Omstillingsparat HR-Partner til en historisk opgave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

I slutningen af 2020 blev alle landets mink slået ned. I begyndelsen af 2021 blev det besluttet, at minkavlerne og følgeerhverv skal modtage erstatning for deres tab.

Til at løfte denne store og vigtige samfundsmæssige opgave er der etableret et Minksekretariat, der bistår de nedsatte kommissioner med at behandle erstatningsopgørelser til minkavlere og følgeerhverv. Minksekretariatet hører under Trafikstyrelsen, fordi styrelsen har erfaring med behandling af taksationssager i forbindelse med ekspropriation. Minksekretariatet er under opbygning og til det arbejde søger Trafikstyrelsen en dedikeret og selvkørende HR-partner, som kan bistå det nye ledelsesteam med denne vigtige opgave.

Minksekretariatet er under opbygning. Pt. består Minksekretariatets 1. instans af ca. 30 medarbejdere i Nævnenes Hus i Viborg. Dertil kommer 10 medarbejdere i Minksekretariatets 2. instans som pr. 1. oktober er beliggende i Skanderborg. Det overvejes at etablere lokationer andre steder i Jylland (i Region Nordjylland og Region Syddanmark). Det forventes, at opgaven kræver et større antal medarbejdere og flere ledere

Vi søger en proaktiv og selvdreven HR-partner, som har erfaring med at løse opgaver inden for hele HR-paletten og som er klar på at kaste sig ind i denne krævende og spændende opgave med at bygge en solid og effektiv organisation op.

Om jobbet
Du vil som HR-partner for Minksekretariatet få ansvar for alle HR-relaterede opgaver for Minksekretariatet og være ledergruppens faste og fortrolige sparringspartner. Du kommer med ind i styrerummet, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Da sekretariatet er under opbygning, vil rekruttering fylde meget i starten.

Dine arbejdsopgaver

  • Ansvar for og deltagelse i hele rekrutteringsprocessen herunder testtilbagemelding til kandidater
  • Støtte ledelsen samt medarbejderne med en bred vifte af HR-ydelser
  • Yde ledelsessparring I forbindelse med personalejuridiske problemstillinger
  • Understøtte implementering af strategier, politikker og HR-processer.

Du vil altid kunne få faglig sparring fra Trafikstyrelsens HR-team i København som pt. består 4 HR-partnere og 6 administrative HR-medarbejdere. Herfra vil du ligeledes kunne få hjælp og støtte ved større opgaver og fast support i forhold til administrative opgaver som fx udarbejdelse af kontrakter mv.

Om dig
Det er en fordel, hvis du:

  • har relevant erfaring med HR
  • har kendskab og/eller erfaring med overenskomster
  • har erfaring med at tilrettelægge og gennemføre større rekrutteringsopgaver
  • er selvstændig og kan yde et konstruktivt med- og modspil til de ledere du arbejder sammen med
  • kan skabe overblik og formår at arbejde struktureret og præcist
  • har et personligt drive og stor eksekveringskraft.


Om din ansættelse
Du vil have din daglige gang i Minksekretariatets lokation i Viborg, men vil også kunne tage hele eller halve arbejdsdage på de øvrige lokationer i Skanderborg, og de to som endnu ikke er defineret endeligt. Du vil rent organisatorisk blive ansat i Trafikstyrelsens Ledelsessekretariatet, som er lokaliseret i styrelsens hovedsæde i København. Din chef vil således være sekretariatschefen for Ledelsessekretariatet. Du vil i det daglige have en tæt kontakt til resten af HR-teamet via telefon eller deltagelse i videomøder.

Du vil dog fra tid til anden også få brug for at tage turen til HR-teamet i København. Dette vil særligt være aktuelt i forhold til din opstart, da det er vigtigt du lærer teamet at kende samt for indsigt i teamets arbejdsgange og systemer. Hjemmearbejde vil ligeledes være en mulighed i det omfang det er hensigtsmæssigt i forhold til opgaveløsningen.

Alle stillinger i Minksekretariatet er som udgangspunkt tidsbegrænset til udgangen af 2024.

Vil du vide mere?
Hvis du har brug for at vide mere, er du velkommen til at ringe til sekretariatschefen for Trafikstyrelsens Ledelsessekretariat Lars Bang Meile på 2098 3307 eller HR Partner Alberthe Lyk Sällberg på 4178 0400.

Er du interesseret?
Hvis vi har fanget din interesse, så glæder vi os til at modtage din ansøgning, CV samt eksamenspapirer via Trafikstyrelsens ansøgningsportal på www.Trafikstyrelsen.dk senest onsdag d. 14. september 2022.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende og i uge 38. Samtalerne vil i udgangspunktet blive afholdt i Nævnenes Hus i Viborg. Der kan blive anvendt test i forbindelse med ansættelsesforløbet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København V
  • Onsdag den 14. september 2022

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i København S

    Are you looking for new challenges and an HR Business Partner job with world impact? A place where your HR toolbox will be useful, and your ideas will contribute to the productivity, stability, and..
    • HR-leder
    • København S
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Req ID:450495 At [xxxxx], we understand transport networks and what moves people. From high-speed trains, metros, monorails, and trams, to turnkey systems, services, infrastructure, signall..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København V over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0