Rekrutteringsfirma

HR Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Lokation: Østjylland / Kronjylland

Kan du sætte HR på den strategiske dagsorden, og har du vist, at du er effektiv i såvel selvstændig eksekvering som i understøttelse af ledere og organisation i at nå ambitiøse strategiske målsætninger? Er din faglige metier HR-udvikling og administration, med alt hvad det indebærer i en produktionsvirksomhed? Og evner du at balancere mellem de forretningsunderstøttende systemer og detaljer samt fremadrettet udvikling? Så er du den HR Manager, vi leder efter!

Del af øverste ledergruppe og tæt samarbejde med lederne og CEO

Med reference til ny CEO, bliver du en nøglespiller i at understøtte forretningsambitionerne såvel strategisk, taktisk og operationelt som en del af ledergruppen. Det gør du med afsæt i en professionel HR-struktur med tilhørende processer og værktøjer, som understøtter linje- og teamlederne og som bibringer kontinuerligt fokus på tiltrækning, fastholdelse og udvikling af medarbejdere, ledere og deres trivsel.

Herudover er centrale opgaver for dig:

  • Under anvendelse af koncernens værktøjer, sikre en effektiv HR-struktur med tilhørende processer, der driver på de strategiske ambitioner og løbende matcher forretningsbehovet
  • Videreudvikle professionelle processer for tiltrækning, fastholdelse, udvikling og trivsel
  • Træning- og udviklingsaktiviteter
  • Løbende support og sparring af ledere og medarbejdere
  • Personalejura og contract management, herunder udarbejdelse af kontrakter og tillæg
  • Ansættelsesretlig rådgivning og sparring til lederne i organisationen
  • Overenskomster og lokalaftaler
  • HR KPI-opgørelse og afrapportering til koncern
  • Rekruttering og employer branding samt introduktion af nye medarbejdere
  • Medarbejdersamtaler
  • Sikre overholdelse af koncernens standarder, guidelines og policies
  • Samarbejde med HR i søsterselskaber i koncernen og deltagelse på fælles HR møder i koncernen

Du driver dine ansvarsområder og opgaver effektivt og smidigt og med ”first time right”. Det kan du, fordi du sætter en ære i, at HR-masterdata, systemer og processer konstant er i synk med forretningsbehovet og koncernens overordnede retningslinjer.

Forretningsstærk sparringspartner med eksekveringskraft

Du har en HR-relevant uddannelse på minimum bachelor niveau, men relevant HR-erfaring og den rette personlighed vægtes højere. Du har flere års erfaring, som del af en professional HR-organisation i en industrivirksomhed / produktionsvirksomhed som HR Business Partner, HR Manager eller tilsvarende. Du har arbejdet med mobilisering af organisationskultur og -adfærd og deraf afledt forandringsledelse, ligesom du forstår at indgå som en stærk bidragsyder i en erfaren ledergruppe. Du skal turde at udfordre på alle niveauer samt udveksle holdninger og idéer til udvikling og øvrige tiltag. Som person er du løsningsorienteret og praktisk anlagt såvel som uformel og servicemindet, men også vedholdende og besidder en god portion gennemslagskraft.

Som en team-orienteret profil med en positiv ”can do” attitude, fokuserer du på et godt samarbejdsklima, afklarede roller og ansvar samt veltilrettelagte arbejdsprocesser og systemer. Du arbejder struktureret med opgaverne, du tager ansvar og med god dømmekraft og beslutningskompetence leverer du kvalitet til tiden. Du er løsningsorienteret og ser muligheder frem for begrænsninger. Du er drevet af at skabe resultater og bringe din HR-faglighed i spil, når du omsætter strategier og behov til handlinger, der skaber værdi for forretningen. Du evner at overskue komplekse opgaver og mangeartede sammenhænge og kan på en enkel og ukompliceret måde strukturere opgaverne og viderebringe informationer. Du har flere års erfaring med større HR-systemer, ligesom du er vant til at bruge Microsoft Office pakken, herunder Excel, Word og PowerPoint. Du skriver og taler ubesværet på dansk og engelsk.

Ansøgning og cv


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Østjylland

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Østjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Østjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder i Østjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Østjylland over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
20. september 2024 9
19. september 2024 8
18. september 2024 8
17. september 2024 7
16. september 2024 7
15. september 2024 5
14. september 2024 5
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 4
8. september 2024 5
7. september 2024 5
6. september 2024 5
5. september 2024 5
4. september 2024 5
3. september 2024 5
2. september 2024 5
1. september 2024 6
31. august 2024 6
30. august 2024 6
29. august 2024 6
28. august 2024 6
27. august 2024 6
26. august 2024 5
25. august 2024 5
24. august 2024 5
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 8