Vikarstilling: Engageret HR-medarbejder til spændende opgaver i en dynamisk styrelse (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Odense C

Brænder du for at bringe din viden i spil og få bred erfaring inden for HR-området i en statslig styrelse, som har ansvaret for at sikre rammerne om fair spil i Danmark?

Vær med til at præge en styrelse i udvikling
Den primære opgave er at understøtte og udvikle en velfungerende organisation, hvor arbejdsopgaverne vil variere mellem drifts-, udviklings- og ad hoc-opgaver. Du vil som eksempel spille en central rolle i styrelsens administration af elevuddannelser, hvor du udarbejder elevplaner, afholder trivselssamtaler med eleverne og de oplæringsansvarlige samt deltager i elevnetværk i samarbejde med den elevansvarlige.

Det er centralt, at du forstår at navigere i en rolle, hvor du er ledelsens fortrolige og samtidig bidrager aktivt til det stærke kollegaskab, der præger Spillemyndigheden. Ligesom du har forståelse for at agere i en politiskstyret organisation, hvor der i arbejdet indgår betjening af og samarbejde med departementet og øvrige styrelser i Skatteministeriets koncern omkring HR-emner, som Spillemyndigheden er involvereret i.

Arbejdsopgaverne vil være en blanding af bl.a.:

  • personaleadministration og vejledning
  • ledelsesunderstøttende opgaver herunder ledelsesinformation
  • elevadministration
  • ajourføring og videreudvikling af HR-politikker, personalehåndbog og procesvejledninger
  • understøttelse af rekrutteringsprocesser med administration og indkaldelse til samtaler
  • on – og offboarding af medarbejdere
  • bidrage til Spillemyndighedens employer branding indsatser i samarbejde med kommunikationsteamet herunder deltagelse i job- og karrierearrangementer
  • bidrage til forskellige HR-udviklingsopgaver herunder understøtte det videre arbejde med ledelsens og HR’s strategier
  • implementering af koncernfælles HR-koncepter
  • håndtering af bestillinger fra Skatteministeriets koncern

I vikariatet vil du blive en del af Spillemyndighedens HR-team, der består af i alt tre medarbejdere. Du vil skulle indgå i en dynamisk rolle i en til tider travl hverdag, hvor du både varetager opgaver selvstændigt og i samarbejde med teamet.

HR-teamet er en del af kontoret Økonomi, Styring og Administration i Spillemyndigheden. Kontoret løser tværgående opgaver som ledelses- og departementsbetjening, økonomistyring, ledelsesinformation, kommunikation, HR, kontraktstyring, informationssikkerhed mv.

Medarbejder med interesse for den brede HR-palette
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange. Vigtigst er det, at du brænder for en bred vifte af HR-opgaver. Hvis du er nyuddannet, har du vist gode resultater på studiet og er god til at arbejde selvstændigt.

For at lykkes i opgaverne, er det afgørende, at du er diplomatisk samt evner at sætte kommunikationen i kontekst og til de forskellige niveauer, som HR-teamet agerer indenfor. Vi lægger derfor vægt på, at du er dygtig til at kommunikere og er skriftligt velformuleret.

Du er af natur loyal, og diskretion i arbejdsopgaverne er en selvfølge for dig. Dertil sætter du en ære i altid at levere arbejde af høj kvalitet, ligesom du er robust og fleksibel i forhold til en bred opgaveportefølje.

Ambitiøs styrelse med højt til loftet
I Spillemyndigheden arbejder vi for at sikre rammerne omkring et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet. Åbenhed og dialog er kendetegnende for den måde, vi arbejder på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise og evne til at agere fremsynet. De mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vi vægter samarbejde, trivsel og gensidig respekt højt, og vores gode resultater bliver skabt af en kombination af arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement.

Spillemyndigheden er en styrelse i Skatteministeriet.

Ansøgning og ansættelse
Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via nedenstående link snarest muligt, dog senest den 12. august 2021, kl. 12.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anne Daugbjerg Mortensen på tlf. 72384059, eller på mail [email protected]. Anne holder ferie i perioden 15. juli til 5. august 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 16. august 2021. Ved eventuel indkaldelse til anden samtale bliver der gennemført en test som led i ansættelsesproceduren. Forud for ansættelse kan der blive indhentet referencer.

Løn og ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst i Staten. Stillingen er et ét-årigt vikariat med start 1. oktober 2021 eller snarest muligt. Tjenestestedet vil være Englandsgade 25, 5000 Odense C.

Ansættelsesområde
Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Spillemyndigheden opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Læs mere om os på Spillemyndigheden.dk og følg os på LinkedIn.com.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Odense C
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Odense C over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1
1. oktober 2024 1
30. september 2024 1
29. september 2024 1
28. september 2024 1
27. september 2024 1
26. september 2024 1
25. september 2024 1