Graphic Designer til dansk multibrand designhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Brænder du for at arbejde med design, udvikling og eksekvering af kampagnekoncepter til både digital og analog brug på tværs af platforme? Og er du en erfaren grafisk designer med et æstetisk øje, som kan drive hele produktionsprocessen fra skitse til færdigt produkt?

Som Graphic Designer hos Rosendahl Design Group bliver du en del af et kreativt hus, der arbejder med udvikling og salg af nogle af Danmarks stærkeste designbrands.

Jobbet: Spændende alsidig grafisk design stilling med fokus på alle kanaler
Dit overordnede ansvar bliver at udvikle og eksekvere kampagnekoncepter på tværs af kanaler sammen med kollegerne i vores Creative team. Kanalerne omfatter bl.a. web, SoMe, printannoncer, newsletters, in-store og POS.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Transformere konceptuelle briefs til kommercielle og forståelige materialer, der er rettet direkte mod de enkelte platforme
  • Køre processer fra skitse til koordinering af produktion af trykte materialer, som fx POS, brochure, postkort og displays
  • Udforme illustrationer, motion design og mindre animationer - til både brandspecifikke- og multibrandkampagner
  • Udforme og optegne grafiske guidelines og templates, annoncer, invitationer og interne præsentationer
  • Designe og drive produktion af grafisk materiale til messer, showrooms og PR events
  • Udvikle og optegne emballage koncepter i samarbejde med kollegerne i Produktudvikling og Design afdelingerne.

Du vil indgå i et større marketingteam, som udover det kreative team også omfatter Trade Marketing, Marketing Analyst og PR & Communications funktioner samt et mindre digitalt team med SoMe specialister. Desuden kommer du til at arbejde tæt sammen med både vores Visual Merchandisers ude i marken samt vores design-, produktudviklings- og salgsteams. Stillingen refererer til vores Creative Manager.

Din profil: Erfaren grafisk designer med styr på at drive grafiske produktionsprocesser
For at du kan varetage opgaverne med sikker hånd, er det et krav, at du er uddannet grafisk designer og har minimum 5 års erfaring fra bureau eller lignende, hvor du blandt andet har arbejdet med digitale produktioner.
Vi forventer endvidere, at du ved, hvad der skal til for at drive en grafisk produktionsproces sikkert i mål fra start
til slut.

Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Er ekspert i Photoshop, Illustrator og InDesign
  • Har erfaring med After Effects og rendering til visningformater samt med emballage design, mindre retouch og billedbehandling
  • Er både kreativ og kvalitetsbevidst med et kritisk øje for detaljen i forhold til kvaliteten i analoge tryksager og materialer
  • Kan balancere mellem at være kreativ og samtidig håndtere rentegning- og produtionsopgaver.

Som person er du struktureret, kan bevare overblikket og evner at navigere i stramme deadlines i en til tider hektisk hverdag. Du er initiativrig og selvkørende, og du formår at afslutte og følge projekter til dørs. Da du får en stor kontaktflade både internt og eksternt, er det vigtigt, at du er en teamplayer, som er god til at samarbejde og kan tænke på tværs af afdelinger og behov. Desuden er du en god kommunikator, idet en del af dit ansvar bliver at videreformidle koncepter og guidelines. Og så er du åben for feedback for løbende at forbedre dine og teamets resultater.

Sidst men ikke mindst er det afgørende, at du finder glæde og entusiasme ved dansk design og vores produkter - og forstår den historie og baggrund, der ligger til grund for stærke brands.

Vi tilbyder
En spændende alsidig stilling i et fagligt udfordrende miljø med mange forskellige profiler, hvor barren for vores visuelle materiale ligger højt. En afdeling med et godt sammenhold, hvor der altid er plads til et godt grin, selvom vi har et højt tempo. En fleksibel arbejdstid på 37 timer i en virksomhed med gode arbejdsforhold og et uformelt arbejdsmiljø i lyse og inspirerende omgivelser med base i Hørsholm. Og vi tilbyder en lønpakke, der forhandles individuelt, med pension og sundhedssikring.

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Creative Manager, Mette Risbæk på tlf. 3143 9908 eller HR-partner Anna Maria Skourup på tlf. 2516 0741.

Vi glæder os til at høre fra dig og kalder løbende til samtaler (dog ikke i uge 42, hvor vi holder efterårsferie).

Om Rosendahl Design GroupVi er en danskejet familievirksomhed med 120 medarbejdere, der siden 1984 har været førende producent af dansk design. Vores mission er at skabe nyt, holdbart design i den kvalitet, dansk design er kendt for verden over – og samtidig profilere og værne om den danske designskat ved at genopdage og videreudvikle klassikere.

Fællesnævneren er produkter, der gør hverdagen smukkere og skaber værdi for vores kunder. Vi er stolte af at arbejde med en brandportefølje, der tæller Rosendahl, Kay Bojesen, Global, Arne Jacobsen Clocks, Holmegaard, Bjørn Wiinblad, JUNA, Lyngby Porcelæn og Kähler.

Som et kreativt hus er engagerede og passionerede medarbejdere vores vigtigste ressource. Vi vægter medarbejdertrivsel højt, og det er afgørende for os at være en arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi er glade for at møde op hver dag. Omdrejningspunktet for vores daglige arbejde er vores fire værdier: Integritet, handlekraft, købmandskab og kreativitet, som det giver mening for os at styre efter.

Se mere på Rosendahl Design Group.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Hørsholm

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0