Mediegrafikerelev med styr på design og kreativitet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du vild med grafik og design, og kan du tænke og arbejde kreativt og se den visuelle sammenhæng? Er du interesseret i både de trykte og digitale medier, og har du lyst til at udvikle dig og dine evner og kompetencer? Så bliv mediegrafikerelev i Kommunikation i Region Nordjylland. Du kan starte enten via skolevejen eller praktikvejen (Ny mesterlære).

Som mediegrafikerelev får du stor kundekontakt til fx sygeplejersker og læger, der skal have udarbejdet grafisk materiale til patienter eller forskningsopgaver. Du kan også få til opgave at lave interne kampagner til personalet i regionen eller udarbejde grafiske materialer til personalearrangementer.

Som mediegrafikerelev deltager du i den grafiske produktion, som indeholder alt fra ideudvikling, fremstilling af grafik, illustrationer, tekst og typografi samt layout af materiale til udgivelse på trykte og digitale medier fx plakater/postere, pjecer, motion graphics og illustrationer/animationer. Du indgår i kontoret på lige fod med de andre kolleger i kontoret og skal bidrage til den daglige opgaveløsning.

Vi tilbyder
  • Et spændende uddannelsesforløb inden for det grafiske fag, inklusiv en personlig uddannelsesplan, som vi løbende følger op på sammen. (Du bliver tilknyttet 2 uddannelsesansvarlige kolleger som guider, støtter og hjælper dig i hele forløbet.)
  • En arbejdsdag fyldt med faglig udvikling og hjælp og sparring fra erfarne kolleger
  • Spændende og varierede grafiske opgaver
  • En regional designmanual med overordnede fastlagte rammer


Din personlighed er vigtig for os
Vi søger en elev, der har initiativ, er ansvarsbevidst, viser engagement og tager ansvar for egen læring. Du er kvalitetsbevidst og omhyggelig i din opgaveløsning, god til at samarbejde og kan arbejde selvstændig. Du er serviceminded, og kan levere en god ydelse over for dem du samarbejder med. Og så kan du lytte og aflæse kundens behov, så du kan fremstille et produkt, der matcher kundens ønsker og krav, og som når målgruppen. Du kan strukturere dit arbejde og bevare overblikket – også når det til tider går stærkt.

Vi forventer, at du har godt kendskab til Adobe Creative Cloud. Vi arbejder på PC og bruger Adobes CC programmer. Det er en fordel at have teknisk forståelse.

Du er enten i gang eller færdig med 2. grundforløb eller har erfaring med andet job og nu har lyst til at gå i den kreative retning (mesterlære).

Kommunikation er
Ca. 30 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige faglige profiler, som alle løser kommunikationsopgaver for hele Region Nordjylland og regionens hospitaler og sociale institutioner.

Du får bl.a. 4 grafiske kolleger, 1 videofotograf og 3 fotografer, som du skal samarbejde med om de kreative løsninger. De øvrige kolleger i Kommunikation arbejder med sociale medier, intranet, web, kampagner, rekruttering og meget mere.

Kommunikation har tidligere haft mediegrafikerelever og er godkendt som uddannelsessted.

Vi arbejder selvstændigt og sammen. Vi har ambitioner og fokus på høj kvalitet og professionalisme i opgaverne. Hos os er et godt grin en vigtig del af hverdagen. Vi har et godt sammenhold, værdsætter vores gode arbejdsmiljø og sikrer, at både medarbejdere og opgaver er i gode hænder.

Praktisk
Samtaler d. 20. november i Regionshuset, Aalborg Øst. Hvis der bliver behov for 2. runde samtaler, bliver det d. 25. november.

Stillingen refererer til kommunikationschef Tina Sussi Mejlholm.

Send en kreativ ansøgning og evt. portfolio med relevante eksempler på din grafiske kunnen samt et CV.

Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til 580.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er 14.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Aalborg Øst
  • Søndag den 10. november 2019

Lignende jobs

  • Børnefotograf

    Børnefotograf/sælger til hverdage og weekender Aalborg Arbejdstiden kan skifte alt efter hvor mange timer du er interesseret i. Vi forventer dog minimum 15 timer om ugen af ca. 4-9 timer om dag..
    • Grafisk designer
    • Aalborg SV
    Få mere info
  • 🎨 Illustrator Wanted – Let’s Roll App 🎨

    🎨 Illustrator Wanted – Let’s Roll App 🎨 Let's Roll Remote InternshipCofounder Salary Unpaid Equity T..
    • Grafisk designer
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Product Designer

    Product Designer MapsPeople Aalborg Full-time Salary Competitive Do you dream about a leading role in a company that values the product experience as a k..
    • Grafisk designer
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0