HR-partner til Nationalbanken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Jobbet
HR understøtter bankens strategiske målsætninger og bidrager til udvikling af organisationens potentiale. I stillingen har du fokus på at understøtte lederne i deres daglige ledelse samt håndtering af opgaver omkring vilkår, trivsel og præstationer. Dine primære opgaver er:

  • at være rådgiver og sparringspartner for lederne i dit område om fx personaleledelse samt at være involveret i tiltag, der understøtter organisations- og medarbejderudvikling
  • administration ift. kontrakter og kontrakt- og vilkårsændringer
  • rekruttering af medarbejdere på alle niveauer og gennem hele processen
  • at sikre, at HR-årshjuls aktiviteter gennemføres vellykket
  • facilitering af forskellige aktiviteter, fx workshop, udvalgsarbejde, MTU-opfølgninger, undervisning
  • at være ansvarlig for forskellige HR-projekter, såsom employer branding-aktiviteter, ledelses- og medarbejderudvikling, kulturforandringer
  • at assistere nye internationale kollegaer med deres onboarding i Danmark i samarbejde med vores eksterne samarbejdspartner.

Du får ansvar for dine egne afdelinger, som består af højt specialiserede videnmedarbejdere med både dansk og international baggrund. Du bliver sparringspartner for ledere på alle niveauer i organisationen.

Om HR
Du indgår i et team på 4 HR-partnere, som du har et tæt samarbejde med. Dette gælder både i forhold til sparring om enkelte sager og som samarbejdspartner på større opgaver/projekter. Derudover består HR af 10 kolleger, som arbejder med løn, HR-data og administration. I HR har vi fokus på at have et godt socialt miljø, samtidig med at vi sætter store mål for os selv og for organisationen.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en HR-funktion, som har en central strategisk position i en organisation med stor samfundsmæssig betydning, hvor du får mulighed for at påvirke beslutninger, som har betydning for hele organisationen. Nationalbanken har et uformelt arbejdsmiljø med høj arbejdsglæde. Når vi skal sikre Danmark en robust økonomi, skal vi bruge de bedste medarbejdere, som yder en stor indsats og samtidig synes det er sjovt at arbejde i Nationalbanken. I HR har vi derfor et stort fokus på, at trivsel og performance går hånd i hånd.

Din profil
Vi forventer, at du har en humanistisk eller samfundsvidenskabelig uddannelsesbaggrund. Det er desuden vigtigt, at du har erfaring med rådgivning af ledere i en HR-kontekst og har en dyb HR-faglighed. Du er vant til at assistere ledere på alle niveauer i organisationen og har en interesse i at være tæt på lederne i dagligdagen. Vi ser gerne, at du har erfaring med:

  • facilitering af fx workshops og teambuildingaktiviteter
  • at udvikle employer branding aktiviteter og arbejde med onboarding og fastholdelse
  • onboarding af medarbejdere fra udlandet.

Du er i stand til at selv at administrere og prioritere dine egne opgaver, men ser en stor værdi i at sparre med dine kollegaer i det daglige og bidrage til teamet og opgaveløsningen. Du trives med, at dine opgaver spænder bredt, og at du på en arbejdsdag kan løse alt fra administrative opgaver til strategisk vigtige initiativer.

Det er desuden vigtigt, at du fortrolig med at arbejde på engelsk i skrift og tale.

Banken som arbejdsplads
Arbejdstiden deler vi mellem et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet og gode muligheder for at arbejde hjemme. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur med en god balance mellem arbejds- og fritidsliv. Så alt efter opgaver og samarbejder har du også selv stor indflydelse på, hvor og hvordan du arbejder.

Det er vigtigt for os, at vi har en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivslen er høj. Der er et fagligt stærkt miljø og kolleger, der er imødekommende og giver sig tid til at dele deres viden.

Vi lægger stor vægt på læring og udvikling, og det prioriteres derfor højt, at vores kompetencer udvikles løbende. Vi tilbyder gode vilkår: god pension, heltidsulykke-, sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga, synge i kor eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller har spørgsmål til ansættelsesvilkår mv., er du velkommen til at kontakte Rikke Skovlund, HR-chef, tlf. 24 62 14 18 ([email protected]).

Ansøgning
Lyder det som noget for dig? Så send os din ansøgning og CV senest d. 16. marts 2022.

Vi forventer at afholde to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København K

Lignende jobs

  • CLOSED - Global Compensation & Benefit Manager

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • HR Business Partner

    Req ID:450495 At [xxxxx], we understand transport networks and what moves people. From high-speed trains, metros, monorails, and trams, to turnkey systems, services, infrastructure, signall..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Customer Retention Manager

    We’re not just another retailer—we’re definitely the most fun retailer. Whether our customers are shopping in-store or clicking through our e-commerce site, we’re all about delivering a customer e..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i København K

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i 1000 København K
    • HR-leder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København K over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0