Fagligt stærk HR-partner til Center for HR og Forretningsudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Har du lyst til at arbejde med strategisk HR i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern, og være med til at indfri koncernens mål om at være en attraktiv arbejdsplads? Har du et godt overblik og lyst til et selvstændigt job med et stort ansvar? Så er du måske vores nye HR-partner i Uddannelses- og Forskningsministeriet.

Om jobbet
Uddannelses – og Forskningsministeriet er i en spændende udviklingsproces, hvor Center for HR- og Forretningsudvikling gennem forskellige initiativer arbejder for at understøtte målsætningen om at være en attraktiv arbejdsplads.

Du vil sammen med en anden HR- partner varetage HR-partnerfunktionen for Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, og du vil få et tæt samarbejde med direktionen og ledelsesgruppen og have mange kontaktflader i organisationen.

Du kommer som HR-partner til at varetage en bred vifte af spændende og alsidige arbejdsopgaver, herunder facilitering af kontorseminar, teamudvikling, coachingopgaver, onboarding af medarbejdere og bidrage til implementeringen af UFM’s koncernstrategi og organisationsudviklingsarbejde.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • At være rådgiver og sparringspartner for ledere om personaleledelse, rekruttering og organisations-og medarbejderudvikling mv.
  • At understøtte god ledelse gennem sparring og rådgivning af ledergruppen
  • At deltage i rekrutteringsprocessen af ledere
  • At bidrage til HR årshjulets mange aktiviteter som f.eks. lønforhandlinger og medarbejderudviklingssamtaler
  • At omsætte viden og data på HR området til beslutningsoplæg i direktionen
  • At facilitere forskellige aktiviteter, f.eks. workshops og teambuildingaktiviteter på f.eks. kontorseminarer
  • Indgå i den løbende HR-drift

Dine arbejdsopgaver gennemføres i tæt samarbejde med kontorets forskellige personaleadministrative områder og udviklingsteamet.

Er du vores nye kollega?
Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund og gerne flere års erfaring med arbejdet som HR-partner. Du trives i et politisk miljø, hvor hverdagen er omskiftelig, og hvor du dagligt udfordres.

Det er vigtigt, at du med udgangspunkt i ministeriets strategi ønsker at gøre en forskel for ledelsen og koncernens medarbejdere ved at yde den bedst mulige faglige rådgivning og service, der understøtter en forretningsdrevet udvikling af ministeriet.

Du er strategisk tænkende, og trives med at arbejde inden for overordnede processer og efter strategiske pejlemærker. Du har fokus på at omsætte strategier til handling, der virker i praksis.

Vi forventer at du:

  • Kan navigere i en politisk styret organisation og bevarer overblikket og humøret i pressede situationer
  • Har forståelse for forretningsorienteret HR og erfaring med organisations- og ledelsesudvikling
  • Er en teamplayer, relationsopbygger og har stærke samarbejds- og proceskompetencer
  • Er serviceorienteret, arbejder selvstændigt og er fleksibel
  • Har gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • Har erfaring med at anvende forskellige samtaleteknikker, herunder også coachingmetoder
  • Har erfaring med facilitering af bl.a. workshop og teambuildingaktiviteter

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer. Afhængigt af kvalifikationer kan der være mulighed for ansættelse som special- eller chefkonsulent.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Lars Harder på telefonnummer 2090 3322 eller e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 12, og anden samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 13. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores styrelse. Derudover står vi for at udvikle og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, jura, økonomi og HR.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef

Statistik over udbudte jobs som hr-leder

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
16. september 2024 31
15. september 2024 28
14. september 2024 29
13. september 2024 29
12. september 2024 29
11. september 2024 28
10. september 2024 27
9. september 2024 29
8. september 2024 29
7. september 2024 29
6. september 2024 27
5. september 2024 26
4. september 2024 28
3. september 2024 30
2. september 2024 30
1. september 2024 30
31. august 2024 31
30. august 2024 33
29. august 2024 33
28. august 2024 34
27. august 2024 34
26. august 2024 32
25. august 2024 32
24. august 2024 32
23. august 2024 34
22. august 2024 35
21. august 2024 35
20. august 2024 37
19. august 2024 35
18. august 2024 36
17. august 2024 37