HR Partner til PostNord Strålfors i København

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Er du passioneret omkring HR og stortrives du med en varieret hverdag, hvor du styrer personaleadministrationen samtidigt med at du ser på organisationens udviklingsområder? Vil du gøre karriere i en succesfuld nordisk virksomhed med ca. 700 ansatte?PostNord Strålfors indgår i den svenske PostNord AB koncern og omsætter for 2,0 milliarder SEK, har aktiviteter i 4 lande og cirka 700 ansatte. PostNord er medejer af e-Boks, og PostNord Strålfors Danmark er én af kun 4 distributører der kan give virksomheder adgang til at kommunikere via e-Boks.PostNord Strålfors udvikler og tilbyder kommunikationsløsninger til private virksomheder og offentlige organisationer med mange kunder og borgere. Vi er en ambitiøs og stærk aktør indenfor digital kommunikation, og har som mission, at være den fortrukne leverandør af Omnichannel kommunikationsløsninger i Norden.I årenes løb har PostNord Strålfors’ løsninger hjulpet Top 200-virksomheder og offentlige organisationer i Danmark med at styrke deres brand, kommunikation af forretningskritiske dokumenter samt skabe nye forretningsmuligheder. Vi tilbyder en uhøjtidelig omgangstone i en flad organisation og hvor vi sammen jagter vores mål. Du vil få et spændende og varieret job i en innovativ virksomhed, der er på forkant med udviklingen.

HR Partner til drift og udvikling


Har du en forkærlighed for HR og organisation og drives du af at arbejde med både driftsopgaver og udviklingsopgaver? Så har vi stillingen til dig.Vi søger en positiv kollega som dig, der bidrager til at skabe overblik over medarbejdere og samtidigt er motiveret for at påvirke udviklingen af vores organisation. Opgaverne er altså brede, og du vil arbejde med både drift og udvikling.Vejen ind til jobbet kan være flere. Du kan have erfaring med drift, men synes du mangler at supplere med udvikling – eller omvendt. Ligeledes kan du have arbejdet med begge dele tidligere og se muligheden for at kunne gøre det igen hos os.Dine ansvarsområder bliver:
  • Personaleadministration – rekruttering, onboarding, løn, uddannelse og afvikling.
  • Organisationsudvikling - successor planning, identificering af talenter og ledelsesudviklingIntern kommunikation & koordination med vores nordiske selskaber.

I jobbet har du direkte reference til vores General Manager, og i din dagligdag vil du have kontakt til vores ledere og medarbejdere i Danmark. Ligeledes vil du indgå i vores Nordiske HR samarbejdsgruppe med HR-kollegaer i den øvrige del af PostNord Strålfors-gruppen.

Hvem er du


For at være en succes i jobbet, skal du være passioneret og dygtig inden for HR og have lyst til at arbejde i en flad organisation med tæt adgang til ledelsen.Du sætter en ære i stabil personaleadministration, fra rekrutteringer i samarbejde med lederne, opfølgning på onboarding, udbetaling af løn, overblik over uddannelsesaktiviteter og ikke mindst, at sikre at når en medarbejder forlader os, så sker det på en ordentlig måde. Kort fortalt – fra vi byder en ny kollega velkommen og til vi tager pænt afsked.Udover at opretholde en stabil drift, har du lyst til at påvirke organisationen, at identificere talenter, sikre successor planning, og arbejde med god ledelse i tæt dialog og sparring med dine kollegaer.Du er kendetegnet ved dit udadvendte og positive sind og bevarer både overblik og humør, også når det går stærkt.Derudover forestiller vi os, at du:
    Har erfaring med HR-administration, og/eller HR-udviklingHar erfaring med personalejuraHar kendskab til IT generelt. Vi anvender Teams, Sharepoint, Excel, Word, Adobe mv.Er flydende i skrift og tale på dansk og engelsk og gerne har kendskab til de nordiske sprog

Interesseret?


Stillingen er med start snarest mulig og er placeret på Hedegaardsvej 88, 2300 København S (lige ved Femøren Metrostation).Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte General Manager, Martin Nyberg, på mobil 29 29 82 00.Send gerne din ansøgning med det samme og senest onsdag den 18. november 2020.Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 5.11.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • København

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i København over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 6
15. september 2024 6
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 7
4. september 2024 8
3. september 2024 9
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 10
28. august 2024 11
27. august 2024 11
26. august 2024 11
25. august 2024 12
24. august 2024 12
23. august 2024 12
22. august 2024 13
21. august 2024 13
20. august 2024 13

Værd at vide når du søger job som hr-chef i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer