HR Medarbejder til offshore rekruttering og onboarding

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg Ø

Vores HR team skal udvides og vi leder efter dig, der er relationsskabende og som kan spille både virksomheden og medarbejderne gode.

Om stillingen:

Du vil få ansvar for at strukturere og drive en stærk administrativ platform for rekruttering, hvor der dels skal koordineres praktiske opgaver og dels gives den nødvendige støtte til lederne. I tæt samarbejde med HR manageren, vil du blive en central person i rekrutteringsprocessen og have mulighed for at arbejde med mange elementer af rekruttering.

Du bliver en del af et lille HR team bestående af 3 medarbejder incl. dig. Vi varetager bemandingsplanlægning, løn og alle HR processer.

Det bliver dit hovedansvar at sikre, at rekrutterings og onboarding processerne kører gnidningsfrit i huset og at vi har et kontinuerligt flow af nye og dedikerede medarbejdere, der skal være med til at vækste forretningen fortsat.

Det er et krav, at du har prøvet flere HR discipliner af. Du er konfortabel med at køre en rekrutteringsproces fra start til slut, og ved hvad der er forbundet med en onboarding og offboarding process.

Det er vigtigt at du har en proaktiv attitude og ikke er bange for at tage fat. Vi er et lille team og der er vil være mange HR opgaver, som vil lande på dit bord, som ikke nødvendigvis har noget med recruttering eller onboarding at gøre, men som vi forventer, du ligeledes er med til at løse, for at vi i teamet kan komme i mål med opgaverne.

Hvad kommer du til at lave?

Du kan forvente, at der bliver travlt og du vil opleve at være i gang med flere spændende opgaver og processer på en gang. Hvis du er god til at prioritere og navigere i dine deadlines er du godt stillet i forhold til at løse dine opgaver.

Eksempler på konkrete opgaver kan være:

  • Rekruttering og search af kandidater til Offshore catering.
  • Udarbejdelse af kontrakter
  • Onboarding af nye medarbejdere og offboarding af eksisterende medarbejdere via Sucessfactor SAP.
  • Generel supportering af forretningen i forhold til spørgsmål omkring barsel, sygefravær og øvrige personalepolitikker.
  • General HR administration - refusionssager, indberetninger til offentlige instanser.
  • Hjælpe i bemandingsplanlægning når der er behov.

Du får en stor grad af frihed til at drive HR i Aramark Denmark og strukturere din egen hverdag - så længe, at deadlines med interne og eksterne interesser imødekommes. Rollen er i høj grad selvstændig, med en naturlig sparring med dine kollegaer.

Hvem er vi?

Aramark Denmark leverer Hotel & Cateringservice offshore på alle Total E&Ps platforme samt Mærsk Drillings rigge i Nordsøen, hvor du i samarbejde med dine kolleger vil have ansvaret for at koordinere indsatsen af vores catering aktiviteter.

Vi er et mindre, dedikeret team og det betyder, at der ikke er langt fra top til bund. Vores kultur er derfor kendetegnet ved en varm og nærværende tone, krydret med en god portion humor. Vi tilbyder dig et spændende job i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et professionelt miljø med en stærk dedikation.

Løn efter kvalifikationer, mulighed for hjemmearbejdsdage, pension samt sundhedsforsikring og selvfølgelig en dejlig kantineordning. Arbejdspladsen ligger i Esbjerg Business Park som ligger ved lufthavnen i Esbjerg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Esbjerg Ø
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Headhunter / Partner

    [xxxxx] arbejder med rekruttering, headhunting, outplacement og management consulting til ledere og specialister i en række danske og udenlandske virksomheder. Vi er veletableret og resp..
    • HR-medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Vejle
    Få mere info
  • Arbejdsmiljøkoordinator B

    <p><strong>Arbejdsmiljøkoordinator B</strong></p><p>Hele Danmark som din arbejdsplads</p><p>Har du lyst til at bruge dine kompetencer inden for det HSE-fag..
    • HR-medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • HR-praktikant hos Würth Danmark!

    HR-medarbejder søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • HR-medarbejder
    • Kolding
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Esbjerg Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Esbjerg Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Esbjerg Ø over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0