Rekrutteringsfirma

hr-konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

Har du et stort servicegen, og er du en skarp HR-generalist? Er du omstillingsparat, og elsker du hands-on opgaver inden for planlægning af opkvalificering og videreuddannelse? Så er det måske dig, vi søger til McBride i Hammel.

Som HR-konsulent i McBride vil du i samarbejde med HR-manageren være med til at sikre et højt niveau af sparring til virksomhedens ledelse og medarbejdere inden for bl.a. overenskomst og personalejura, samtidig med at du bliver tovholder på HR-driftsopgaver og den kommende opkvalificering og videreuddannelse af virksomhedens Blue Collar-personale.

Du bliver en del af en spændende virksomhed i stor vækst, hvor du får muligheden for at sætte dit præg på HR og de fremtidige processer i afdelingen.

Om jobbet


Som HR-konsulent i McBride bliver din fornemmeste opgave at agere sparringspartner for produktionens teamledere. Herudover vil du koordinere HR-aktiviteter samt rapportering med kollegaer på globalt plan, deltage i værdiarbejde og dække medarbejderens lifecycle i form af rekruttering og udarbejdelse af kontrakter, varsling og lignende dokumenter. Derfor skal det falde dig naturligt at opbygge tillidsfulde og stærke relationer og at yde en god service. Du skal kunne holde mange bolde i luften, da sparringsbehovet kan opstå, mens du sidder med andre opgaver. Det er derfor vigtigt, at du trives med at gå til og fra opgaver og samtidig formår at have en god struktur og skabe fremdrift i dine opgaver.

Helt konkret vil dine opgaver bl.a. være at:
• koordinere, supportere og optimere rekrutteringsprocessen for både funktionærer og timelønnede medarbejdere
• planlægge og eksekvere videreuddannelse og opkvalificering af Blue Collars på baggrund af kompetencematrix
• deltage i implementeringen af værdier og kulturarbejde
• agere sparringspartner inden for Industriens Overenskomster og personalejura

I samarbejde med HR-manageren vil du også bidrage til udvikling af virksomhedens HR-processer. Eksempelvis er McBride ved at implementere et globalt HR-system, hvorfor der også vil være et spændende arbejde i at få systemet forankret lokalt.

Du skal arbejde på McBrides to fabrikker i henholdsvis Hammel og Holstebro. Det forventes, at du befinder dig på begge lokationer i løbet af ugen for at være synlig og til stede for ledere og medarbejdere på denne lokation.

Om dig


Formentlig kommer du fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed, hvor du har erfaring med at agere sparringspartner inden for videreuddannelse, rekruttering, forandringer, personalejura og overenskomstrelaterede spørgsmål. Det er vigtigt, at du brænder for HR-området for timelønnede, så du kan indtage en ekspertrolle i samspillet med teamledere og medarbejdere.

Du har en relevant uddannelse på enten bachelor-, professionsbachelor- eller kandidatniveau. Det må gerne være inden for HR, men det er ikke et krav.

Af natur er du selvkørende og initiativrig – du formår at prioritere opgavernes vigtighed, og du rækker ud, hvis du har brug for assistance. Da du har en bred kontaktflade i organisationen, er det vigtigt, at du har en positiv, fleksibel og serviceminded indstilling til dit arbejde og dine kollegaer.

Vil du med på holdet?



Om McBride


McBride er Europas førende producent og leverandør af Private Label og kontraktfremstillede rengøringsprodukter til både den private husholdning og det professionelle marked. Hovedsædet er placeret i Manchester, UK, mens der i Danmark er kontorer i henholdsvis Hammel og Holstebro. McBride har 18 lokationer fordelt på 12 forskellige lande og har i alt over 3400 medarbejdere.
McBride har fokus på bæredygtig produktion, og hvor det er muligt, samarbejder de med deres kunder om at reducere den potentielle miljømæssige påvirkning.

Om Randstad


Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hammel

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hammel over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0