HR-Partner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Vil du være en del af et dynamisk HR team og have indflydelse på udviklingen i et af Danmarks stærkeste energiselskaber?

Som HR-Partner i OK bliver du et vigtigt bindeled mellem ledere og medarbejdere i organisationen. Du bliver en del af et erfarent og kompetent HR team, som løser opgaver for OK’s forretningsenheder i hele landet. OK er en velkonsolideret virksomhed i konstant udvikling, og du vil opleve at blive en del af en organisation hvor sunde værdier som holdånd, handlekraft og mod reelt udleves i det daglige. Vi har travlt, men du vil opleve en stor grad af fleksibilitet, frihed under ansvar og et sundt arbejdsmiljø. Hos OK får du mulighed for at gøre en forskel på flere niveauer, ligesom du får mulighed for at bidrage til virksomhedens fremtidsvisioner.

Du får en central rolle, hvor du med reference til HR- og Kommunikationsdirektøren bliver HR partner for funktionerne Marked Bilist, Økonomi, Logistik og Indkøb, ligesom du bliver ansvarlig for eksekvering og udvikling af opgaver og projekter herunder. Du indgår i daglig sparring med funktionschefer og mellemledere i dine områder, hvor du får til opgave at varetage opgaver som rekruttering, on-boarding/off-boarding, leder- og teamudvikling, coaching og meget mere. Du bliver en vigtig aktør i forhold til at sikre det gode samarbejde imellem salgs- og stabsfunktionerne, og du vil i det daglige indgå i et tæt samarbejde med de øvrige HR-partnere og HR- og kommunikationsdirektøren.

For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du tidligere har arbejdet i en lignende HR-partner rolle. Du har en god forretningsforståelse og et af dine kendetegn er en solid evne til at bygge gode relationer i organisationen. Vi forestiller os at du har du en relevant mellemlang eller lang videregående uddannelse, gerne inden for HR.

Det er vigtigt, at du har en stærk forståelse for ledelse og at du har en god ledelsesværktøjskasse. Du har helt sikkert gode kommunikationsevner, da du dagligt indgår i dialog med medarbejdere og ledere på alle niveauer i organisationen.

Du er målrettet, løsningsorienteret og du evner at bevare overblikket i svære situationer. Du er analytisk, opsøgende og er god til at spotte behov for støtte og hos både ledere og medarbejdere. Med din ”coachende” facon har du en god forståelse for stemningen omkring dig, hvor du evner at favne bredt i forhold til afdelinger og deres forskelligheder. Du er desuden initiativrig, proaktiv og er i stand til at drive en proces. Du er selvkørende, vedholdende og kvalitetsbevidst. Du har en hands-on tilgang til alle opgaver, ligesom du er jordbunden, synlig og tilgængelig i din arbejdsform.

Er du den nye HR-Partner til OK i Viby ved Aarhus, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Teamchef Morten Thomsen, Sensu A/S på telefon 40 58 64 15. For yderligere information om OK, se www.ok.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-chef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-chef
  • Viby J

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr-leder i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-chef i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr-leder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr-leder i Viby J over tid

Dato Alle jobs som hr-leder
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1