Socialpædagogisk opholdssted søger pædagogisk personale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storvorde

Har du lyst til at være en del af Pædagogisk Kompetence Center (PKC), hvor vi arbejder dedikeret på at yde høj, faglig omsorg til vores borgere? Vil du være en del af et godt arbejdsmiljø, hvor der er ærlighed og positiv stemning? Så er du måske vores nye kollega.

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med engagerede og ambitiøse kollegaer. Vi prioriterer teamsamarbejde, og det at løse opgaver og udfordringer i fællesskab – også i de perioder, hvor det er nødvendigt at hjælpe hinanden og møde ekstra ind. Personalet skal være i stand til at udtrykke sig verbalt og skriftligt, da faglig dokumentation er en del af arbejdet. Derfor er det vigtigt, du kan byde ind med et positivt humør, og dermed være en del af trivslen i teamet, som vi selv skaber i hverdagen.

Vi forventer, du er nysgerrig og stærk i det relationelle arbejde med både kollegaer og borgere. Vi forventer, du er udviklingsorienteret i det pædagogiske arbejde og ønsker at arbejde i en hverdag, hvor der stilles store krav til faglighed, samarbejdsevne, fleksibilitet og du evner at arbejde selvstændigt. Det er vigtigt at besidde handlekraft, at være beslutsom og kunne se muligheder i det uventede. Vi forventer, du formår at være rummelig, men også nærværende i samværet med borgeren – samtidig, at du evner at være i processen, selvom målet er ude i fremtiden.

Aldersmæssigt spænder målgruppen fra 13 – 23 år, og er overvejende kendetegnet ved udfordringer i spændvidden fra: “ Lettere mentalt retardering, opmærksomheds- udviklings- tilknytnings- og personlighedsforstyrrelser. Vores målgruppe vurderes som potentiel uagtet deres eksplicitte udfordringer.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi arbejder i teams af seks personer. Hvert team opretholder vagtplanen og personalet er fleksible og hjælpsomme, når der er brug for det. Det betyder, det er personalet, der kender borgerne, der forestår arbejdet med dem, hvilket betyder, vi har en gennemført struktur og rytme i hverdagen.

Du bliver en del af et team, der arbejder systematisk i fagligheden med udgangspunkt i de redskaber, vi anvender fra metoden KRAP. Personalegruppen har fokus på, at sproget er anerkendende, borgerens ressourcer og den positive fortælling er i omdrejningspunktet. Det giver personalet øget trivsel og arbejdsglæde, at de små sejre fejres, og det giver mening at gøre en forskel for andre mennesker. Hvis du ikke er uddannet til KRAP, sender vi dig på førstkommende kursus.

Vores arbejde er hovedsageligt pædagogisk arbejde med de borgere, der er anbragt. Endvidere, er det vores ansvar at lave de daglige praktiske opgaver - så som at gøre rent, lave mad, vaske tøj og ordne haven. Du må derfor have lyst til at indgå i forskelligartede opgaver, såvel i huset som ude af huset. Ansættelse er afhængig af, at der kan indhentes ren børneattest. Straffeattest skal vises. Kørekort er nødvendigt.

Arbejdstiden

Fuldtidsstilling tilbydes.

Du arbejder i blandede vagter, der strækker sig over dag-, aften-, nat- og rådighedsvagter. Vagterne ligger samlet, således du er i huset ca. to dage om ugen inklusiv nat. Du arbejder hver tredje weekend. Du deltager i personalemøde hver anden uge.

Ansættelsestidspunkt

Der afholdes samtaler løbende. Snarest

Har vi ikke kontaktet dig, senest den 20.01.2023 er stillingen besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Storvorde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Storvorde
  • Fredag den 13. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Storvorde

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Storvorde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Storvorde over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1