Barselsvikariat: Vi søger en HR-partner - er det dig - Ballerup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Har du en interesse og erfaring med HR? Synes du, at det kunne være spændende at arbejde i en stor statslig organisation, som indkøber, leverer og vedligeholder kampvogne, skibe, fly, IT og alt øvrigt materiel til Forsvaret?

Har du lyst til at udvikle dig i et lille HR-team, hvor vi yder HR-strategisk rådgivning til direktionen og cheferne?

Så er det måske dig, vi søger som vores barselsvikar til HR-partner-teamet ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om os

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse indkøber alt lige fra kampvogne, skibe og kampfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. HR-partner-teamet er organisatorisk tilknyttet Forsvarsministeriets Personalestyrelse, men vi er geografisk placeret ved Materiel- og Indkøbsstyrelsen som en fremskudt ekstern satellit.

Vi er et lille team bestående af en chef og 3 AC-medarbejdere. Vi arbejder tæt sammen og støtter hinanden i opgaveløsningen. Du bliver en del af et team, hvor der er højt til loftet og plads til nye perspektiver. Det ligger os på sinde, at det skal være udfordrende og udviklende at gå på arbejde. Vi har forretningens behov i centrum, og du vil opleve, at forretningen efterspørger smarte HR-løsninger. Det er motiverende at gøre en forskel.

Om stillingen

Er du en forretningsorienteret HR-partner?

Du tilbydes et spændende og meningsfyldt indhold, hvor du kommer i tæt berøring med ledelsen og de helt centrale beslutningsprocesser i forretningen. Du tilbydes stor selvstændighed i udførelsen af dine opgaver, herunder mulighed for, og et ønske om, at du sætter dit eget præg på løsningerne. Den rette kandidat, som har evnerne, energien og motivationen, vil få et betydeligt ansvar, men vi gør på en og samme tid en dyd ud af at fungere som et team, som videndeler og står kollektivt sammen om den samlede opgaveløsning.

Du bliver en del af et team, hvor vores opgaveportefølje ikke er 100 procent faslagt, hvilket i praksis betyder, at opgaver og ansvar fordeles og tilpasses løbende ud fra præferencer, kompetencer, erfaring, arbejdsbelastning mv. Mange opgaver løses i samarbejde med en kollega, hvilket til dels gør løsningerne mere nuancerede men tillige bidrager til at konsolidere teamet.

Eksempler på vores opgaver:

• Rådgivning til direktion og øvrige chefer om HR-relaterede forhold
• Planlægning og facilitering af den årlige samlede lønproces
• Kompetenceafklaringsprojekt
• Udarbejdelse af HR-ledelsesinformation
• Planlægning og gennemførsel af talent management
• Udvikling og revision af HR-politikker og –processer m.m.
• Implementering af HR-redskaber og undervisning
• Udarbejdelse af forretningsunderstøttende initiativer med fokus på den attraktive arbejdsplads eksempelvis et nyt koncept for onboarding.

Om dig

Vil du være med til at gøre os endnu bedre?

Ideelt set har du erfaring fra en eller flere tidligere HR-stillinger – måske et studiejob. Du skal som nyuddannet ikke holde dig tilbage i forhold til at søge stillingen.

De rette personlige kompetencer vil blive tillagt stor vægt, herunder evnen til at samarbejde, skabe relationer og kommunikere.

Vi søger dig, der har godt humør, fremstår engageret og har en positiv og konstruktiv tilgang til sine omgivelser. Vi ser gerne at du kan præsentere nye idéer og løsninger, hvorfor du skal være opsøgende, tage initiativ og kunne eksekvere.

Ansættelsesvilkår

Der er tale om en midlertidig ansættelse i perioden 1. maj 2020 – 30. april 2021 og du vil blive ansat efter gældende overenskomst.

Afhængig af din erfaring og kompetencer vil der være mulighed for at forhandle et tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Som ansat i Forsvarsministeriets Koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for HR-partnerelementet, Henrik Lilja, på telefon 7281 9385.

Spørgsmål vedrørende løn og ansættelsesvilkår rettes til HR-Konsulent, Pia Knudsen, fra
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, på telefon 7281 9144.

Ansøgningsfristen er den 12. marts 2020.

Du bedes søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Ballerup
  • Torsdag den 12. marts 2020

Lignende jobs

  • Driftsorienteret Administrations- og HR-ansvarlig

    Fri kontakt
    Har du solid erfaring med administration og lyst til at arbejde med et bredt spektrum af HR-opgaver? Brænder du for at sikre en stærk virksomhedskultur, høj medarbejdertrivsel og ordentlig onboarding? Og vil du gerne være del af en virksomhed med høj iværksætterånd og international vækst?
    • HR-medarbejder
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Assistant Category Manager - Travel

    Opportunity Get on the fast-track to an international career with a fortune 500 company!We are an integrated logistics company, connecting and simplifying our customers' supply chains to help..
    • HR-medarbejder
    • København K
    Få mere info
  • HR Development Consultant

    Om stillingen Som HR Development Consultant hos 3 får du en nøglerolle i at udvikle vores medarbejdere og ledere. Du vil være med til at designe og implementere udviklingsinitiativer, der styrk..
    • HR-medarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Administrativ HR Assistant

    Vi tilbyder en stilling i [xxxxx] Freight Danmark, hvor der er stort fokus på medarbejderengagement, ESG og digitalisering. Du vil opleve et arbejdsliv i løbende udvikling og implementering af nye di..
    • HR-medarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Ballerup over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 2
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 1
23. august 2024 2
22. august 2024 4
21. august 2024 5
20. august 2024 5