HR Udviklingskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Erfaren HR Udviklingskonsulent
Central rolle i HR Udvikling med stor indflydelse på GF’s videre udvikling

Virksomheden
GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Med mere end 700 kolleger spredt over hele Danmark arbejder vi lokalt over hele landet. Og vi arbejder også digitalt. To år i træk er GF Forsikring kåret som Årets Digitale Finansvirksomhed inden for forsikring. For os handler det altid om at give medlemmerne den hjælp og service, de har brug for. Og når året er gjort op, så deler vi overskuddet. I 2022 er overskudsdelingen mere end 265 mio. kroner til medlemmerne.

Vi arbejder i en uformel atmosfære, hvor faglig stolthed, frihed under ansvar og store muligheder for at præge sin egen hverdag, bliver blandet med et godt kollegialt sammenhold.

Som ansat i GF bliver du tilbudt en attraktiv pensionsordning, forsikringer med rabat, kantine- og massageordning, personaleforening og ikke mindst mange sociale arrangementer.

Læs mere på www.gfforsikring.dk, https://www.linkedin.com/company/gf-forsikring/ og https://www.facebook.com/gfforsikring/

Stillingen
Har du stor erfaring med lederudvikling, og følger du med i de nyeste trends indenfor fremtidens L&D aktiviteter? Vil du gøre en forskel og drive udviklingsaktiviteter i en medlemsejet organisation, hvor vi har mennesket i centrum og overskud til hinanden? Har du en god teoretisk og ikke mindst praktisk viden inden for HR, udvikling, og læring? Så har vi en spændende stilling med en central rolle i HR Udvikling i GF Forsikring i Odense.

I GF Forsikring har vi fokus på ledelse og medarbejderudvikling, og står lige nu overfor at skulle løfte vores HR Udviklingsfunktion yderligere, så vi fortsat kan understøtte organisationens strategi og udvikling. Vores nuværende kollega skifter til andre opgaver i huset og derfor søger vi en kollega med solid L&D erfaring til at indgå i vores HR Udviklingsfunktion og sammen HR-udviklingschefen opbygge og drive strategisk vigtige udviklingsinitiativer på tværs af hele GF.

Du bliver en del af en HR-afdeling med 13 kolleger, som er organiseret i 3 teams; HR Udvikling, HR Partner og HR Jura, administration & analyse. Du kommer til at referere til HR-udviklingschefen, og du bliver en del af HR Udvikling. Din arbejdsplads bliver i GF huset i Odense med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til at tilrettelægge dit arbejde.

Forretningsorienterede løsninger der virker i hverdagen og udvikler organisationen
I HR Udvikling designer og faciliterer vi forretningsorienterede løsninger, der virker i hverdagen. Vi udvikler processer og værktøjer, der understøtter vores overordnede strategi og samtidig fremmer den individuelle udvikling.

Du vil få selvstændigt ansvar for at drive lærings- og udviklingsaktiviteter på tværs af organisationen herunder også forskellige lederudviklingstiltag og særlige fokusområder i medarbejderrejsen. Du vil bl.a. komme til at arbejde med følgende:

  • Design, udvikling og facilitering af leder og medarbejderudviklingsinitiativer, herunder samarbejde med relevante leverandører
  • Ansvarlig for strategiske udviklingsprojekter som fremmer og løfter vores medarbejderrejse (EX) som f.eks. employer branding, onboarding og karriereudvikling
  • Arbejde med initiativer der fremmer sammenhængskraften, videndeling og en læringskultur på tværs af organisationen som f.eks. netværk, mentorordninger mv.
  • Bidrage til den løbende udvikling og optimering af HR-processer og lederværktøjer for at sikre effektivitet og et højt fagligt niveau i HR-ydelserne og opgaveløsningerne
  • Støtte HR Partnerne, så de kan facilitere og sparre med lederne og sikre at udviklingsplanerne omsættes til konkrete handlinger

Kandidaten
Erfaren HR udviklingsprofil med fokus på relationer og eksekvering
Du er motiveret for at tage et nyt skridt i din karriere og har erfaring fra en lignende rolle enten fra en intern HR-funktion eller som ekstern konsulent.

Du er initiativrig, udviklings- og resultatorienteret og kan flytte andre mennesker – både i form af facilitering på centrale udviklingsforløb, men også på 1-1 niveau. Du vil være ansvarlig for både at afdække behov, udvikle og facilitere læringsforløb for ledere og medarbejdere, og det er derfor vigtigt, at du både lysten og evnen til at kunne alle tre dele. Du leverer solide, professionelle løsninger af de udviklings- og forandringsorienterede opgaver og formår samtidig at vedligeholde det eksisterende.

Du er en dygtig kommunikator og formår at kommunikere dine ideer med overbevisning. Du er god til at samarbejde på alle niveauer, lytte til dine samarbejdspartnere, og så er det naturligt for dig at opbygge tætte relationer med folk omkring dig.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver en del af en virksomhed med stærke rødder, store ambitioner og en stærk kultur, som er midt i en større forandringsproces. Du får unik mulighed for at sætte dit præg på udviklingen i en medlemsejet organisation med fokus på ”overskud til hinanden” og med mennesket i centrum.

Tonen i HR er uformel og seriøs på samme tid. Vi har det sjovt og siger tingene, som de er. Vi spiller hinanden gode, og alle bidrager til fællesskabet med respekt for diversiteten i afdelingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    Teamets ambitionerDu bliver en del af Danmarks største vikarbureau med markedets højeste kundetilfredshed, hvilket forpligter. Vi arbejder hver dag på at få vores kunders behov for arbejdskraft til..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Midtjylland

    JobbetSom Staffing & Recruitment Manager i Logistics bliver du ansvarlig for dit eget team bestående af otte dygtige og ambitiøse Staffing & Recruitment Consultants og Assistents med fokus på kun..
    • HR-medarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Sorø

    Er du interesseret i at udvikle og implementere digitale løsninger på HR-området? Og vil du være med til at arbejde for Koncern HR’s strategi om, at alt der kan digitaliseres, bliver digitaliseret,.
    • HR-medarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
2. juli 2024 127
1. juli 2024 114
30. juni 2024 112
29. juni 2024 115
28. juni 2024 105
27. juni 2024 108
26. juni 2024 107
25. juni 2024 111
24. juni 2024 111
23. juni 2024 120
22. juni 2024 122
21. juni 2024 122
20. juni 2024 129
19. juni 2024 131
18. juni 2024 130
17. juni 2024 131
16. juni 2024 133
15. juni 2024 137
14. juni 2024 138
13. juni 2024 141
12. juni 2024 142
11. juni 2024 143
10. juni 2024 130
9. juni 2024 141
8. juni 2024 132
7. juni 2024 135
6. juni 2024 135
5. juni 2024 141
4. juni 2024 129
3. juni 2024 131
2. juni 2024 129