Erfaren Recruitment Consultant til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Har du erfaring som Talent Researcher og har du lyst til at bruge din erfaring ved at være en del af IT-branchens dygtigste rekrutteringsteam? Sætter du en ære i at have ansvar, arbejde i et højt pace og vil du være med til at sikre, at vi i Netcompany når vores ambitiøse mål og fortsætter vores vækst? Så er du måske vores nye kollega til rekrutteringsteamet i Netcompany.

Vital del af Netcompanys succes
I Netcompany er vores medarbejderes viden råstoffet i vores succes. Med vores markante vækst de seneste år tæller Netcompany i dag mere end 2000 ansatte i Danmark, Norge, Polen, Holland, England og Vietnam, og ambitionen er at fortsætte væksten de kommende år – både nationalt og internationalt.

I Netcompany er HR-afdelingen en vital del af selve forretningen og vi arbejder målrettet for altid at være på forkant med de dygtigste profiler indenfor IT.

Som afdeling og HR-professionelle arbejder vi dedikeret i forhold til de forskellige dele af organisationen og i forhold til vores kommende medarbejdere og ledere. Det kræver en dybdegående forståelse for, hvad mennesker brænder for og hvordan de trives og udfordres bedst muligt, så de kan yde deres bedste i en dynamisk hverdag.

Som led i vores vækst søger vi en med erfaring samt interesse for search af kandidater
Konkurrencen om de dygtigste IT-profiler er gennem de seneste år blevet skærpet, hvilket stiller store krav til vores evne til at hjælpe forretningen med at finde de rette medarbejdere. Til at understøtte den forsatte vækst, søger vi en profil, som har solid kendskab til search, en som kan tage aktiv del i strategien om at finde de dygtigste profiler i branchen, en som tager initiativ og ansvar for sig selv og andre for at sikre, at vi løfter i flok, og ikke mindst søger vi en som brænder for at arbejde med search og rekruttering.

Du indgår i HR-afdelingens rekrutteringsteam, hvor du arbejder tæt sammen med kompetente kolleger, der alle brænder for at nå vores ambitiøse HR-mål sammen. Du kommer til at skulle drive og udvikle nogle af vores strategiske tiltag rettet mod rekruttering af erfarne kandidater, hvorfor du skal have relevant erfaring samt en uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau, fordi du skal være i øjenhøjde med resten af Netcompany og fordi du selvstændigt skal være i stand til at sætte dig ind i store mængder kompleks viden. Det kræver en langsigtet og nuanceret tilgang, når vi skal rekruttere til it-branchens dygtigste profiler.

Arbejdet er i dets natur opsøgende, så du skal kunne lide at være ”på” på den gode måde i dialogen med både kandidater og kolleger på tværs af organisationen. Vi arbejder i et kontinuerligt flow, hvor det er vores kolleger og forretningen, der definerer vores opgaver og tid.

Vi sørger for, at du bliver mødt med spændende udfordringer
Det er et krav, at du har erfaring med rekruttering og gerne indenfor IT. Vi arbejder som team og du skal have lyst til at bidrage aktivt til videndeling, sparring og samarbejde. Derudover vil du have stor frihed til at udvikle og drive nye rekrutteringstiltag samt arbejde selvstændigt med rekrutteringsforløb og rekrutteringsprojekter.

Dine primære opgaver:

  • Rekruttering af IT-profiler med fokus på search
  • Tage aktiv del i strategiske rekrutteringstiltag – både selvstændigt samt i teamaktiviteter
  • Sparringspartner og rådgiver for vores forretning inden for rekrutteringsområdet
  • Sparringspartner for rekrutteringsteamet
  • Koordinering og gennemførsel af rekrutteringssamtaler
  • Deltagelse i Employer Branding aktiviteter

Vores forventninger til dig
Vi ønsker, at du ligesom os brænder for at arbejde effektivt og ambitiøst i en dynamisk og spændende hverdag. Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har relevant search - og rekrutteringserfaring
  • Har en solid indsigt i talent research metoder og relevante værktøjer
  • Har en solid indsigt i IT-branchen og det konkurrerende marked
  • Er selvstændig men også samarbejdsorienteret
  • Kan tage initiativ og ansvar i strategiske tiltag
  • Trives med tempo og eksekvering
  • Taler/skriver flydende dansk og engelsk
  • Har en relevant kandidatgrad

Ingen prioriterer det sociale højere end os
I Netcompany har vi et unikt sammenhold. Der findes ikke et sted i IT-branchen, som prioriterer det sociale højere end os. Vi har en lang række forskellige sociale klubber og foreninger med tilbud indenfor f.eks. løb, cykling, badminton, tennis, brætspil, E-sport, fodbold, foredrag, teater, biograf, mad og drinks. Derudover nyder vi at mødes med hinanden på vores ugentlige fredagsbarer, til firmafester og teamevents. Fællesskabet og sammenholdet sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt.

Send din ansøgning – hellere i dag end i morgen

Du er velkommen til at kontakte Senior HR Manager, Caroline Riisager Rust på mail: [email protected] vedr. jobbets indhold og udfordringer.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. september 2024 7
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 13
21. august 2024 13

Værd at vide når du søger job som hr-chef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer