Hardwareudvikler til Sim Racing

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Vil du være den del af udviklingen af et nyt forretningsområde i en international, dynamisk og markedsledende virksomhed? Så har du nu muligheden via en spændende stilling, hvor du skal være med til at udvikle racing simulation hardware i tæt samarbejde med din pendant i softwareudvikling. Du bliver en del af et kompetent team, hvor du kan være med til at udfordre det eksisterende og præge et nyt udviklingsområde.

Du får en central rolle, hvor du bliver ansvarlig for at udvikle hardware til Sim Racing. Med reference til virksomhedens VP of R&D skal du udfordre og teste grænserne for, hvor nytænkende og realistisk man kan udvikle hardware til Sim Racing industrien. Du skal bl.a. (videre-)udvikle hardware til ratmotorplatformene (Wheel bases), rat (Wheels) samt videreudvikle/kostoptimere eksisterende hardware. Ligeledes er det en central opgave at sikre at hardwaren formår at overføre alle signaler og data mellem PC, maskine og motorstyring.

For at få succes i rollen har du stor erfaring indenfor elektronikudvikling, gerne krydret med en stor interesse for Sim Racing og/eller Flight Simulation – enten fra et personligt eller professionelt perspektiv. Din erfaring gør at du ved, hvad det kræver at skabe synergi mellem hardware og software for at sikre brugeren oplever den ultimative spiloplevelse hver gang. Du ved, hvad det kræver at udvikle elektronik og du har måske endda tidligere snuset til at udvikle input devices til Xbox og Playstation.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, dog har den rette kandidat til jobbet gerne flere års dokumenteret erfaring indenfor elektronikudvikling.

Som person er du proaktiv, selvigangsættende og entusiastisk. Du har en stor passion for dit felt generelt og det falder dig naturligt at opsøge ny viden og afprøve nye ideer. Du går eksperimenterende til værks for at afprøve, hvad der kan lykkes, men du formår samtidig at finde den rette balance imellem teori og praksis. Du trives i et hektisk miljø, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, og du tør at sige din mening for at bidrage med yderligere udvikling af forretningsområdet. Du taler formentlig dansk, men det vigtigste er at du behersker engelsk på højt niveau i skrift og tale.

Er du den nye hardwareudvikler til Sim Racing, som skal være med til at udvikle cutting edge racing simulation? Så skynd dig at uploade din ansøgning allerede i dag, vi behandler ansøgningerne løbende.

Asetek er en børsnoteret teknologivirksomhed, og har i dag tre overordnede forretningsben. De tre forretningsben inkluderer vandkøling til gamere og PC-entusiaster, grønnere datacentre og ’Asetek SimSports’, som er hardware til racersimulatorer.

Vores spidskompetence består i at kombinere hardware, software og mekanik og derved danne grundlag for topperformance. Dét, samt vores værdier om Performance, Passion og Precision, kan du nu få chancen for at blive en del af.

Hos Asetek lægger vi vægt på at skabe en mangfoldig arbejdsplads. Mangfoldighed hos os betyder både køn, etnicitet, alder, religion og mere. Eksempelvis er kvinder underrepræsenterede hos os. Det er vi bevidste om, og vi opfordrer alle til at ansøge uanset baggrund.

Aseteks Persondatapolitik

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Hardwarespecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Hardwarespecialist
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hardwarespecialister i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte hardwarespecialist i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hardwarespecialister.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hardwarespecialister i Aalborg Øst over tid

Dato Alle jobs som hardwarespecialister
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1