Rekrutteringsfirma

HR Manager til Watson-Marlow Flexicon

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Har du gejst og engagement til at være med til at opbygge en stærk HR-funktion? Og har du bred erfaring med værdibaseret HR og ledelse, så er nedenstående en ny mulighed for den stærke HR-profil.

Som den nye HR Manager får du ansvaret for at opbygge og drive en HR-funktion i en teknisk virksomhed med dedikerede specialister, der brænder for deres job. Watson-Marlow Flexicon har siden 1986 været markedsledende i udvikling og fremstilling af kundespecifikke løsninger til aseptisk fyldning og kapsulering indenfor den farmaceutiske og biotekniske industri. Virksomhedens produkter har et solidt afsæt i markedet og afsættes globalt. Virksomheden er i en årrække vokset støt, og har lige nu ca. 60 medarbejdere i Ringsted.

Stillingen er nyoprettet, og derfor kan du i høj grad være med til selv at forme rollen. Du får en central rolle i den fortsatte udvikling af organisationen, og du kommer til at sikre, at HR-strategi og indsatser bidrager til Watson-Marlow Flexicons fortsatte succes. Du kommer til at referere direkte til Managing Director Mette Juhl Jørgensen. Alle i Ringsted glæder sig til at byde deres nye kollega i HR velkommen. Du vil få en bred berøringsflade både lokalt og med kolleger fra koncernhovedkvarteret i England.

Strategiske HR-opgaver

Der vil være en stor bredde i opgaverne, og ledelsen er ambitiøs ift. det, de gerne vil opnå med deres nye HR-funktion. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med bla. engelske kolleger for at sikre synergi mellem koncernens overordnede strategi og den lokale strategi i Ringsted. samt sikre implementering af nye initiativer, opgaver og procedurer.

Du er selvsagt med til at præge, planlægge og drive de projekter, der sættes i gang for at udvikle Watson-Marlow Flexicon til fortsat at være en arbejdsplads, hvor alle trives og hvor de kan tiltrække, udvikle og fastholde kompetente og engagerede medarbejdere.

Følgende opgaver er en del af funktionen:

  • Udvikle og implementere værdibaseret HR-strategi – flere tiltag kommer fra koncernen, deriblandt talentudviklingsprogram.
  • Sikre implementering af HR basis-værktøjer, processer og arbejdsgange.
  • Udarbejde strategi og planer for medarbejder- og ledelsesudvikling.
  • Sparringspartner for direktør- og ledergruppen i HR-relaterede sager.
  • Udvikle og implementere HR-tiltag i organisationen, herunder kortlægning af udviklingsbehov, bistå ved samtaler, lave kontrakter, introforløb etc.
  • Være den naturlige go-to person, når det drejer sig om motivation og udvikling af medarbejdere og ledere.
  • Sikre overholdelse af GDPR i HR relaterede sager.

Der vil løbende, afhængig af HR-strategien og indsatsområderne, være andre nye opgaver og projekter, der skal varetages. I det hele taget kan du regne med en varieret hverdag med en bred kontaktflade.

Du er proaktiv, metodisk og er stærk i kommunikation

Watson-Marlow Flexicon forestiller sig, at du som person har dokumenteret erfaring med værdibaseret ledelse og kommer fra en HR-organisation, hvor du netop har drevet flere af ovenstående opgaver – eller har lyst til, som næste skridt i din udvikling, at kaste dig over disse strategiske opgaver. Det er vigtigt, at du trives i en mellemstor virksomhed, hvor du er kendt af alle og motiveres af at sparre og hjælpe på alle niveauer i organisationen. Du har selvfølgelig også erfaring med kontraktuelle issues, hvor de meget juridisk tunge spørgsmål kan stilles til eksterne samarbejdspartnere, så du kan koncentrere dig om de operative og strategiske opgaver.

Det er et krav, at du taler og skriver flydende engelsk.

Derudover:

  • har du erfaring med at arbejde med kultur og værdier
  • er du initiativrig og har nemt ved selv at tage fat og bringe indsatserne i mål
  • er du ambitiøs og drevet af lysten til at gøre en forskel
  • har let ved at vinde andres tillid
  • har du et godt humør og en positiv indstilling.

Watson-Marlow Flexicon tilbyder:

En virksomhed, der arbejder ud fra grundlæggende værdier omkring Kundefokus, Ekspertise, Respekt, Integritet, Sikkerhed og Samarbejde. Diversitet og inklusion er også et vigtigt fundament for virksomheden.

Hele organisationen har stor fokus på medarbejdertrivsel, hvor sikkerhed og bæredygtighed kommer i første række og hvor man, som ny medarbejder fra dag 1, bliver introduceret til et solidt og informativt introforløb. Organisationen i Ringsted er flad og det er meget nemt at søge sparring og hjælp fra kolleger.

Din hverdag får et internationalt tilsnit, da du vil samarbejde tæt med kolleger fra resten af koncernen.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte COO i Hartmanns, Per Maymann på 4121 1346 / [email protected]

Hartmanns A/S varetager rekrutteringsprocessen, hvorfor al henvendelse bedes rettet hertil. Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtaler og forbeholder os muligheden for at indkalde kandidater inden ansøgningsfristens udløb.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 24.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Hele Sjælland
  • Onsdag den 08. december 2021

Lignende jobs

  • CLOSED - Global Compensation & Benefit Manager

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • HR Manager – English Speaker

    Joboversigt Job Type: Permanent Position Location: Glostrup, Denmark Language: English (Danish is plus) Experience Desired: A minimum of 10 years in a comparable role is pref..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Løn- og HR Administrator

    Joboversigt Job type: Fastansættelse Sprog: Dansk Location: København S, Danmark Erfaring/Krav: Minimum 3 års erfaring [xxxxx] søger en erfaren Løn- og HR Administr..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Erfaren HR Business Partner

    Vi er i rivende udvikling generelt i banken og vores ambition er at blive den mest attraktive arbejdsplads i den finansielle sektor. I HR er vi én af de interessenter, der skal få det til at ske og..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
4. oktober 2024 51
3. oktober 2024 45
2. oktober 2024 46
1. oktober 2024 44
30. september 2024 40
29. september 2024 35
28. september 2024 35
27. september 2024 35
26. september 2024 37
25. september 2024 36
24. september 2024 18
23. september 2024 15
22. september 2024 16
21. september 2024 16
20. september 2024 16
19. september 2024 15
18. september 2024 18
17. september 2024 17
16. september 2024 17
15. september 2024 16
14. september 2024 17
13. september 2024 18
12. september 2024 17
11. september 2024 16
10. september 2024 15
9. september 2024 16
8. september 2024 16
7. september 2024 16
6. september 2024 15
5. september 2024 15
4. september 2024 17