derfor styrker vi vores landmålingsfunktion.

Som vores nye landmålingstekniker bliver du en del af en sektion bestående af landmålingsteknikere og tekniske designere. Sektionen er en væsentlig del af vores bygherreorganisation, der er bygherre på alle HOFORs store anlægsprojekter. Vi indgår i ledningsprojekter inden for blandt andet Fjernvarme, Vand og spildevand og har et tæt samarbejde med vores kolleger i både Plan-, Projekt- og Driftsafdelingerne.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Foretage opmåling af eksisterende ledningsanlæg til registrering i GIS
  • Foretage opmåling af eksisterende forhold til planlægning, projektering og situationsplaner
  • Redegøre for data fra opmålinger

I samarbejde med dine kolleger vil du planlægge, prioritere og foretage opmålinger i marken med efterfølgende databeregning af opmålte data. Sammen vil I være med til at udvikle området, så der er god mulighed for, at du kan sætte dit eget præg.

Du bliver en del af en sektion med engagerede og dygtige kolleger, der ser frem til at byde dig velkommen. I sektionen vægtes samarbejde samt sparring højt, og vi har et stort fokus på videndeling. Vi arbejder tæt sammen i hverdagen og du vil opleve, at arbejdsmiljøet er præget af åbenhed og en uformel omgangstone.

Teknisk velfunderet, kvalitetsbevidst og initiativrig

Vi forventer, at du har en uddannelse som landmålingstekniker eller en tilsvarende teknisk uddannelse. Du har erfaring inden for forsyning, lednings- og situationsopmåling samt opmåling med GPS og TS. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til Leica instrumenter og software, Civil 3D, Infinity, Cyclone og scanning, men det er ikke et krav.

Som person er du engageret, initiativrig og føler ansvar for dine opgaver. Du er serviceminded, og har lyst til at dele din viden og skabe resultater gennem godt samarbejde.

Der er vigtigt, at du kan skabe gode relationer, og at du trives med dagligt samarbejde med kolleger både internt i afdelingen og på tværs af organisationen. Kvalitet er centralt i vores arbejde, og vi forventer, at du sætter en ære i at afslutte dine opgaver med et godt resultat.

Da virksomhedssproget i HOFOR er dansk, er det er krav, at du kan begå dig på dansk.

Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Bliv en del af en større udvikling

I HOFOR bliver du en del af en fælles vision. Vi vil skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger inden for rent vand, spildevandsafledning, fjernvarme, bygas, fjernkøling og vindenergi.

Vi udvikler, bygger nyt og renoverer, så vi hver dag kan levere grønne, sikre og billige forsyningsløsninger til mere end en million mennesker i Hovedstadsområdet. Det vil sige, at rigtig mange mennesker hver dag er afhængige af HOFOR. Derfor bliver du også en del af en større udvikling.

Du kan læse mere om HOFOR og vores arbejde med at skabe bæredygtige byer på HOFOR.dk/baeredygtige-byer.

Klar til at ansøge?

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionsleder, Hanne Jørgensen, på telefon 2795 2793.

Ansøgningsfristen er den 2. februar 2022.

Vi forventer løbende at afholde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Ansættelse snarest muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Geograf/geolog", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Geograf/geolog
  • København S
  • Onsdag den 02. februar 2022

Lignende jobs

  • Erfaren ingeniør eller geolog

    Vi søger en erfaren medarbejder med et bredt kendskab til olie- og gasindustrien og gerne med erfaring inden for CCS. Du vil indgå i det tekniske team, som består af geoscience-folk og ingeniør..
    • Geograf/geolog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som geografer/geologer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte geograf/geolog i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal geografer/geologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte geografer/geologer i København S over tid

Dato Alle jobs som geografer/geologer
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1