Praktikant til Compensation & Benefit teamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Praktik - Rødovre

Flügger er en jordnær og uformel arbejdsplads. Vores ambitioner er høje, både i forhold til vores produkter og vores medarbejdere. Udviklingen af vores medarbejdere er derfor afgørende for vores succes og fremtid. Har du høje ambitioner og vil udvikle dig i en dynamisk organisation?

Team, Time & Trust

Til vores Compensation & Benefit afdeling, som hører ind under HR, søger vi lige nu en energisk praktikant med stærke formidlingsevner og interesse for analyse og datavalidering.

Du vil indgå i et team med 3 andre kolleger, hvor vores primære opgaver består i databearbejdelse, analyse, rappportering, præsentation og kommunikation af HR-nøgletal samt HR Operations. Vi fokuserer på at skabe et værdifuldt forretningsorienteret HR, der støtter op om Flüggers kulturelle transformation mod en mere proaktiv kultur. Vi arbejder tæt sammen, og vi gør meget brug af hinandens input og gode humør i hverdagen. Det håber vi, at du også vil bidrage til!

Tag del i rejsen

Vi tilbyder en tremåneders praktikplads i en afdeling med store ambitioner, højt til loftet og en meget stærk fællesskabsånd. Fra start bliver du inddraget i at sikre en optimal administrativ håndtering af medarbejderne i vores systemer, i relation til lovgivning, overenskomster og lokalaftaler. Du bliver en del af den løbende opfølgning og optimerning af administrative processer.

Dine arbejdsopgaver vil blive gradvis udvidet til også at omfatte andre områder, ligesom du får mulighed for at prøve kræfter med så meget af området bl.a.:

  • Kontraktvalidering af danske kontrakter
  • Optimering af vores skabeloner
  • Validering af datafelter i HR-system
  • SE Payroll – lønsystem integrering

Du vil i høj grad får mulighed for at opnå ansvar og mandat. Du får mulighed for at arbejde på tværs af organisationen i et fagligt stærkt miljø. Vi arbejder alle hårdt på at indfri de ambitiøse mål og forventninger, som vores kunder og ejere har til os, men der er også en høj grad af åbenhed og hjælpsomhed - det er ganske enkelt en del af vores DNA.

Du bliver del af en virksomhed, der nyder stor anerkendelse i branchen, og som hver dag arbejder på at blive bedre. Vi er en virksomhed, hvor der er faglige udfordringer, udvikling og et fantastisk socialt sammenhold.

Din palet

Vi forestiller os du er sulten på viden, er udadvendt og ikke bange for at løfte din stemme, hvis du har ideer eller spørgsmål. Du har en B.A. i HRM eller jura med fokus på kontraktforhold. Du har et godt kendskab til excel; er analytisk og elsker data. Vigtigst er dog, at du har lysten til at kaste dig ud i nye opgaver.

Yderligere forventer vi, at du:

  • Er struktureret, omhyggelig og detaljeorienteret
  • Er tal- og systemminded
  • Har en analytisk tilgang til datatræk- og behandling
  • Er teamplayer og kan indgå i projektarbejder.
  • Er vedholdende og kan overholde en deadline
  • Er hurtig til at tilegne dig ny viden


Flügger er et internationalt børsnoteret selskab med en omsætning på over 1,8 mia. Kr. og ca. 1500 ansatte i Danmark, Sverige, Norge, Island, Polen og Kina. Cirka 510 af disse arbejder i Danmark. Vores job er at udvikle, producere, markedsføre og sælge maling, træbeskyttelse, tapet, maleværktøjer og meget mere i en professionel kvalitet samt hjælpe vores kunder med at finde de bedste løsninger. Vi er først tilfredse, når vores kunder er tilfredse.

Ansøgningsfrist: 9. august
Arbejdsplads: Rødovre

Beskæftigelsesgrad: Fuldtid
Varighed: Tidsbegrænset 3 måneder fra den 1. september 2020
Stilling: Praktikant

For mere information
Kontakt: Mette Dam Rasmussen
E-mail: [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Rødovre

Lignende jobs

  • CLOSED - Global Compensation & Benefit Manager

    THE POSITION IS CLOSED AND YOU CANNOT APPLYAre you our new C&B Manager who can ensure compensation and benefits best practice and thereby help us attract and retain our talent? In this role, yo..
    • HR-leder
    • København
    Få mere info
  • Løn- og HR Administrator

    Joboversigt Job type: Fastansættelse Sprog: Dansk Location: København S, Danmark Erfaring/Krav: Minimum 3 års erfaring [xxxxx] søger en erfaren Løn- og HR Administr..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • HR Manager Denmark & Norway - Sika A/S

    Our goals – Your path Are you enthusiastic about facilitating the transformation of people and shaping the future HR strategy? Do you possess a strong ability to lead people’s development? We s..
    • HR-leder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Compensation & Benefits Manager Europe and F&W Div...

    Every day, we get opportunities to make a positive impact – on our colleagues, partners, customers and society. Together, we’re pioneering the solutions of the future and unlocking the full potenti..
    • HR-leder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Rødovre over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0