Er du i starten af din HR-karriere og har du mod på en unik mulighed for at prøve dig selv af som HR-partner?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Hvis du er i starten af din HR-karriere og har mod på en unik mulighed for at udvikle dine evner indenfor alle HR´s discipliner, så er trafikstyrelsen stedet for dig. Vi søger nemlig en barselsvikar for en af vores HR-partnere.

Din hverdag som HR-partner i trafikstyrelsen
Du vil blive ansat som HR-partner, hvoraf kerneopgaven består i rekruttering og alt hvad dertil hører. Derudover vil du som HR-partner fungere som sparringspartner for lederne i dine tildelte områder indenfor alt, hvad de har brug for, når det kommer til HR. Du vil med andre ord komme hele vejen rundt i HRM-cyklussen og koblingen til organisationens opgaver.

Den enkelte HR-partner har ansvar for hele HR-paletten inden for et eller flere fagområder, diverse udviklingsopgaver som MUS og MTU samt løbende analyser af fx lønniveau. Du vil også skulle bistå i rekrutteringer, herunder rekruttering af ledere. Det er din opgave at planlægge, gennemføre og følge op, så vi sikrer, at vi kommer i mål til rette tid og med høj kvalitet. Du besidder overblik og formår at arbejde struktureret og præcist.

Hvem er vi?
Vi er 10 kollegaer i teamet bestående af HR-partnere, en studentermedhjælper og backoffice medarbejdere, hvor vi hver især bidrager med vores forskelligheder til at løse teamets mange opgaver inden for HR. Vi lægger vægt på, at vi er ét samlet team og er bevidste om, at vi kun kan løse vores opgaver, hvis vi samarbejder på tværs af fagligheder og er klar til at hjælpe hinanden i travle perioder. Det giver en stærk teamånd og god støtte til hinanden i det daglige.

HR-teamet er en del af trafikstyrelsens Ledelsessekretariatet, som også består af Styrelsens kommunikationsteam, direktionssekretariat, juridiske sekretariat og serviceenhed. Vi trives med et tæt kollegialt sammenhold, faglig sparring og en daglig uformel omgangstone, med plads til både grin og en god snak under frokosten eller ved kaffeautomaten - også på tværs af de forskellige teams og faggrupper i Ledelsessekretariatet.

Hvem er trafikstyrelsen?
trafikstyrelsen er en arbejdsplads der rummer mulighed for ansættelse uanset, hvor den enkelte kandidat befinder sig i sit liv. Vi er en arbejdsplads, som har mulighed for at tilpasse stillinger og opgaver til den enkelte ansatte. Konkret betyder det, at vi mener, der både skal være plads til kandidaten, der er villig til at yde en ekstra indsats og lægge mange kræfter i dagligdagen, og der skal være plads til forældre med behov fx kortere dage, akutte fraværsdage og fleksibel arbejdstid, ligesom fastholdelse af seniorer er et centralt indsatsområde for os som arbejdsplads.

I trafikstyrelsen er der derudover rig mulighed for at lære kollegaer fra andre dele af styrelsen at kende. Det kan fx være til fredagsbar, julefrokost, sommerfest, DHL-stafet, fælles morgenmad om fredagen eller via vores aktive personaleforening, som arrangerer alverdens arrangementer som fx oktoberfest, landskampe, koncerter og yogaundervisning, og meget mere.

Din profil
Som HR-partner er det vigtigt, at du selvstændigt kan tage ansvar for dine områder, men at du også er i stand til at række ud og bruge resten af teamet for sparring når nødvendigt.

Vi forventer, at du:

  • Er nyuddannet med en HR-relevant kandidatuddannelse eller har et 1-2 års erfaring.
  • Har erfaring inden for HR og gerne med overenskomster.
  • Er verdensmester i at skabe relationer eller har ambitioner om at blive det.
  • Har en god forretningsforståelse.
  • Kan spille konstruktivt, serviceminded og stærkt op mod chefer og vicedirektører.
  • Hurtigt er i stand til at sætte dig ind i og implementere direktionens retning i organisationen.
  • Har stor systemforståelse og ikke er bange for tal.

Hvis du er i gang med at lægge sidste hånd på specialet, er du også velkommen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer og tidsbegrænset med udløb marts 2024, da der er tale om et barselsvikariat. Løn efter kvalifikationer og ansættelse efter gældende AC-overenskomst.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos HR-partner Alberthe Lyk-Sällberg på 4178 0400.

Ansøgning
Vi ønsker at besætte stillingen 1. februar 2022.

Har jobopslaget fanget din interesse, så skal du sende os din ansøgning samt eksamensbeviser via vores ansøgningsportal på www.trafikstyrelsen.dk senest onsdag den 30. november 2022.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København V
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Hr-leder i København

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Hr-leder i Hele Danmark

    HR-leder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • HR-leder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Hr-leder i København S

    Are you looking for new challenges and an HR Business Partner job with world impact? A place where your HR toolbox will be useful, and your ideas will contribute to the productivity, stability, and..
    • HR-leder
    • København S
    Få mere info
  • Hr-leder i København

    Req ID:450495 At [xxxxx], we understand transport networks and what moves people. From high-speed trains, metros, monorails, and trams, to turnkey systems, services, infrastructure, signall..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København V over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0