Vil du med på fremtidens grønne rejse som digital grafisk designer?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

Flügger er en stolt producent og forhandler af maling med et stærk DNA, kvalitetsprodukter, dygtige medarbejdere og loyale kunder. Hos Flügger har vi netop lanceret vores nye strategi Going Green, baseret på bæredygtig produktion, produkter og emballage og med ambitiøse vækst- og optimeringsmål, og med en stærk digital agenda.

Vil du gøre en reel (grøn) forskel i en nyoprettet stilling?



Vi søger en Digital Graphic Designer, der har viljen og evnerne til at gøre en forskel. Du bliver den i teamet, der skal tilsikre leverancerne af primært digitalt materiale til forskellige kanaler.

Du bliver et værdifuldt medlem af et ambitiøst og proaktivt Marketing & Product team på hovedkontoret i Rødovre. Teamet har det overordnede ansvar for Flügger koncernens branding, kampagner, image og identitet samt tilhørende kommunikationskanaler. Dette indebærer udarbejdelse af de fedeste og mest effektive kampagner, kreativer og content til vores B2B og B2C målgrupper i tæt samarbejde med landekontorerne samt ikke mindst vores ”Performance Marketing” afdeling, Ansvaret for produkt og sortimentssammensætning ligger også hos os.

Vores arbejde skal gøre Performance Marketing afdelingen i stand til at skrue den digitalte indsats sammen således, at vi samlet får den størst mulige kommercielle impact! Krydret med vores nye CRM system ’Hubspot’ åbner der sig en række spændende muligheder.

Hvordan bliver arbejdsopgaverne og hverdagen?



Opgaverne er en blanding af tilbagevendende opgaver samt dem, hvor der skal udvikles og tænkes helt nyt. Vi arbejder udfra et årshjul med en god planlægningshorisont, men reagerer også spontant, når den rigtige mulighed byder sig – især digitalt.

Du får en bred kontaktflade i Flügger og bliver en vigtig del af det tværgående arbejde i hele organisationen, herunder vores kollegaer på tværs af landekontorerne og ikke mindst vores nye Performance Marketing afdeling. Envidere kommer du til at arbejde sammen med vores eksterne samarbejdspartnere.

Hvad siger du til at...?



  • udvikle kreativer og (copy) content til overordnet SoMe-kanaler
  • udvikle og producere kreativt materiale og concent til annoncekoncepter/annoncering (Facebook, Instagram, Pinterest, Google etc.)
  • udarbejde øvrigt grafisk indhold (f.eks. infografik, ikoner, billeder, bannere, video, 3D grafik og lyd)
  • blive superuser i HubSpot og udarbejde nyhedsbreve, landingspages og kampagner i systemet
  • deltage i udarbejdelse af marketingkoncepter og kampagner
  • være med til at udarbejde flows i Hubspot, som giver en god kundeoplevelse og øger salget
  • have andre spændende arbejdsopgaver, der relaterer sig til offline marketing


Hvad kommer du med fagligt?



Vi forventer, at du har en bred vifte af kompetencer inden for grafisk eksekvering - givetvis med et par års erfaring fra et lignende job. Du har solid erfaring med at udvikle digitalt materiale/annoncemateriale og har formentlig en uddannelse som multimediedesigner, grafisk designer eller lignende.

Du er allerede superbruger af Adobe Creative Cloud, InDesign, Photoshop, Illustrator eller ønsker at blive det. Du kan arbejde med alle formater, der relateres til digitale kanaler og videoproduktion. Det er en bonus, hvis du også har teknisk indsigt (HTML5 Basics/CSS/Javascrip) samt at du kan udtrykke dig på skrift i et sprog, der rammer målgruppen. Du taler og skriver dansk og engelsk og har forståelse for svensk og norsk.

Hvilke personlige egenskaber giver dig en fordel?



Da du får en bred kontaktflade, er det en fordel, at du er proaktiv og opsøgende i din opgaveløsning. Du har en stærk æstetisk sans, og det skader heller ikke at have en naturlig interesse for B2B kommunikation og design.

Du trives i en international virksomhed med en travl og til tider uforudsigelig hverdag, men med højt til loftet.

En struktereret tilgang med sans for detaljer er også vigtige parametre for din succes. Samtidig glæder du dig over udsigten til løbende at forbedre vores resulaterer gennem datadrevet optimering.

Har vi vakt din interesse? Vi garanterer dig en spændende digital rejse



Har du spørgsmål til stillingen, kan Vice President for Product & Marketing, Michael Rahbek kontaktes på 27 53 28 81.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning og dit CV snarest muligt og senest den 14. november. Vl holder samtaler afholdes løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: 14. november 2021
Arbejdsplads: Flügger HQ, Islevdalvej 151 i Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Fastansættelse
Stilling: Digital Graphic Designer

For mere information
Kontakt: Michael Rahbek
E-mail: [email protected]
Telefon: (+45) 27532881

I Flügger ser vi udelukkende på kombinationen af personlige og faglige kompetencer og kvalifikationer, når vi vurderer kandidaters egnethed. Vi værdsætter mangfoldighed og individets ret til at være sig selv med lige muligheder.

Om Flügger

Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på cirka 2,1 mia. kr. og cirka 2700 ansatte på tværs af landegrænser. Cirka 500 af disse arbejder i Danmark. Vores passion er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Grafisk designer", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 22.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Grafisk designer
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Grafisk designer i København

    Brænder du for at sætte dit præg på nogle af de mest betydningsfulde IT projekter i Danmark? Så har du en unik mulighed for at blive en del af vores dygtige og ambitiøse UI-afdeling, som vores nye .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer i København

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobFor over 30 years, our vision has been to make global financial markets more accessible to more people. Today, we’re an award-winning investment firm trusted..
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer (freelance) i København

    Digital Designer - Internship MÆT Pets Copenhagen Internship Salary Unpaid MÆT is fresh and healthy dog food delivered to your door. We believe that our .
    • Grafisk designer
    • København
    Få mere info
  • Grafisk designer (praktik) i Storkøbenhavn

    Er du passioneret omkring grafisk design og social media, og ønsker du at udvikle dine færdigheder i en praktisk kontekst? Så er denne stilling måske noget for dig! Træd ind i Hudson House .
    • Grafisk designer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som grafisk designere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte grafisk designer i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal grafisk designere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte grafisk designere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som grafisk designere
5. juli 2024 40
4. juli 2024 41
3. juli 2024 41
2. juli 2024 41
1. juli 2024 44
30. juni 2024 46
29. juni 2024 46
28. juni 2024 46
27. juni 2024 45
26. juni 2024 45
25. juni 2024 40
24. juni 2024 42
23. juni 2024 42
22. juni 2024 44
21. juni 2024 42
20. juni 2024 43
19. juni 2024 40
18. juni 2024 43
17. juni 2024 44
16. juni 2024 44
15. juni 2024 44
14. juni 2024 42
13. juni 2024 39
12. juni 2024 34
11. juni 2024 34
10. juni 2024 34
9. juni 2024 34
8. juni 2024 35
7. juni 2024 32
6. juni 2024 34
5. juni 2024 38