Refusionsmedarbejder, 30 timer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din erfaring, imødekommenhed og energi i spil, når du sikre korrekt og rettidig søgning af refusioner for sygdom, barsel mm. for Rambøll. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har kendskab til søgning af refusioner og er ærekær omkring opgaven . Er du vores nye Refusionsmedarbejder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores HR payroll afdeling

Som vores nye Refusionsmedarbejder bliver du en del af et team på 4 personer. Kontoret ligger i Ørestad med Metro og tog som nabo. Payrollteamet er professionelt, kompetent og ser det som den vigtigste opgave, at udfærdige korrekt løn og hjælpe kollegaerne i Rambøll. Der er en rolig stemning i teamet - også i tilspidsede perioder. Teamet laver i dag beregning af løn for ca. 3.500 medarbejder på Lessor-lønsystem.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Søgning af refusioner for barsel, sygdom og flexløn
  • Bogføring af indbetalinger i økonomisystem (Maconomy)
  • Afstemning af søgt/modtaget refusion

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • Erfaring med refusionssøgninger fra tidligere lignende stilling
  • Indgående kendskab til danske sygdoms- og barselsregler
  • Gerne erfaring fra større dansk virksomhed
  • Tryg ved at have mange sager kørende samtidigt
  • Erfaring med at arbejde i teams
  • Flydende i skrift og tale på dansk samt kendskab til engelsk
  • Erfaring med Maconomy er et plus

For at lykkes i jobbet er det vigtigt, at du er: imødekommende og kommunikerer professionelt med forretningen. Du forholder dig kritisk til de dokumenter du modtager fra medarbejderen og derefter sørger du korrekt refusion. Du vil skulle arbejde tæt med payrollteamet og HR-koordinatorerne, men det er også vigtigt at du kan arbejde selvstændigt i dagligdagen. Du er dertil samvittighedsfuld og omhyggelig.

Velkommen til vores Supportorganisation

Rambølls supportorganisation spiller en afgørende rolle i forhold til virksomhedens strategiske udvikling. I Finans, HR, IT, Jura, Kommunikation og Facility Management udvikler og implementerer vi strategier, processer og produkter, der er essentielle for den fortsatte udvikling af både Rambøll og af vores kolleger og kunder.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 12 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur and byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 27. november 2019


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København S over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1