HR-ansvarlig med fokus på drift og udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du tage ansvar for processer, performance management, personalejura m.m.? Så er du måske vores nye stjerne!

Stillingen som HR-ansvarlig er ledig og er dit første skridt på rejsen for at intensivere og udvikle De 5 Stjerners fokus på HR, kommunikation og CSR. Med direkte reference til vores CEO og COO, og som medlem af ledergruppen bliver du ansvarlig for:

  • HR-drift: Supportere og agere sparringspartner for vores drifts- og kvalitetschefer samt vores ca. 700 engagerede medarbejdere i "feltet" (vi forventer at være tilbage på ca. 1.200 inden for de næste par måneder), når det kommer til HR-jura, sygefravær, sygesamtaler, rekrutterings- og kursusadministration m.m.
  • HR-udvikling: Udvikling og etablering af den fremtidige HR-strategi i samarbejde med CEO og COO. Derudover får du ansvar for at drive og udvikle De 5 Stjerners interne leder- og elevuddannelse
  • Kommunikation: Du bliver ansvarlig for at promovere De 5 Stjerner som virksomhed og arbejdsgiver, ligesom du bliver ansvarlig for Employer Branding og den interne kommunikation til alle medarbejdere i organisationen
  • CSR: Fortsat at udvikle, strukturere og drive en ambitiøs agenda inden for bæredygtighed og samfundsansvar (sikkerhedschef i virksomheden)

Derudover vil det være dit ansvar at:

  • Stå for videreudviklingen af vores HR-funktion, samt valg og implementering af HR-systemer
  • Udforme og drive vores rekrutteringsstrategi – herunder effektive rekrutteringsprocesser
  • Opbygge vores Employer Brand for at vi kan tiltrække de bedste medarbejdere, herunder anvende de rette rekrutteringskanaler
  • Være med til at sikre, at medarbejdertilfredsheden er i top og mindske churn – herunder måle og dokumentere effekter af indsatser
  • Designe et effektivt og engagerende onboarding-program – herunder sætte disse i system

Vores nye stjerne

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for at få succes i jobbet, men vi ser gerne, at du har 3-5 års erfaring som HR-medarbejder med interesse og flair for de ovenstående ansvarsområder. Har du erfaring med at udvikle og gennemføre uddannelse og træning inden for service og ledelse, vil det være et plus. Service-, hotel-, restauration-, eller rejsebranchen kunne være brancher, hvori du har befundet dig godt, men det er ikke afgørende for din succes hos os. Da vores koncernsprog er engelsk, er det en forudsætning, af du taler og skriver engelsk flydende.

Du har et kommercielt mindset, er løsningsorienteret og forstår at opnå indflydelse og opbakning bredt i en organisation. Du har erfaring og trives med at identificere, udvikle og eksekvere dine egne projekter med udgangspunkt i, hvad der giver værdi og driver forretningen frem mod nye mål.

Du er målrettet, løsningsorienteret og du evner at bevare overblikket i svære situationer. Du er analytisk, opsøgende og er god til at spotte behov for støtte hos både ledere og medarbejdere. Med din "coachende" facon har du en god forståelse for stemningen omkring dig, hvor du evner at favne bredt i forhold til afdelinger og deres forskelligheder. Du er selvkørende, vedholdende og kvalitetsbevidst. Du har en hands-on tilgang til alle opgaver, ligesom du er jordbunden, synlig og tilgængelig i din arbejdsform.

Om os

De 5 Stjerner A/S er Danmarks største leverandør af rengøring og Facility Service til hoteller i Danmark. Vi beskæftiger 10 medarbejdere på vores nye, flotte og inspirerende kontor på Avedøre Holme og har på nuværende tidspunkt ca. 700 ansatte "i feltet", der hver dag gør en forskel for, at vores kunder kan give sine gæster den bedst tænkelige oplevelse med service og finesse. Som en af de eneste virksomheder i Danmark anvender vi udelukkende rengøringsprodukter, der er certificeret af Den Grønne Nøgle eller Det Nordiske Svanemærker, da vi ved, at disse produkter lever op til branchens krav såvel som vores egne.

De 5 Stjerner A/S tilbyder et spændende job i en organisation med en ambitiøs vækststrategi (vi er tidligere kåret som Gazellevirksomhed 11 år i træk), som giver mulighed for at være med på en succesrejse. Vi er en dynamisk virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. Arbejdsmiljøet er uformelt og vi har et godt kollegialt sammenhold, hvor vi dyrker mange sociale arrangementer (når der ikke er Corona).

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Brian Holmboe på e-mail [email protected]

Er du vores nye HR-ansvarlige, vil vi glæder os til at møde dig. Vi håber, at du kan tiltræde omkring 1. august 2021.

Vi behandler ansøgninger løbende og håber, at du vil ansøge hurtigst muligt via knappen "send ansøgning".

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på
(Den originale annonce kan ses på: )
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "HR-medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • HR-medarbejder
  • Hvidovre
  • Torsdag den 14. juli 2022

Lignende jobs

  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Ønsker du en stilling indenfor rekruttering med unikke udviklingsmuligheder? Brænder du for HR og rekrutteringsbranchen og en virksomhed, som besidder en enorm berøringsflade med mange fors..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Hr-medarbejder (studiejob) i Ballerup

    Er du interesseret i HR og jura og har du sans for detaljen? Ønsker du at få hands-on erfaring med centrale HR-jura processer? Og vil du have muligheden for at tage ansvar for [xxxxx]ne opgaver og få .
    • HR-medarbejder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i København

    KONSULENTER TIL REKRUTTERINGSLØSNINGER OG KUNDEFOKUS, KELLY/GI Group Som konsulent hos Kelly/GI Group vil du være med til at løfte en spændende og udfordrende opgave med at håndtere og løse d..
    • HR-medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Hr-medarbejder i Storkøbenhavn

    Til en større global virksomhed i Storkøbenhavn søges en dedikeret HR-Koordinator med nogen erfaring til et mindre og velfungerende team. Vi søger en engageret og struktureret HR-koordinator, s..
    • HR-medarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som hr medarbejdere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte hr-medarbejder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal hr medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte hr medarbejdere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som hr medarbejdere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1